Мислех да продължа и с кърменето, но тя ми се буди по 3-4 пъти на нощ, за да суче и така свикна, че и без да я мъчат зъбите пак се буди. Отделно дето спи при мен на спалнята и ме буди по още 100 пъти като се върти и се прибутва в мен. Затова реших да спра първоначално нощното кърмене, а ако не става ще я отбивам изцяло. Няма как да ходя на работа като съм вечно недоспала. Сега като изпуша напълно лягам следобяд, ама там няма как
Още се чудя кога да я местя да спи при кака й. Може би ще изчакам да съм сигурна, че е започнала да спи по цяла нощ и тогава.

Не мисля, че двете ваксини ще ги сложат наведнъж, а най - вероятно в два последователни месеца. Би ли споделила каква е таксата в частната детска градина?
и онзи ден й поръчах вече такъв тип количка , защото видях деца които са горе долу на нейната възраст със същата.

. Ще видя какво ще каже докторката, просто ми е притеснено, защото чета, че ваксината за шарките понякога се понася по-тежко. И да не ни сложат едната, те в частната ясла вероятно ще са по-сговорчиви от тези в държавните, че нали си плащаме
налага се, както поради финансови причини, така и заради самата ми работа. Надявам се, че Софи ще свикне лесно на яслата. Лошото е, че е малка и не може да ми казва ако нещо не е наред. Дано поне по поведението й се ориентирам правилно. Ако е неспокойна ще мисля варианти. 

Как да я накарам отново да го прави?!
Как да я накарам отново да го прави?! 
Препоръчани теми