Zara - пазаруване онлайн

• 159 235
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, моля за мнение за дамските чанти на Зара - заслужават ли си?

За момента имам само една тяхна чанта.Вече наколко месеца я нося, но е бетон!
Не са мръднали нито кожа,нито дръжки.А и много ми я харесват.
Доволна съм,бих си купила и други.

# 106
Във вторник поръчах едни кецове с опцията безплатна доставка до магазин(в магазина нямаше номерът, който ни трябва). Да видим за колко дни ще са тук.
Като поръчвах с опция за безплатна доставка до магазин, поръчката и двата пъти тръгваше в понеделник и в петък беше в магазина в гр.Бургас

# 107
Аз поръчах миналия понеделник и едва днес доставката е в магазина. Една седмица доставка  Grinning

# 108
  • Варна
Във вторник поръчах едни кецове с опцията безплатна доставка до магазин(в магазина нямаше номерът, който ни трябва). Да видим за колко дни ще са тук.
Като поръчвах с опция за безплатна доставка до магазин, поръчката и двата пъти тръгваше в понеделник и в петък беше в магазина в гр.Бургас

Днес пристигнаха. Така и така бях в магазина взех и една тениска на 50% за баткото - 7.95лв. Явно вадят по някой друга намалена дреха или тези поне предният път ги нямаше сред намалените.

# 109
Аз влизам с малко тъп въпрос - ако поръчам с дебитна карта, банката -ОББ, ще ми удържи ли някаква такса за тази услуга? Понеже четох в общите условия, че е споменато нещо такова newsm78

# 110
  • Варна
Таксите за плащане с картата се определят от банката. Ако в тарифата на ОББ е заложено да има такса, то не зависи дали ще плащаш в сайта на H&M, Zara или друг онлайн магазин.

# 111
Благодаря, Мира..и аз така го разбрах, но......искаше ми се да не ходя до банката, ако някой ползва карта от ОББ, може ли да каже как стоят нещата? Praynig

# 112
  • Варна
Аз ползвам, но кредитна - такси за плащане нямам - нито офлайн, нито онлайн. Погледнах им тарифата - за плащане с дебитна карта при търговец в чужбина е или без такса, или 0.5% в зависимост от картата -http://www.ubb.bg/rates/fees-and-commissions-individual .

# 113
Точно тази тема търсих. Благодаря момичета! bouquet

# 114
  • Sofia
Записвам се в очакване на тази блуза:
http://www.massimodutti.com/bg/bg/mid-season/%D0%B4%D0%B0%D0%BC% … tegoryNav=1653021

# 115
Момичета харесала съм си тази чанта.  http://www.zara.com/bg/en/woman/bags/view-all/pleated-tote-c819022p3491530.html Някой има ли отзиви за нея?

# 116

И аз съм я харесала, но се колебаех за цвета, че синьото е доста силно Rolling Eyes

# 117
  • Sofia
Ще дам отзиви, като пристигне.  Peace

# 118
  • Sofia
Ако доставката ми е била до магазин, връщането пак ли от магазин трбва да бъде или мога да извикам куриер  newsm78

# 119
Мисля, че може и с куриер. Когато поръчвах до магазин вътре на бланката за връщане имаше и вариант за връщане с куриер.

Общи условия

Активация на акаунт