The Magicians

• 28 190
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Той свърши, мисля, че бяха 13

# 256
Той свърши, мисля, че бяха 13
Явно ще трябва да изчакам да извадят останалите 4 серии на този сайт

# 257
  • София
Много съм разочарована, че не го продължиха. Беше много интересен, изпълнен с интересни моменти, обрати, опасности. Много ще ми липсва.

# 258
Здравейте, почнах да гледам сериала. Тъкмо приключих първи сезон - да доста съм назад. Та надявам се за напред русото момиче със сините , което е биг боса на магиите/ вещицата / да има някаква важна роля, защото ми се струва, че тя най-добре владее магиите след като си взе спомените от университета. Жалко, че в първи сезон нямаше нищо за нея, освен че беше пречупила някакси съзнанието на Джулия, че с призоваването на Бог всичко е минало по мед и масло, по желание на Джулия де.

Не съм чел никакви спойлери. Тоест чел съм само до 11 страница тук, до където се и споменава за първи сезон. Надявам си да си заслужават останалите сезони. Wink

# 259
  • София
Няма да ти издавам за русото момиче със сините очи.
Сериала е топ. Всички сезони са яки. Аз си чакам последния сезон да го налеят в HBO GO.

# 260
  • Вестерос
За нарина ли питаш, че не разбрах?

Гледай няма да съжаляваш, един от най-любимите ми сериали стана!

# 261
За нарина ли питаш, че не разбрах?

Гледай няма да съжаляваш, един от най-любимите ми сериали стана!

Maрина всъщност и да за нея. Но умря в началото на сезона... Като цяло историята се заплита все повече и повече Grinning Ще продължа да гледам засега.

# 262
  • Вестерос
Споко за Марина

# 263
  • София
Започнах последния пети сезон. Simple Smile

# 264
  • Sofia
Любим сериал! Хем съжалявам, че свърши, хем всичко си стана толкова хубаво.
А отсъствието на Куентин в последния сезон въобще не се усеща

# 265
  • София
Ама те могат да го върнат под някаква форма, ще видим, все нещо би трябвало да се случи около него. И дано не оплексат финала както в повечето сериали.

# 266
Ние го почнахме отначало, с кеф го гледам отново
Обожавам Марго и Пенитата Simple Smile и с кеф си гледам.
Много ми се ще да го продължат сериала Simple Smile

# 267
  • Вестерос
Марго и Елиът са ми топ на мен. И аз може да го гледам наново Simple Smile Страхотен хумор има.

# 268
  • София
Мен всички ме кефят, нямам претенции, което е голяма рядкост при мен, хех Simple Smile
Елиът ми е любимец между другото, ама пак да си кажа, че всички ми харесват, е някои повече.
Също много ми харесват Куентин, Алес и Джулия. Кефи ме как говори Джулия. Едно такова тихичко, все едно шепне.
Всички са толкова ефирни, някак си нереално добри Simple Smile

Стигнах до
Скрит текст:
дилемата на Елиът дали да изпрати писмото до Куентин в което го предупреждава какво ще се случи и дали това е краят му, ама го пусна в кладенеца към подземния свят, значи Куентин трябва да го е получих? мхмхм
и върнаха Куентин ама за малко, като дете. Тази Алис все ги забърква едни.

# 269
Като го гледах първия път имах други любимци Simple Smile
Тъкмо почнахме 5 сезон

Общи условия

Активация на акаунт