Zara - пазаруване онлайн

• 160 163
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
desuri - подкрепям мнението ти относно кг. на децата  Peace

# 451
Възможно ли е връщане на артикули направо в магазините и каква е процедурата? Simple Smile

# 452
  • София
Естествено, че имат значение килограмите, затова уточних, че дъщеря ми е супер слаба Wink
Ако съм пропуснала да уточня значи казвам Simple Smile)) И купувам точни дрехи. И въпреки всичко Зара са ми умалени, затова с проба и споделих, че е рисковано за подарък. Ако вече знаете детето кой размер носи конкретно от Зара най-добре. Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 12:57 от meggle

# 453
Здравейте, имате ли наблюдения за ето тези две неща като размери, а и като качество?
http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … p;origin=shopcart
От якето ме интересува S-ката.

http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … p;origin=shopcart
А от това палтенце ръст 128. Притесних се, като видях от мненията ви, че детските дрехи са умалени, а аз се бях нагласила да купувам на дъщеря ми този размер, тя е 133 висока,

Нямам мнение за тях  не мога да коментирам,но имам наблюдения относно размерите. Мисля,че отговори те са умалени са много подвеждащи и не целя да обидя никого.
Децата ни са различни зависи не само от височината,но и ок кг.на детето.Дете което е 133 и слабо като вейка ще си му стане размер 128 и изобщо няма да му е малко,но дето при тази височина и с 5 кг отгоре тогава за него може и да е малко.
Не си го смуча от пръстите синът ми е 138-слабо дете  и размер 140 дрехи са му големи все още седят му като подарени и от  Зара взимам размер на долу,но аз и не обичам дрехи който да не са размер и да висят.
Така,че вие ще прецените,ако имате възможност е най-добре да пробвате на място,ако нямате възможност тогава поръчвате и връщате,ако се наложи  Peace

Благодаря bouquet.

# 454
Да и аз казах че каката ми е на 10год / 130-132см и 22/23 кг/ за мен е слабо дете, за това й взимам дрехи 8 които са й точни за сезона, на другият не стават или 9-10 които сега са й свободни и широки.
А за малкият който е на 2г 9мес/90см  на зара носи 98см / Х иМ  носи 86 и 92см/

Та и аз не съм искала да подвеждам никой, в единият случай за синът ми идват умалени, в другият за щерката пък й идват широки

# 455
  • софия
Миналата седмица случайно открих он-лайн пазаруване от Зара  Crazy Не съм вярвала, че така ще се зарадвам. Свърши с обикалянето на магазините им по различните мол-ове в търсене на номер. На всичкото отгоре, в най-удобния магазин няма детски сектор, а с он-лайн и това отпада. На бърза ръка пуснах 2 поръчки и сега ще чакам да видя как е пазаруване от бг сайт.
За детските дрехи и моите наблюдения за по-големите деца са, че са умалени. Дъщеря ми е около 150 см., нормално телосложение и има неща, които дори и 164 см. ѝ седят странно. Мери тази рокля. Много хубава, но бих я взела ако я намалят още, защото ще я носи само до лятото. На есен определено ще е малка.

# 456
Получих си тъкмо поръчката от Зара, обаче ме хвърлиха в размисъл.
Поръчах ботите с Мечетата, като на едната на етикета на стелката пише21 (този номер поръчах) на другата 20. А на етикетите на езика и на двете пише 21 ...  Обух и ги...стават и двете, обаче тя попринцип е 20номер някъде...та сега нз кой етикет е объркан...дали и двете са 21 или едната 21, другата 20...  Sad
Различни номера са, ще ги връщам, обаче...влизам си в профила...връщане на стока, избирам артикула и бял екран...нищо повече. Как да разбера приета ли е заявката или не?

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 10:31 от KaPaMeJl

# 457
  • софия
Здравейте, трябва ми тъмно синя чанта имате ли впечатления от тази, струва ми се интересна http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 1514p3610135.html

# 458
Извинявам се, че не е по темата, но някои пазарувал ли е от Pull & Bear напоследък?
Опитвам се да направя поръчка, но ми начислява 24 лв такси ?!

# 459
  • Варна
И аз влизам да похваля тази жилетка/Жакет.Днес я получих в петролено зелено  -голям сладур
http://www.zara.com/bg/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D … 0032p3864543.html

# 460
  • Berlin
Извинявам се, че не е по темата, но някои пазарувал ли е от Pull & Bear напоследък?
Доставката?

# 461
Доставката?
Достовката е 24 лева, както и на Страдивариус и Бершка. Ако искаш пусни поръчката до магазин, доставката е безплатна. Peace

# 462
Връщането от дома безплатно ли е? Simple Smile Пише само, че пращат куриер до 1-2 дни и толкова. Simple Smile

# 463
Връщането при Зара е безплатно по всеки начин.

# 464
Връщането от дома безплатно ли е? Simple Smile Пише само, че пращат куриер до 1-2 дни и толкова. Simple Smile
Цяла седмица го чакам този куриер. Още не е дошъл. На проследяване пише само "return started"..Писах им, сега чакам вече 2 дни отговор  ooooh!. Писах и тук колко се чака куриер за връщане, но никой не отговори. Не ми се струва нормално, пак ще им пиша.

Писах им пак - отговориха точно след 5 минути. Щe ми изпратят куриер, като фиксират датата ще ме уведомят. Не разбрах какво се е случило първия път и защо не е дошъл. Да видим сега кога ще дойде.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 10:48 от dark chocolate

Общи условия

Активация на акаунт