Zara - пазаруване онлайн

• 160 214
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Мисля, че и лятото пак бяха стопирали доставката до магазин в началото за един ден.

Мда, тогава даже недоволствах тук, в темата.

# 361
  • София
Бях днес в Зара,беше лудница.Опашка за пробните,опашка на касата #Crazy Почти нищо не беше останало от нещата,които си бях набелязала в сайта.От повечето модели дънки бяха останали от L р-р нагоре..

# 362
  • Berlin
Аз съм се приготвила утре онлайн и доставка до магазин. Simple Smile Но само за децата ще взимам.

# 363
  • Варна
Аз съм се приготвила утре онлайн и доставка до магазин. Simple Smile Но само за децата ще взимам.
Знаете ли колко отнема доставката до магазин? В сайта има много по интересни неща и размери от други. В магазина е лудница, дрехи по земята, опашки.

# 364
Момичета, ако поръчам до адрес после мога ли да върна в някой от магазините, или само по пощата? Rolling Eyes

# 365
Аз искам да попитам при поръчка до магазин пак ли се плаща с карта, че моята не става за сайта?

# 366
  • Варна
Аз искам да попитам при поръчка до магазин пак ли се плаща с карта, че моята не става за сайта?
Да, с карта се плаща.

# 367
леле днес това което видях в Зара беше направо катастрофа  #Crazy нищо неможах да намеря защото всичко беше разхвърляно във всички посоки,имам чувството че имаше стотици хора а опашките на касата  и в пробните бяха феноменални.....Не можаха да ми издържат нервите и си тръгнах, голяма блъсканица  ooooh! Shocked а си бях набелязала едно палтенце.... newsm78

# 368
Здравейте, нова съм във форума, както и в поръчките от Zara. Покрай намаленията си избрах някои неща, но... карта нямам. Не знам дали е удачно да се доверявам на сляпо, но ако някой може да ми плати нещата с карта (предварително ще му изпратя парите), да пише Simple Smile

# 369
  • Berlin
Знаете ли колко отнема доставката до магазин? В сайта има много по интересни неща и размери от други. В магазина е лудница, дрехи по земята, опашки.

Може би около седмица. newsm78 Не съм засичала.

# 370
  • София
Здравейте, нова съм във форума, както и в поръчките от Zara. Покрай намаленията си избрах някои неща, но... карта нямам. Не знам дали е удачно да се доверявам на сляпо, но ако някой може да ми плати нещата с карта (предварително ще му изпратя парите), да пише Simple Smile

Не можеш ли да помолиш твой близък/ приятел. Не бих разчитала на непознат.  Peace

# 371
  • при моите любими
И аз харесах едни неща, но са изчерпани номерата в сайта. Има ли шанс да се заредят нови?

# 372
  • София
И аз харесах едни неща, но са изчерпани номерата в сайта. Има ли шанс да се заредят нови?
Ако са от намалението не. Sad

# 373
  • Бургас
Ако са от намалението не. Sad

Не е вярно!
Зареждат понякога, но невинаги, предполагам са върнати артикули.

# 374
  • Berlin
Е и да заредят от върнати, едва ли ще е скоро. Аз исках обувки пак да взема на малкия, но няма номера вече от големичките. Сега поне долнища ще взема, 10лв са, а съм доволна от тях.
Харесах си едни балеринки от момичешките, но идея си нямам за номера и не ми се рискува без проба.

Общи условия

Активация на акаунт