Идеи как да сваля 4-5 излишни килограма?

• 2 534
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте , Дами  bouquet

В момента водя застоял начин на живот и искам да сваля 4 , 5 излишни килца Simple Smile Някакви идеи как да стане това ?  newsm78

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 09:17 от bubanka

# 1
Тръгни на фитнес.

# 2
Ако няма възможност да ходи на фитнес?

# 3
  • Бургас
то няма нужда да откриваме топлата вода - трябва повече движение и активност, дори ходене  пеша става, и ограничаване на сладко, тестяно и т.н.

# 4
Спри сладкото и тестото за 2-3 месеца/изцяло/ и ще свалиш !!! Wink Wink Wink

# 5
Ако няма възможност да ходи на фитнес?

Да гледа кросфит клипчета в ютуб и да си тренира вкъщи, то толкова общо зададен въпроса, че малко сложно да се дадат конкретни предложения.

# 6
Последните 4-5 кг. за сваляне обикновено са най-трудни от чисто психологическа гледна точка. Малко са и не правят впечатление, не са особена пречка при движение, не представляват непосредствена опасност за здравето. И понеже са толкова малко, човек лесно се демотивира - разликата между 5 и 3 кг. е почти незабележима.

Лека промяна в храненето (заменяне на всички рафинирани захари с пресни растителни продукти, сурови или готвени) и повишаване на ежедневната физическа активност (слизай 1-2 спирки по-рано и ходи до крайната си цел или изобщо не ползвай градски транспорт) и неусетно ще постигнеш желаното от теб тегло.

# 7
И така не става, казвам го от опит. От 6мес. се мъча да се отърва от последните 3кг, които от някои режими на хранене станаха точно 5. От много отдавна, нито сладки неща, нито тестени работи съм опитвала повече от хапка-две. Вече дори и плодове не ям, млечните съм изключила, ами то вече какво остава, въобще да не ям...За движение, поне при мен няма как да се случи 24/7 съм с детето.
Абе, отчаянието е отвсякъде при мен...

# 8
Ок, чакай малко. Какво отчаяние? Няма да се отчайваш.

Дай сега да видим едно твое примерно меню. Там ще да е проблемът.

А покрай детето не се ли движиш?

# 9
Ето идеи какво да правим с децата в къщи:
https://www.facebook.com/everydaylifepro/videos/203794036654854/?fref=nf

Очарована съм. Мацката има 4! Много е свежа.

# 10
  • Варна
Здравейте!
Аз да попитам тук ..Понеже искам да започна да ходя на фитнес.
Ходила съм няколко пъти ,само за да видя  как е  Rolling Eyes.
Та въпроса ми е - от къде да започна ,как  ,какви упражнения?
Във всяка ли зала има инструктор,предполагам той може да ми помогне ?
Какви са им  цените за да ми направят серия от упражнения ,специално за мен?
Има ли такава тема ,посветена на фитнеса?

# 11
  • Пловдив
Целият подфорум е пълен с идеи за отслабване. Има и теми, в които се разговаря и се споделят различните начини.
Успех в начинанието!

Общи условия

Активация на акаунт