Симулиране на оргазъм

• 7 066
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Едно е по някой път да се направиш, че ти е кеф, нооооо да го правиш системно...? Така не помагаш нито на себе си, нито на пратньора. А и между другото един мъж би се смачкал в пъти повече, ако разбере, че си симулирала, отколкото ако просто не симулираш. Peace

# 16
  • Sofia
И аз съм като теб, но не съм симулирала никога. Обяснявам на мъжа в прав текст какъв е случая, че това няма нищо общо с него и не е виновен той. Просто е въпрос на анатомична особеност. Много жени са така. Никога не съм имала проблем. Всички го приемат нормално и до сега никой не се е засегнал. Даже напротив, имала съм полза  - правят каквото е нужно и за моето удоволствие.

# 17
  • София
Като ви чета темата откровено се ядосвам на сексуалното невежество, както на мъжете, така и на жените.

1. Клиторът не е само "отвън, той има вътрешна част, която опасва влагалището като пръстен.
2. Т. нар. Джи-точка е мястото, където този "пръстен" най-близо минава до мускула на влагалището.
3. В Африка и Азия, където прилагат т.нар. обрязване на жени, което представяла изрязване на клитора и големите срамни устни, се цели точно невъзможност жените да постигат оргазъм без проникване. Или в превод - всички жени постигат оргазъм клиторно, а дали и кога ще получат влагалищен оргазъм зависи от уменията на мъжа да уцели Дж-точката и през нея да предизвика женския оргазъм.

А оттук нататък - Гугъл...

# 18
  • София
Ииииииииииха! Отговор за 6+. На теория!

Инак по темата - абсурдно е да се симулира. Препрочитам да ми каже истината.

# 19
Благодарим, че ни осветли, Шарки   Crazy До сега не бях и чувала за такива особености.

# 20
Като млада и неопитна ми се е случвало 2-3 пъти. Вече театри не играя, казвам си кое ми харесва и кое не и партньорите ми са се съобразявали винаги и са се старали повече. В крайна сметка, ако някой само ще ме клати като гладен циганин кисела джанка, за мен поне не си струва. Важно ми е и моето удоволствие, не само егото на мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт