Модни консултации-23

• 102 678
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Белите спортни обувки аз бих нарекла маратонки и носила като такива. Като алтернатива на кецовете, мога да се сетя за гуменките на Ванс, малко по-различни са  Peace

Другите обувки (на ток и с връзки) в действителност са по-есенни. Могат да се носят с рокли според мен, по-скоро делови такива  Peace

# 676
  • Варна
В тази връзка, какви според вас са оригинални варианти на спортни-ежедневни обувки (не такива за фитнеса), които да са различни от кецове и бели маратонки?
Различни от кецове и маратонки са еспадрилите
и едни, които срещам под името Томс. Доколко са
спортни... ама ежедневни със сигурност .Пример:

За мен горните са в графа Sneakers, както и тези примерно.

Не харесвам залелите БГ пазара кецове, боти, сандали
и пр. вариации  платформа + бяла подметка. сещате се
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f7/15/03/f71503ebb08c7 … d05d80192a3bf.jpg

# 677
Благодаря за мненията. Аз съм малко особена, може би - еспадрили бих носила само в чистия им вид, може би и тези Томс, но тези с дебелата бяла подметка, нещо средно между еспадрил и обувка, които са толкова модерни сега, които Evil също е показала (четвъртата снимка), не бих носила, струват ми се груби и не особено красиви, а и всяка втора е с такива.

# 678
  • Пловдив
какво значи сезон  hahaha- при нас вече няма истински сезони и граници между тях. края на април- студено, вали , гърми, духа.  гледа се какво е времето навън и какви са температурите, какъв е сезона изобщо не ме интересува. като гледам температурите навън - са си много подходящи за този сезон тези обувки!   аз бих ги носила в ежедневието, въпреки че предпочитам кецове и ниски боти. bowuu

Сезон значи, че пролетно време не ми се носят затворени черни обувки и тъмни дрехи, а нещо свежо и ярко, независимо дали вън вали или не. Мое мнение, не го налагам. Противното, както присмехулни човечета и удивителни в края на изречението (пропускам започване с малка буква на следващото) смятам за проява на лошо възпитание и нарушаване на добрия тон.

# 679
  • Somewhere far away
Ползването на удивилетен от кога е забранено? Или е нещо, което е само в твоя начин на мислене? Или просто този знак не присъства в твоя речник ?  Защото аз не виждам нищо лошо в ползването на всякакви препинателни знаци, с които е богат нашия език.

За лошо възпитание говорят много други неща, не писането с малки букви. Като например повърхностното и  посредствено вадене на изводи.
Мое мнение, не го налагам. Wink

# 680
  • Варна
какво значи сезон  hahaha- при нас вече няма истински сезони и граници между тях. края на април- студено, вали , гърми, духа.  гледа се какво е времето навън и какви са температурите, какъв е сезона изобщо не ме интересува. като гледам температурите навън - са си много подходящи за този сезон тези обувки!   аз бих ги носила в ежедневието, въпреки че предпочитам кецове и ниски боти. bowuu

Сезон значи, че пролетно време не ми се носят затворени черни обувки и тъмни дрехи, а нещо свежо и ярко, независимо дали вън вали или не. Мое мнение, не го налагам.
+1

# 681
  • София
Здравейте дами.
Въпросът ми не е точно за тази тема, но знам, че Вие сте в час с разпродажбите.
Питането ми е кога точно започва намалението на 50% на Bata обувки, че съм се влюбила в едни. В момента по моловете има вече 20 % на частични модели.
Благодаря предварително за отговора.

# 682
Мислиш, че някоя от нас работи там като продавачка?

# 683
  • София
 kikamora - Winkинтересна ирония.
Имах в предвид така както знаете, че в Зара големите намаленията започват на 25 декември и после чак на 25 юни , така може и някоя от Вас да знае за Бата.

# 684
  • Варна
Спомените ми за летните намаления в Бата са за
края на юни. Специално ми направи впечатление,
че в Италия миналия декември от началото на месеца
имаше 70%, а в БГ едва започваха с 20%. Иначе,
онлайн има кодове за отстъпка из разни сайтове,
ако ти занимава и рови  Peace

# 685
Магазините Бата в България не са един и същи в различните молове. Всеки зарежда различно и са на двама или май дори повече собственици. Обувките в двете вериги са напълно различни. Всеки определя различно и намаленията си.
Равните обувки на Бата са ми супер неудобни напоследък. С токовете им обаче ходя часове.

# 686
  • Варна
В " на пазар" има тема само за намаления, може и там да попиташ.

# 687
  • срещу двата комина :)))
аз много се разочаровах от ботите на Бата, имам два чифта, след няколко месеца носене вече за нищо не стават  Tired

# 688
  • София
missNoir- благодаря за съвета вчера писах и там
densi ,evil- мерси за отговорите. Поразгледах за купони за намаления, но май нищо не открих.

# 689
На Бата имам едни много дървени боти, на които за 2 месеца им се изтри отзад подметката, въпреки че са равни. Иначе имам едни сполучливи равни сандали от там, нося ги 2 години вече, доволна съм. Имам и чанта, която беше доста стилна и удобна, но металната част на дръжката се счупи след около година.

Общи условия

Активация на акаунт