Токуда Болница София - тема 22

• 100 318
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
Елени, благодаря  bouquet В бързането забравих да уточня, че ми трябва нефролог, но и информацията за еднокренолог ми е много полезна.

# 691
  • ту тук, ту там
Алечка, извинявай! Аз си го помислих, но след като бях публикувала вече!  Laughing
Дано всичко е наред с теб и близките ти!  Hug

# 692
Алечка, извинявай! Аз си го помислих, но след като бях публикувала вече!  Laughing
Дано всичко е наред с теб и близките ти!  Hug

Елени, благодаря ти  Hug (за близък се интересувам, защото не получаваме адекватно решение на проблема)

# 693
На 15.08 излиза отпуска д-р Димитров доколкото си спомням. После е на работа седмицата от 5.09 и после пак е отпуска до 19.09.
Много благодаря !

# 694
Момичета, искам да попитам тези, които са ходили на отворените врати, тъй като аз няма да мога да отида. Само клипче май показват, нали така? Сестрите отговаряха ли адекватно на въпросите? Абе изобщо някакви впечатления, ако някой скоро е ходил  bouquet Май при мен ще стане, така че няма да мога да разгледам нищо в болницата, препоръчан ми е лекар там, но най-вероятно почти за самото раждане ще бъда..Четох иначе мненията на момичетата родили вече там, но ми се искаше и да питам тези, които не са родили, а са ходили само на отворените врати какво им е впечатлението?

# 695
За какво са ти отворени врати, като по-отворени от мненията в тази тема няма да намериш 😃
Аз не успях да отида и не съжалявам.

# 696
  • България <3
На някой да са му звъняли, че д-р Карагьозов-баща е в болничен до декември и се отменят часовете?

# 697
  • София
Здравейте! Трябва ми телефон на някой от неото.
Редактирам се, успях да се свържа.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 13:17 от nimfi4ka

# 698
Изчетох темата, но ще продължа да я следя, тъй като се чудя къде да раждам, а нямам вече много време.

# 699
  • София
Изчетох темата, но ще продължа да я следя, тъй като се чудя къде да раждам, а нямам вече много време.
Въобще не се чуди, Токуда е мястото. На мен ми направиха секцио по спешност Колева с втори хирург Кръстанова, перфектна операция, от която нямам никакъв белег, ама наистина никакъв, премахнаха ми и миомен възел, който видели на момента. Държаха се повече от добре, а даже не бях тяхна пациентка,  ана Динитров, който обаче беше на конгрес като тръгнах да раждам.

# 700
Може ли повече информация за разреза при секциото - четох, че в някои болници режат с лазер - в Токуда как е? Шият ли после или лепят разреза?

Имате ли наблюдение относно реалността на измереното тегло на бебето? Има доста голяма разлика при мен между измерванията по ЖК и тези на Димитров.

# 701
.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 19:58 от Magairlin

# 702
При секцио в Токуда, доколкото ми е известно, всички лекари шият. Преди Лазарова е лепила, но вече не работи там. Не мисля, че режат с лазер.
Първия път бебето го измериха много точно, втория път се роди с около 200 грама по-голямо от прогнозата.

# 703
Благодаря за отговора, Буена Simple Smile

# 704
  • София
Мина и моето второ раждане в Токуда Simple Smile Всичко мина много добре, възстановявам се по-бързо от миналия път след секцио. Към д-р Корсачки нямам никакви забележки, щастлива съм,че благодарение на него и адекватна терапия вече си имаме 2 деца  Simple Smile
Неото пропуснаха да ми кажат относно проблем със ставите, като се прибрах и прочетох отзад на ехографската снимка, но мисля, че не е кой знае какво, звъннах и ми казаха да купим ортопедични гащи. Уцелихме момент, в който се бориха 12 часа за живота на едно бебе и предполагам затова така се получи. За обезболяващите- исках си и ми даваха, нямаше проблем. Като цяло се чувствах много спокойна, че избрах отново този лекар и болница, бих написала, че ако раждам пак- отново там, но мисля,че 2 деца стигат и давам път на младите, ха-ха  Joy

Общи условия

Активация на акаунт