Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 52 513
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Илейн, опитвам се просто да ти покажа, че има различни гледни точки. Да проучиш по-задълбочено как се пристъпва при подобни на откритите при теб проблеми и да не се доверяваш сляпо. Направи това, което чувстваш, че би те удовлетворило и след приложената процедура няма да се чувстваш разочарована и да се обвиняваш, че не си направила еди какво си. Защото времето е много ценно, а чувството за вина коварно.
Скрит текст:
Аз бих се заровила по-надълбоко в истинското състояние на матка и тръби, което няма как да се види от ехографа и ЦС. Полипи, ендометриоза, тръби може дасе видят само с едно лапаро. Но това е стъпка, която се възприема за по-крайна. Масово инсето се преглага за първа стъпка, защото е най-лесно и безобидно. Обаче не се обяснява колко е малък пронцетът на успех и то, ако всичко останало е ок. Не е приятно след няколко неуспешни такива пациентът да се чувства разочарован и подведен. А пък при тези, които в последствие се окаже, че са с по-нестандартни проблеми е още по-зле. Когато си в самото начало не знаеш какво би те очаквало и дали няма да изтеглиш късата клечка.
СГ също не е за подценяване. Нашата е същата. Да не се възприема за особен проблем, но не е и много добре положението и за мен пак обезмисля инсе.
За мен диагностиката е много важна. Особено предвид двете неуспешни бременности, които имам измежду трудното забременяване. Държа да е изследвано максималното и да са предприети всички мерки за успешното износване на една бременност, когато тя настъпи. Ни бих си позволила да пропускам и рискувам някакви неща само, защото така било прието и нямало нужда да се натоварвам с разни изследвания.
Но това съм аз, това е моето мислене и гледна точка. Не ги натрапвам. Ти сама трябва да седнеш, помислиш, обсъдиш с ТМ какво е емоционалното, финансово ви положение и до къде сте готови да стигнете и решите за себе си.

# 601
  • От Луната
Вече съм бременна с близнаци, до доказване на противното Simple Smile
Имах две жълти тела ... Спукаха се снощи след 9ч. Док ме похвали, каза, че съм свършила добра работа Simple Smile

# 602
  • София
При мен не добра лигавица,може и да прекъснем.Док каза ако само мнооо му хареса ще правим трансфера.В петък пак да видим каква съм я свършила. Вит Д-22 малко се е покачил почвам всеки ден по 5000ед на ден.
Синеока мъти сега близнетата Hug
Йлеин добре дошла отново

# 603
Йеей браво Йоли Hug
Ето защо трябва да отлагаме тревогите за последно и да не се пренавиваме предварително. Все си го повтарям, че,  както съм "control freak" Mr. Green
В тази връзка и ти Креми изключи до следващия преглед Hug Колко ти е вит Д и каква доза пиеш. След високия скок не смея да продължавам 5000, че ще ми се накарат накрая, но не успях да намеря по-изгодна доза и сега разреждам някои дни.
Аз пък рябва да изключа другата седмица докато ни станат изследванията. Не успях да си изискам плазмите вчера, че да спестя време. Confused
Поли да се отчетеш как се развива бебо Heart Eyes

# 604
  • София
Блингче пия 5000ед през ден на Нау Фуудс,док каза почни всеки ден да го пиеш, още малко да го вдигна Витамин Д ми е 22,2ng. а януари беше 15,1.
Дайте предложения с какво още мога да подпомогна лигавицата #Crazy

# 605
  • София

Дайте предложения с какво още мога да подпомогна лигавицата #Crazy
витамин Е

# 606
  • София
Йоли, много се радвам, че все пак успяхте да се възползвате от ситуацията! Много, много силно се надявам този опит да завърши по най-прекрасния начин! Hug
Кремонка, стискам много палци и на теб за хууууубава лигавица! Hug
Блингче, радвам се, че стартирате и много те гушкам! Hug
Моята бебка е добре, всичко изглежда супер. Расте и подскача  Heart Eyes
Момичета, днес ставам на достолепните 37 години и понеже не знам как да сложа снимка на торти и питиета, ще ви почерпя с  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Това е най-щастливият ми рожден ден и от сърце пожелавам на всички, които го очакват, много скоро да изпитат това неописуемо щастие! Hug

# 607
  • От Луната
Фран, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и всичко най-най-хубаво ти желая!  Heart Eyes
Смитам си от прашеца, понеже мноооого ми трябва  Mr. Green bouquet
Блинк, точно така съм, паника да има ... док си е сметнал нещата и сега даже се радвам че не бихме тригр.
С Поли явно се разминахме Sad
Бамба, и аз съм се запасила с вит Е, каква е дозата?
Илейн добре завърнала се, аз те помня от темата в ИБ. Нали? Извинявай че вчера не те отразих, но бях яхнала метлата  Joy
Креми  Praynig Praynig Praynig

Иначе аз съм подута, отекла, и мнооого гладна  Crazy . Само глада не е от стимулацията  Joy
Иначе съм оптимист, док също, сега ни остава да чакаме 5ти май  Praynig Praynig Praynig

# 608
  • София
Frango,честит рожден!Много здраве,щастие и късмет ти пожелавам!
kremonka,колко ти е бил в началото Д?
Аз тръгнах от 14,след месец и половина стигнах 40,баааавно става.Сега отново ще пускам контрол да видя дали поне минимума съм минала.
 Колко дни почивка е ок да се направи преди изследването,някой знае ли?
Йоли,да бъде ,да бъдееее двойно щастие!От все сърце ти пожелавам!

А  на мен ми закъснява с три дни,НО не съм бременна,цял месец на презервативи го караме.Чудя си дали може да е от хистероскопията?На вас как ви беше цикъла след нея?

# 609
  • София
ФрангоБъди много здравичка, щастлива и обичана и скоро мама Hug Hug
И аз си събирам от прашеца  Praynig
Бабълче през януари ми беше 15 може би не го усвоявам добре.Ще пиша и на Русев да видя той какво ще каже.

бамбарадамбара благодаря, ще пробвам и винце мисля да включа до трансфера.

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 13:55 от kremonka

# 610
браво, Йоли  Hug
Креми, не пускам палците за теб  Hug
мила Франи, честит най-хубав рожден ден досега! пожелавам ти да си здрава и от тук нататък всичко да ти се получава лесно в живота !!!  Hug

# 611
Блинг, благодаря за съвета, за сега ще старирам с едно инсе, пък ако не се получат нещата ще видим на къде ще подхващам.Чувството на разочарование и вина го познавам много добре,но вече все по рядко му се предавам, тъй като не ми помага по никакъв начин.Надежда ми дава и това,че все пак миналия месец бях забременяла,макар и за много кратко, все пак е лъч светлина. Simple Smile
Синеочка, не съм била аз, явно някоя друга Илейн, или поне не се сещам. Simple Smile
Франго, честит празник, бъди жива и здрава,всичко друго се постига! bouquet

# 612
  • София
Бабълче през януари ми беше 15 може би не го усвоявам добре.Ще пиша и на Русев да видя той какво ще каже.
И аз така се съмнявах,започнах да редувам обаче витамин Д на капки и таблетки,ще видим докъде съм стигнала.

# 613
Креми малко ти идва тази доза явно групо по 2500 единици дневно.
Скрит текст:
То реално не се усвоява съвсем така, но ще го караме математически. Аз сега пия два дни по 5000 и пропускам с един, че да вържа горе долу дозата за кг. Иначе в началото пих няколко седмици ниската доза, която ми предписаха, после може би за месец качих на дозата за кг и като ми дойдо опаковката с голямата доза може би пих около 3 мес и половина. Стойността скочи от 15 на 50.
За лигавица нямам опит. Единствено мога да ти препоръчам ВИ. Това е единствената от добавка от кофата, която пия от години и може би още в първия месец усетих ефект. Сериозно отражение върху ЦС, предполагам и върху самата лигавица. Последно прогестеронът ми беше на горна граница. Не може да се каже, че съм имала проблем с него, но преди като съм го изследвала е бил по-нисък. Явно си дава отражение. В тази връзка колко ти е лигавицата сега? Интересно ми какви размери се търсят. Док никога не ми е коментира. Единствено вчера ми направи впечатление, че е доста по-дебела от обикновено за такъв ден.
Фран, каква хубава новина Hug Честит празник newsm59 Няма какво друго да ти пожелая освен да бъдеш много здрава, както и бебка. И напук на всичко да изкараш една много лека и приятна бременност. Събирам с лопатата розов прашец и дано ми е на късмет и на моя рожден ден съм така щастлива като теб. Има още време да се вмъкна Laughing
Йоли, бременна си до доказване на противното Naughty Изживей си тези седмици като такава и не ограничавай с хапване, пуфтене и мрънкане Heart Eyes Heart Eyes Тъкмо към 5-6-ти да ми предадеш щафетата за следващия месец.
Bubble, а ти проследи ли овулацията точно този месец, че смяташ вече закъснение Thinking При мен и двата пъти си ми дойде на време. Просто имах някакви дни зацапване, но точно две седмици след О цъфнах.

# 614
  • София
Благодаря ви за прекрасните пожелания, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт