"Завръщане"/Sıla/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 43

• 42 243
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Ами обичат се хората, Наде, какво да се прави, много са любвеобилни и "любима" си казват и за ръчички се водят, сладури! Виж какви розовки маратонки и шапчица има комикът, като едно бебенце е! Ние какво сега, от Джансу, та Бобъра, та Нурсели, та любовниците на любовника на Джансу, по-добре да си разглеждаме футболисти и Алакуристи, отколкото педераси! Joy Joy Joy Joy
Е, че лошо ли, ще е да имаме по-голям диапазон на обсъждане Rolling Eyes вместо да мълчим с дни?!
Ха, ха, Силистра, ти уплаши пернатите. Joy

# 706
Хрумна ми Ужасната мисъл, че и Алакурт може да залитне към  " Храст".
И той хвърчи от пеперудка на пеперудка  и може да му доскучее и хоп намерил си любовник.. Joy

# 707
Хрумна ми Ужасната мисъл, че и Алакурт може да залитне към  " Храст".
И той хвърчи от пеперудка на пеперудка  и може да му доскучее и хоп намерил си любовник.. Joy

Сезончеееееееееее, пепел ти на езика, как можа да си го помислиш бе мила. Нашия Ага НИКОГА няма да направи такова нещо. Наистина е Ужасна Мисъл  smile3511 smile3513

# 708
Пепел, чакъл.... Случват се такива неща.. Човешко е. Joy
Очаквай неочакваното!!!
Това са изненадите на съдбата. Тя е непредсказуема. smile3534

# 709
40 ПОСТА!!!!!!!!!!
 animal037 animal037 да ви чета!!!
 doh doh
Добра вечер Прекрасници Hug Heart Eyes

# 710
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 hahaha hahaha hahaha
Вай бе храсти, бодили ох шЪ ма уморите
Хила се сама  Mr. Green
Силистра то пепел ама знае ли се Алакурт кво мисли  Mr. Green
А пък тоя палячо коя ще го търпи  Sick
Наде права си - ето сега си имаме теми за разговор  Hug
Хайде лека че моя ага ме чака  Laughing

# 711
Момичетааааа,събудете се!Агата си отвори инстаграма.Разбра,че и да се покрива,темата се поддържа и реши да не дреме под марулята повече.А може и да се е притеснил от новата тема,която подехте за мъжката любов.

# 712
  • Пловдив
Момичетааааа,събудете се!Агата си отвори инстаграма.Разбра,че и да се покрива,темата се поддържа и реши да не дреме под марулята повече.А може и да се е притеснил от новата тема,която подехте за мъжката любов.

Видях, Чики, но докато пиша и ти вече оповести новината, но все пак - браво на теб!
Отвори си и ФБ!

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 23:33 от Hortensia1

# 713
Да и фейса е отворен вече.Подозирам,че са се сдобрили с Нурсели и вече е щастлив.А като е щастлив отваря и профилите си. Е,вече седя на дивана и чакам нови фотки,пътешествия и кучета.

# 714
Нани ли е, Мани ли е, но не е Алукуртани?! Joy
Може да е бивш на Джансу, нооо истина Laughing или лъжа!? Mr. Green

https://gecce.com/haber-cem-yilmaz-yurutemedik-ayrildik

Naughty Naughty
ОЗАН ГЮВЕН И ДЖЕМ ЙЫЛМАЗ РУКА ОБ РУКУ!

Цитат
Озан Гювен и Джем Йылмаз были замечены в Бебеке. Когда они заметили , что их заметили журналисты , они взялись за руки.
Йылмаз сказал :" Отныне так, мы подумали , раз уж мы попадаем в газеты , то покажем движения". Озан Гювен сказал Йылмазу :" Любимый , я подгоню машину", а Йылмаз ответил :" Хорошо, любимка".
Пародист сказал , что летом фильма не будет. Журналист спросил :" Скорее всего вас ожидает длительный отпуск?". Озан Гювен вмешавшись , пошутил таким образом :" Этим летом вы не сможете запечатлеть Джема в Бикини".
Джем также прокомментировал вышедшие новости о его любовной жизни. Пародист спросил у журналиста :" У вас есть новости о моей любовной жизни? Вы лучше меня знаете . Я не знаю."
В тот момент, когда журналист не знал , что ответить , в разговор вмешался Озан Гювен и сказал :" Жизнь моя, я сделал необходимые заявления".
После этих слов двое сели в машину и отдалились.

# 715
  • Пловдив
Нани ли е, Мани ли е, но не е Алукуртани?! Joy
Може да е бивш на Джансу, нооо истина Laughing или лъжа!? Mr. Green

https://gecce.com/haber-cem-yilmaz-yurutemedik-ayrildik

Naughty Naughty
ОЗАН ГЮВЕН И ДЖЕМ ЙЫЛМАЗ РУКА ОБ РУКУ!

Цитат
Озан Гювен и Джем Йылмаз были замечены в Бебеке. Когда они заметили , что их заметили журналисты , они взялись за руки.
Йылмаз сказал :" Отныне так, мы подумали , раз уж мы попадаем в газеты , то покажем движения". Озан Гювен сказал Йылмазу :" Любимый , я подгоню машину", а Йылмаз ответил :" Хорошо, любимка".
Пародист сказал , что летом фильма не будет. Журналист спросил :" Скорее всего вас ожидает длительный отпуск?". Озан Гювен вмешавшись , пошутил таким образом :" Этим летом вы не сможете запечатлеть Джема в Бикини".
Джем также прокомментировал вышедшие новости о его любовной жизни. Пародист спросил у журналиста :" У вас есть новости о моей любовной жизни? Вы лучше меня знаете . Я не знаю."
В тот момент, когда журналист не знал , что ответить , в разговор вмешался Озан Гювен и сказал :" Жизнь моя, я сделал необходимые заявления".
После этих слов двое сели в машину и отдалились.
Аурора,большое спасибо за перевод !

# 716
Добро утроооо Hug
Прочетох ви, още снощи, Но, бях много уморена!!
Агата, на другия бряг??? #Crazy Shocked doh
Ми то едни от най привлекателните и сексапилни актьори в Холивуд, са  newsm78 от третия пол!!!!
Ама е сладур! Вижте само как ни чете, и веднага, реагира!!! Обича си не той! Сега, вече, ще имаме достъп до спалнята му smile3508
Дженсу, с нов проект, с нов партньор/съпруг!!! Бебе??? А дано, няма нищо по хубаво от това!
 Отивам да пия кафе
Ето и за вас

Скрит текст:

Говория/пиша на сънена глава smile3507Айде да си направим едно бягство, към Истанбул!!!

# 717
Добро утро момичета кокичета, хубав ден ви желая  bouquet

Диди е сервирала кафето от мен ще е ШЕКЕРА за да не загорчи  newsm51

# 718
  • Разград

# 719
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет в този "духовит" ден

Ха сега де Диди
мислиш ли че този път Алакурт ще ни даде достъп до спалнята си
хич не го вярвам това  Naughty
току-виж Сладура пак хлопнал кепенците на фейс рума  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ох ще ми се Диди ще ми се много да отида до Стамбула  Whistling
ама няма кога  Tired
аз не мога да ползвам отпуск когато си искам  ooooh!

ха сега де Агата на остров Пукет ли е  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт