Токуда Болница София - тема 22

• 101 268
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
Аз искам да попитам майките, раждали в Токуда - тьй като съм с отрицателен резус фактор след раждането тр да ми бият анти-д гамаглобулин. По принцип се поема от ЗК. Само не ми е ясно в Токуда дали отчитат това или ще тр да си заплатя ваксината. 
раждах там август 2013 и не съм заплащала ваксината.

# 571
 lacuna coil, много благодаря! ще им напомня, че се поема от ЗК и се надявам да няма проблем.  bouquet

# 572
здравейте, предстои ми секцио в Токуда ( може би следващата седмица)  и ми е интересно колко време след операцията те раздвижват и кога най-рано дават бебето да го закърмиш, сложиш на гърда? На отворените врати казаха 2 часа ако всичко е наред. Възможно ли е още на операционната да го дадат и от кой зависи? Съжалявам ако е разисквано вече, но не можах да изчета всичко дотук..Благодаря!.

# 573
В тази ни тема всичко е разискано, особено в предни страници. Не виждам смисъл да си пишем едно и също през 2 страници. Върни се малко назад и изчети темата.

# 574
  • София
здравейте, предстои ми секцио в Токуда ( може би следващата седмица)  и ми е интересно колко време след операцията те раздвижват и кога най-рано дават бебето да го закърмиш, сложиш на гърда? На отворените врати казаха 2 часа ако всичко е наред. Възможно ли е още на операционната да го дадат и от кой зависи? Съжалявам ако е разисквано вече, но не можах да изчета всичко дотук..Благодаря!.

Април 2013 г. родих в 1:27 ч. през ноща. Раздвижиха ме същият ден към 16 - 17 ч. след обяд. Детето ми го донесоха веднага след като се събудих - наложи се да бъда с пълна упойка. Остана при мен за около 40 мин. и после сутринта след визитацията ми я донесоха и до вечерта беше при мен. Взимаха я само за изследвания и смяна на памперса.

# 575

Април 2013 г. родих в 1:27 ч. през ноща. Раздвижиха ме същият ден към 16 - 17 ч. след обяд. Детето ми го донесоха веднага след като се събудих - наложи се да бъда с пълна упойка. Остана при мен за около 40 мин. и после сутринта след визитацията ми я донесоха и до вечерта беше при мен. Взимаха я само за изследвания и смяна на памперса.

Благодаря!

# 576
Аз родих на 13.6.2016 със секцио в 12.30. Раздвижиха ме вечерта в 9, но по изричното настояване на д-р Илиев, иначе преди той да се разпореди ми казваха че ще ме раздвижат сутринта в 6. Бебето ми го донесоха 4 часа след операцията и го взеха. На следващия ден от сутрин до вечер си беше при мен Simple Smile Леко раждане  ylinfant

# 577
Аз родих на 13.6.2016 със секцио в 12.30. Раздвижиха ме вечерта в 9, но по изричното настояване на д-р Илиев, иначе преди той да се разпореди ми казваха че ще ме раздвижат сутринта в 6. Бебето ми го донесоха 4 часа след операцията и го взеха. На следващия ден от сутрин до вечер си беше при мен Simple Smile Леко раждане  ylinfant

Благодаря!

# 578
Момичета, колко се стоеше при секцио? Примерно ако постъпиш във вторник и секциото е сряда кога те изписват-в събота или понеделник?

# 579
4 нощувки след секциото. Значи в неделя.

# 580
Не се ли пада в събота?

# 581
При секцио са 5 нощувки - 1 преди операцията и 4 след. Та ако постъпиш във вторник, нощуваш:
вторник: постъпване, 1-ва нощувка
сряда: операция, виждане на бебето само за гушкане, упражнения за раздвижване в леглото, 2-ра нощувка
червъртък: ставане от леглото в 6 сутринта и довеждане на бебето, 3-та нощувка
петък: 4-та нощувка
събота: изписване на майката само по документи, оставаш си в болницата да чакаш бебето да бъде изписано, 5-та нощувка
неделя: потвърждение от неонатолозите, че бебето може да бъде изписано, реално изписване около 13-14ч. след храненето на бебето

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 13:51 от Stitch

# 582
  • София
Постъпих точно във вторник, секцио - сряда, изписване - неделя.

# 583
Много ви благодаря за отговорите!

# 584
Аз постъпих в петък по спешност, секциото ми беше в 21ч вечерта и ме изписаха във вторник, т.е. 4 нощувки. Всичко при нас зависеше от неонатолозите, защото бебетата трябва да са за 5 нощувки (и майката остава). Нас реално ни изписаха ден по-рано и гинеколозите бяха изненадани.

Общи условия

Активация на акаунт