Zara - пазаруване онлайн

• 160 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм си заредила 10-15$ в скайп и по такива магазини звъня само от там. Доста време изкарвам с тези пари там.

# 481
А как разбирате, че сте го извикали? И аз попълниха формата за връщане, но и на мен ми излезе бяло поле. Пише, че трябва да се получи имейл, но вече трети ден такъв нямам.
Около 10 пъти пробвах през телефона да натисна опция връщане, тъй като основно него ползвам, от него поръчах и нямах проблем, но при опция връщане - бял екран.
Накрая през лаотопа успях...там ми написа, че ще получа мейл. Получих, дори онзи ден дойде куриер.

# 482
Тези дънки р-р 140 https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5% … 0473p3782513.html са малки на моя син, ако някой ги иска моля да пише на ЛС

# 483
# 484
Как се плаща тук с карта или с наложен платеж?

# 485

И в Страдивариус ли има БД? newsm78 Аз не виждам да пише някъде.

Плаща се само с карта.

# 486
  • Варна

И в Страдивариус ли има БД? newsm78 Аз не виждам да пише някъде.

Плаща се само с карта.

И като продължите на 2-ра стъпка дава доставка до магазин,ако не се лъжа!

# 487
В Страдивариус безплатната доставката е до магазин. Мен ме устройва, благодаря  Hug

# 488
Доставката до магазин винаги е безплатна за всичките марки на Индитекс. Peace

# 489
  • София
Здравейте, не съм пазарувала от ZARA онлайн, и искам да попитам, дали има шанс да се появи размерче ( например върнато ) тъй като виждам отстрани, че никой размер не е наличен? Благодаря предварително. http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 0002p4021003.html
Аз си взех поръчката от магазин и още там върнах две неща. На касата им сложиха аларми, което ме кара да мисля, че ги оставят в магазина за продажба. Не знам как стоят нещата ако се връщат с куриер...
Не ти помогнах много  Rolling Eyes

# 490
  • при моите любими
Някой има ли такова яке http://www.stradivarius.com/bg/sale/%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0% … efaultColorId=320 Колебая се между S и М

# 491
И аз много го бях харесала. Crazy Но според мен е по-широк модела и S ще е по-добре. Имаш ли дрехи на марката, може по тях да се ориентираш.

# 492
  • при моите любими
Нямам затова се чудя. Аз по принцип съм между S и М. Конкретно за модела, го харесах, че е широко. Ще поръчам М, заради дължината на ръкава. Ще пиша, като дойде.  Peace

# 493
  • София
Аз имам такова бордо, нося S и си взех S-ка. То си е модел тип "овърсайз", така че трябва да се взима точния ти номер, ръкава и на S-ката си е дълъг  Peace

# 494
  • софия
Преди 2 дни получих мейл, че ми изпращат поръчата. Преди 1 час получих мейл за възстановяване на парите за нея Shocked На някой случвало ли се е? Ще я получа ли тази поръчка или не?
Единственото, което имам като обяснение е, че им писах да питам в какъв срок възстановяват парите за стока от поръчката, която не са изпратили. Да не са ме разбрали? За първи път ми се случва подобно нещо  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт