"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 230
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
А да бе, ние да не сме овце..
Гей е и точка! Каквото иска да говори.. Аз не разбирам от майтап.

Мерси, Надюш!

Скрит текст:
Моля.
И аз не разбирам от майтап. Mr. Green

# 736
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Абе колко е истина - колко лъжа  newsm78 newsm78 newsm78
майтап, майтап ама на
Скрит текст:
голо дупе си е чисто е....не

ама този недокастрен храст Джем /ще ме извинявате за думата/ ама си е чист пе........ст за мен  Naughty
като видя мъж с розово шалче или шапка  #Crazy #Crazy #Crazy
и първоначалната ми асоциация изобщо не е за хетеросексуален меж

# 737
  • Пловдив
Здравейте,
Агата отваря, затваря...... Само ще кажа - Като Жена е! Цупи се и се сърди от раз.

Навярно помните моето немного знаене на руски език. Затова я спомнете две - три изречения какво казват за тоз пергишин Джем.
Аз разбрах само, че го снимали по бикини hahaha
Здравейте на всички!
Сезони, специално за теб е преводът от мен!

Озан Гювен  и Джем Йълмаз са забелязани  в Бебек. Когато те забелязали  журналистите, се хванали за ръце. Йълмаз каза: "От сега нататък  ние решихме, след като сме попаднали във  вестниците, да покажем  движение." Озан Гювен  каза  на Йълмаз: "Скъпа, аз ще взема колата", а Йълмаз каза: "Хубаво, Любима". Пародистът  (става дума за комика Джем Йълмаз) каза, че филмът няма да бъде през лятото. Репортерът попита: "Най-вероятно очаквате дълга ваканция?". Озан Гювен  се намеси, като се пошегува: "Това лято, няма да успеете да уловите в бикини Джем". Джем също коментира публикувани новини за любовта си живот. Пародистът попита  журналиста: "Имате ли новини за любовта ми живот, вие знаете по-добре от мен, аз не знам .." В този момент, когато журналистът не знаеше какво да отговори, разговорът прекъсна Озан Гювен  и каза: ". Животът си е мой, аз направих необходимите декларации".  След тези думи, двамата се качиха в колата и се понесоха.

# 738
Силистра, че кой ще ги майтапи. То им отива. В същността им е. Както и във вида им. Mr. Green
Да оставим" Разновидността " настрана" и да думаме за Нашите.. Simple Smile

Да ви кажа Алакурт през годините или по точно откакто аз го открих е по интересен и случващ от Джансу.
Тя нищо не прави, скучна личност е. Тук там се появява публично и то все от папараци снимана.

Хорти, мерси за превода. Няма шега, няма измама! Двойка са!
Обявявам го публично!!!

# 739
  • Пловдив
Моля, Сезони! И аз го обявявам публично!

# 740
Ох, , нещо ми е носталгично. Сама съм и пуснах  някои кадри да гледам. Отдавна не бях.
Тъй хубаво да си я Галка Борето. По косата, по лицето. Много нежност има в него.
А онова нещо не мога да си го представя да докосва  с туптящи ръце.
Каква изгаряща любов биха имали, ако Джем не дебнеше, или ако Джансу беше по умна..

10 години по късно и двамата вятъра ги вее, както днес .
В различна посока ги отвява и никога няма да се пресрещнат...
Язък за чара помежду им.

# 741
Ееее къде се изпокрихте всички?!
Оставихте ме сама и в къщи , и тук...
Калпазанки такива newsm77

# 742
  • София
Калпазанките сме у дома, ама в другата стая  Wink Хаде бакалъм, в друга ода, къз  Simple Smile

# 743
Силистра, че кой ще ги майтапи. То им отива. В същността им е. Както и във вида им. Mr. Green
Да оставим" Разновидността " настрана" и да думаме за Нашите.. Simple Smile

Да ви кажа Алакурт през годините или по точно откакто аз го открих е по интересен и случващ от Джансу.
Тя нищо не прави, скучна личност е. Тук там се появява публично и то все от папараци снимана.

Хорти, мерси за превода. Няма шега, няма измама! Двойка са!
Обявявам го публично!!!
Здравейте!
Ааа,без такива!Тук сме и четем.Писали, та писали.Само чакате Агата да се появи и си захвърляте работата.А снощи спахте,а?Само ние с Хорти стоим и го дебнем да изскочи.Вярно,че е по-интересен от Султанката.Ето,днес за раци е тръгнал.Наслука!

Общи условия

Активация на акаунт