Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
БУРЧИН НИ ПОЗДРАВЯВА!

# 676
Лу не съм гледала и слушала много Бурчин - но е много готин  newsm10
Развам се за приятелството им с Ози....както и предполагахме Ози е прошепнал три пъти името на бебчето като в Съдбата....

Скрит текст:
Момичета, трябва да почерпя, но съм много изморена...Преди малко попълних последната декларация, за която срока е 30 април...Отличничка съм  newsm10 Утре ще отида да ги подам...и трябва да помисля за новата кехлибарена тема...., че в понеделник да не ми се наложи да я правя за 1 час  Grinning Grinning Grinning Grinning Утре кафето е от мен...А вечерта може да ударим нещо по-сериозно....

Една снимка на екипа работил по сцената с излета в планината....

Утре вечер ще гледаме това....

Ози каза да си мълча  smile3505

# 677
Лу не съм гледала и слушала много Бурчин - но е много готин  newsm10
Развам се за приятелството им с Ози....както и предполагахме Ози е прошепнал три пъти името на бебчето като в Съдбата....

Скрит текст:
Момичета, трябва да почерпя, но съм много изморена...Преди малко попълних последната декларация, за която срока е 30 април...Отличничка съм  newsm10 Утре ще отида да ги подам...и трябва да помисля за новата кехлибарена тема...., че в понеделник да не ми се наложи да я правя за 1 час  Grinning Grinning Grinning Grinning Утре кафето е от мен...А вечерта може да ударим нещо по-сериозно....

Една снимка на екипа работил по сцената с излета в планината....

Утре вечер ще гледаме това....

Ози каза да си мълча  smile3505

Скрит текст:
Хайде лягай да спиш! Добре си почини и ти пожелавам спокойствие!

Я гледай какъв народ е бил на снимките в планината! И весели! То един ден как им стигна! Според мен можеха да си изкарат там една седмица! Тя Султан пак щеше да вика! smile3513 smile3532

# 678
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugНов месец,нов късмет Flowers Four Leaf CloverДа сбъдне април вашите мечти и през всичките дни много да ви върви Hug           Честит 1 април- ден на шегата bouquet                      "Светът е оцелял,защото се е смял"                                                                                               Ани Hugако не си изпия кафето с вас,денят ми няма да е същия Grinning
Скрит текст:
Хубаво,че си свършила с декларациите,наистина си отличничка PeaceДовечера ще почерпиш с нещо по-сериозно Heart Eyes                     
Лу Hugмерси за поздрава от Бурчин!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

# 679
Добро утро  Hug
Честит ни 1-ви април - ден на лъжата  Grinning
Днес Дафа и Къймет имат професионален празник  Party
Да им е честит празника - спечелиха първенството за най-големите лъжкини в сериалите....

А на нас да ни е честит новия месец  Hug Да ни върви като по вода, ама да няма много дъждове....
Направо не видях как отлетяха з-те месеца на годината  #Crazy #Crazy #Crazy

Боби обещах кафето да е от мен тази сутрин, но ти си много работна и вече си ни го сервирала - и аз когато не си изпия с вас кафето - значи не съм пила изобщо....

Скрит текст:

Кахраман и той е с нас - ще видим довечера за какво е кахърен.....

Хубав ден

# 680

От сета на Съдбата - подготвят терена за снимките когато Максут стреля в Кахраман....

# 681
  • Бургас

Добро утро и да не забравяме днес да се шегуваме и забавляваме!!!

# 682
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Честит ни нов месец и деня на шегата! Wink Laughing

Боби HugАни HugТони Hug,благодаря за кафенцето и споделеното! bouquet

Снощи и аз наминах да ви изчета!Не ми е ясно защо постоянно пишете за др.тема! Laughing Ами не я четете за да не се дразните кой какво писал! Peace

Боби Hug,статията която си пуснала предполагам е от сайта ТВ новелас!Същата я имаше във в-к ТВ Сага,който си купих сутринта!Сигурно от там са я преписали! Laughing

Сиси Hug,благодаря за преводите!И да не ни помолиш,аз ги чета!Малко сме тези,които гледаме Парчетата! Peace

Днес е петък и очаквам озет, и новите снимки! Peace

Приятен слънчев пролетен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 683
Здравейте,
Не на шега и на мен ми харесват преводите на Сиси,
защото гледам сериите само на турски в последно време.
има още малко до края, сигурно 10 -11.
Много ми е интересно как ще сдобрят Харун с Джих и
какво би стреснало Хазал за повечко от няколко часа.
Озан вече е на квартира и няма защо да се връща, голям мъж е вече.
Ако докаже, че може без парите на родителите си , дамите ще спрат да го бройкат само заради мангизите.  Беше излишно да дават пари на Зейнеп, далеч по –елегантно  при това безплатно биха се справили с нея, Е го Рахми такива номера знае.
Хазал тъкмо отпразнува пълнолетието си и вече й бе показан пътя навънка. Но малко още трябва да потърпят да завърши училище и повече няма какво да прави в с родителите си , също да се оправя сама.  Джихан обаче е много милостив, децата му знаят това и едва ли някога ще свикнат без парите му. Айшето много се изложи като пусна записи от клиент, или това я накара да се откаже от работата си с Хазал или че започна да хлътва по баща й. Въобще, интересно бе в последната серия.

Благодаря на всички момичета и за написаното за Част от мен.

# 684
a Wanda  Hug wavey Пиши по-често при нас,че сме малко гледащите Парампарча! Laughing

Вече са излезли озета и новите снимки-22! Peace

Ето озета на турски и руски ез! Peace
Скрит текст:
Paramparça
“Demir senin oğlun”
Dilara’nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun’un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun’u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun’a, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

Cihan büyük bir çıkmazda
Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

Yayın Günü: 4 Nisan Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 60- ОЙ СЕРИИ

"ДЕМИР ТВОЙ СЫН"

Что бы спасти жизнь Диляры, Харун кинется под машину и будет тяжело ранен. Ни Диляра, ни Харун не в курсе, что за рулем машины была Джандан. Диляра волнующаяся за здоровье Харуна одним вечером скрытно выйдет из особняка и поедет навестить Харуна. Больше она не сможет выдержать и признается, что Демир его сын.

ДЖИХАН В БОЛЬШОМ ЛАБИРИНТЕ

В то время когда Диляра будет в больнице туда так же придут Айше и Джандан, но Маиде разберется с этим. Ну а Джихан в безвыходном положении. С одной стороны женитьба для спасения чести Диляры, с другой стороны Айше, в которую он влюбляется все больше и больше...

Специально для: Paramparça | Вдребезги | Осколки

# 685
Тони - чудесна снимка на Галип и Сабиха - за колаж....Че снимките от Сон бахар останаха на стария ми комп, и чакам с часове да ги отворя....Слагай и други ако намериш....

Злати - правилно ни питаш за какво четем...Момичетата си знаят тяхната - Дафа, че Дафа.....
Мале  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Ванда - малко останахме, които продължаваме да гледаме Парченцата...Но не мога да се откажа, защото съм любопитна какво ще стане с момичетата...Хазал често ме изважда от чехлите....Загубих надежда, че това момиче ще се промени....
Интересно ми е и на мен какво ще стане с Джихан и Харун  Thinking
Но ако Джихан отново се влюби този път в Айше, няма да ми е приятно...Ще се окаже голям лапни шаран......

# 686
Злати във фейса са пуснали някакви снимки от Парченцата....
Ама ги слагай ти, че да не сбъркам нещо....

# 687
Злати във фейса са пуснали някакви снимки от Парченцата....
Ама ги слагай ти, че да не сбъркам нещо....

Ани Hug,благодаря!Вече пуснах в предния пост озета и едната част!Сега пуснах и другите! Peace

Някои от новите снимки с Ефеджан Ш.(барабаниста)ги имаша по-рано и ги пуснах!Сега и на сайта на Стар тв. ги има! Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 15:04 от Zlatina3

# 688
Злати - това ли са всички снимки за Парченцата....
За всеки случай пускам един пост, ако ще слагаш още нещо да се редуваме.

Скрит текст:
Подадох декларациите в НАП - Нърнаха ми една, защото липсваше един подпис, но ще я пусна по пощата, че не ми се ходи пак до там....
Започвам да подготвям новата тема, защото ще ми трябва повече време за да включа Кехлибар и снимките, които Сиси иска....

# 689
  • Плевен / София
Скрит текст:
Злати - това ли са всички снимки за Парченцата....
За всеки случай пускам един пост, ако ще слагаш още нещо да се редуваме.

Скрит текст:
Подадох декларациите в НАП - Нърнаха ми една, защото липсваше един подпис, но ще я пусна по пощата, че не ми се ходи пак до там....
Започвам да подготвям новата тема, защото ще ми трябва повече време за да включа Кехлибар и снимките, които Сиси иска....

Здравейте момичета
На днешния ден ви пожелавам, по малко да ви лъжат в реала, а защо не и във виртуала... Naughty
няма много поводи за усмивки Кахраман....колкото и да не им се иска на някои...така усмихнат когато е с Елиф не съм го виждала никога с Дефне....
време ли вие за кафе....
Скрит текст:
много млади....

Ани, браво....сега се отдай на Кехлибара....

Общи условия

Активация на акаунт