Zara - пазаруване онлайн

• 160 117
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
За колко време ви идват поръчките,които са по пощата от испанския вип? Крайната ми дата беше преди една седмица..

До сега все за седмица или 10 дни макс.

# 556
Какво е "испански вип"?

# 557
  • Sofia
Май са объркали темата, испанският вип е към амазон.

# 558
Да,объркала съм темата,извинявам се!

# 559
  • софия
Аман от парцалите на Зара и на повечето марки напоследък! Едната блуза след първо изпиране е по-къса с педя.

# 560
На етикета как е указано да се пере?
Аз пък този месец все хубави попадения от Зара имам, пазарувам само онлайн, че съм с бебе вкъщи и ми е много удобно.

# 561
Поръчах това: Някой да го има, за да сподели впечатление за размерите? Имаше само ХС, дано не ми е малко. Зимните якета на Зара ХС са ми екстра, но кожените им якета ХС са ми тесни...

# 562
моля споделете до кога са намаленията и в Зара, и в Страдивариус ?

# 563
  • Berlin
Сега текат последни намаления, после лятото, към края на юни.

# 564
Момичета ,видях много чуден гащеризон ,но бегло и не знам дали ще мога да го опиша с точност Embarassed .
В червено е ,с ластици , с дълги крачоли ,голи раменца ,много интересен. Бил е 100лв ,след това 50,сещате ли се ? Embarassed
Помощ !  bouquet
пп казвам цената във варненския гранд ,но предполагам все и толкова. newsm78

# 565
  • Варна
Момичета ,видях много чуден гащеризон ,но бегло и не знам дали ще мога да го опиша с точност Embarassed .
В червено е ,с ластици , с дълги крачоли ,голи раменца ,много интересен. Бил е 100лв ,след това 50,сещате ли се ? Embarassed
Помощ !  bouquet

????
http://www.zara.com/bg/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%BE/% … 1502p3654057.html

# 566
Не е този ,беше по крака ,много ,много хубав.  Sad

# 567
# 568
  • Berlin
Помощ !  bouquet

Аз много не разбрах питането, но не е ли по-лесно да отвориш сайта и да видиш дали го има. Защото иначе някой от нас ще го направи точно това и ще постне линк.

# 569
Първо проверих в сайта им ,няма го Peace

Общи условия

Активация на акаунт