Zara - пазаруване онлайн

• 160 136
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
А като се поръча онлайн с доставка до магазин, трябва ли този, който е поръчал да ги получи от магазина или може и някой друг, като каже номер на поръчка?

# 511
  • софия
В мейла пише, че могат да ти поискат лк. На мен нищо не са ми искали. Трябва да кажеш на чие име е поръчката и номер. Подписваш се при взимането.

# 512
Поръчах от Pull&Bear, ама нали са на един принцип реших да питам.
Пуснах поръчката до магазин, че не ми се плащат 24лв за доставка, ама тъй като магазина им е в друг град от този в който живея и незнам дали ще отида, когато са пристигнали.
Та идеята ми беше да ги вземе моя приятелка, която работи в мола в който е магазина, аз да ги взема от нея, като имам път.
Ама каквото стане, ако ги дадат на нея - добре, ако не ще гледам да отида в срок, ако не - ще ги върнат обратно.

# 513
Здравейте, днес беше втората дата, на коята трябваше да дойде куриер, за да вземе кутията с артикулите за връщане, но не дойде. До колко дни закъсняват и как процедирате в такива случаи. Аз писах тази вечер, но да видим.

# 514
Здравейте, днес беше втората дата, на коята трябваше да дойде куриер, за да вземе кутията с артикулите за връщане, но не дойде. До колко дни закъсняват и как процедирате в такива случаи. Аз писах тази вечер, но да видим.
Пробвай пак през сайта опцията да върнеш артикула.
При мен на втория ден след, като заявих връщане ми се обадиха сутринта, че следобед ще дойде куриер.

# 515
Поръчах от Pull&Bear, ама нали са на един принцип реших да питам.
Пуснах поръчката до магазин, че не ми се плащат 24лв за доставка, ама тъй като магазина им е в друг град от този в който живея и незнам дали ще отида, когато са пристигнали.
Та идеята ми беше да ги вземе моя приятелка, която работи в мола в който е магазина, аз да ги взема от нея, като имам път.
Ама каквото стане, ако ги дадат на нея - добре, ако не ще гледам да отида в срок, ако не - ще ги върнат обратно.
Ще й ги дадът ако има номер на поръчка. И аз така правя.

# 516
Някой да може да даде информация за колко време пристига поръчаното до магазин?
Направих поръчка в неделя, до днес няма никакво движение освен "подготвя се", а от другия вторник отиваме за 10 дни на ски...

# 517
  • София
Някой да може да даде информация за колко време пристига поръчаното до магазин?
Направих поръчка в неделя, до днес няма никакво движение освен "подготвя се", а от другия вторник отиваме за 10 дни на ски...
Не знам, как е със Zara, от Pull&Bear бях поръчала на 4-ти и на 13-ти пратката беше в магазина. Което прави точно 7 работни дни /или 9 с уикенда/ Peace

# 518
Аз в неделя поръчах, но до адрес, днес сутринта ми пристигна пратка.
Та най - накрая получих два еднакви номера обувки, каквито бях поръчала още първия път...
10дни след миналата доставка от които 6 в разменяне на имейли между мен и Зара...

# 519
Моята поръчка в магазина беше дошла след 7 работни дни/ 9 календарни.

# 520
Направих поръчка миналия четвъртък, в понеделник ми изпратиха мейл за изпращане и днес са ми изтеглили парите  newsm78
От магазина ли да чакам обаждане да ги взема (когато изобщо дойдат нещата)?

# 521
Не, чакаш отново мейл, че са в магазина и можеш да си ги вземеш. Не се обаждат по тел.

# 522
  • София
Направих поръчка миналия четвъртък, в понеделник ми изпратиха мейл за изпращане и днес са ми изтеглили парите  newsm78
Би трябвало и СМС да получиш в деня, в който пратката пристигне в магазина.

# 523
Благодаря ви Simple Smile

И още един въпрос, до кога продължават намаленията в сайта? Имате ли спомени? "Зара" съм пазарувала само в реални магазини.

# 524
  • софия
Би трябвало и СМС да получиш в деня, в който пратката пристигне в магазина.
Нямам голям опит с поръчките (само 1), но за нея не получих смс, а само мейл. СМС-ът по дифолт ли е или някъде в профила се отбелязва/при пускане на поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт