Токуда Болница София - тема 22

• 101 330
  • 795
  •   1
Отговори
# 390
И аз така на сто места ходих и накрая нищо. Сега реално нямам следящо Аг. Но когато мои близки са постъпвали за лечение в Токуда направление за хоспитализация си им издаваше конкретния специалист, та вярвам и аг са така. Знам също, че няма проблем Димитров да издаде 45 дневния болничен, въпреки, че не работи по ЗК. Но може и да бъркам.

# 391
И мен ме караше нормално, но аз не пожелах.

# 392
Благодаря за информацията  Hug

# 393
Направлението 7 могат и от Токуда да издадат, в моето пт жк имаше грешка и те преиздадоха на място

# 394
А дали приемат без обменна карта, ако си носим всички изследвания и феталните?

# 395
А дали приемат без обменна карта, ако си носим всички изследвания и феталните?
Най-сигурно е да се обадите на регистратурата и да попитате Simple Smile

# 396
Направете си всички изследвания преди да ви приемат в болницата. Обменна карта не е нужна, направление също. Но за ваше спокойствие, обсъдете това с лекаря си.

# 397
Дами, днес ми попадна този доклад на тема ПРАКТИКИТЕ ЗА ПЪРВИ КОНТАКТ НА НОВОРОДЕНОТО С МАЙКАТА В БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ и се зачудих, как се практикува в Токуда? Бебето отделя ли се от майката след раждането за 2 часа?

# 398
При секцио се отделя направо за 24 часа  Sad Няма никакъв първи контакт. Чак на другия ден го кърмиш. При нормално раждане не знам как е.

# 399
При секцио знам, че така се практикува в българските болници, предполагам защото майката лежи обездвижена 24 часа, а и упойката докато се излъчи, но при естествено се чудя как е.

# 400
Родих секцио в ранния следобед. До края на същия ден кърмих бебето си два пъти.

# 401
Явно предварително си заявила. На мен ми дадоха бебето поливин час след секциото да го видя и после чак на следващата сутрин.

# 402
Теичка, не съм заявявала. Първия път сами ми предложиха. Дори ми намериха кърпа, с която да си почистя гърдите. Втория път аз я поисках и ми я доведоха.

# 403
При естественото раждане след първия контакт бебето е под наблюдение 2 часа, може да има опция за друг вариант, но не съм сигурна. След това може и през цялото време да е при майката, ако другите в стаята са ок.

# 404
  • София
Два часа след раждането (нормално) една мед. сестра от неонатологията ми донесе бебето. Седя до мен, за за ми показва как да закърмя бебето. А след самото раждане ми го дадоха увито в хавлиена кърпа, за да го целуна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт