Професионални серии за коса - тема 103

• 73 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря за новата темичка,ЕПОНА!!!!Боядисвам се от около 8 месеца,преди това дълги години бях на кичури,правя се руса,но обичам да съм със сивкав оттенък.От боите съм ползвала-Гарние(много добре и равномерно изсветлява,но прави косата адски суха),Алфапарф(задоволителен резултата защото не се справя със сивия оттенък) и на Мажирел изсветляващата серия(страхотен нюанс си докарвам,имам малка забележка към корените,но се надявам при повторно боядисване да се коригира).По втория въпрос нямам никакъв коментар защото не съм ползвала.По третия въпрос-изравям се веднъж-два пъти в месеца и съм доволна от Цимента на Керастаз.В чуденка съм за моята дали да пробвам Лакмето,но гледам в коментарите ви предната темичка,че нещо боята не се задържала,но то пък при русото няма да се цели този ефект,а въпроса ми е дали изсветлява добре?Прави ми впечатление и малкия престой време,само 30 мин. на фона на 50-те минути на Мажирел.

# 31
Мерси, момичета!
Жалко, че Фрея я няма, но за мен беше удоволствие.
cityofangels, нали още в края на миналата стана ясно, че Фрея няма да може и някой друг трябва да я пусне.

И някой пита за Наши фито в предната тема. Шампоанът и балсамът са хубави, но ефект над накъсването има най-вече ампулата. А пък в комбинация с терапията положението е бетон! Наши Фито в три стъпки определено за мен е откритието на годината. (Заедно с грижите за скалпа).

И по въпросите:
Не се боядисвам. Така че по 1. и 2. съм пас.
Имам няколко бели косъма и бих искала да отложа боядисването малсимално във времето. Към момента с такава насоченост ползвам олио с амла, брингарадж, брахми, нийм, сусамово масло. Бях писала за него в групата. При мен има ефект относно неизникването на нови бели косми, а старите ги прави по-незабележими някак си без да оцветява или боядисва. От олито няма никакво цапане.
3. За изправяне ползвам Стиймпод 2.0 с комбинация ФК Стрейт Хеър, Алтерна Пърфект Айрън, Секси Хеър Протект 450. Тоест първото с едно от другите две. Резултатът винаги е перфектен.
Когато къдря с уред, ползвам термозащита и лак.
Ако къдря с навиване, плитки и т.н. ползвам крема за къдрици на ФК или на Редкен, смесен с глейз и олио. Не съм намерила все още перфектният крем за къдрици, който хем дефинира, хем не пресушава.

# 32
  • Казанлък
На първите два въпроса -използвам непрофесионална боя и не използвам нищо за предпазваме на косата, но обмислям да взема Вела Колестон. Колко време след отваряне може да се съхранява в хладилник?
На следващия въпрос- ще ви следя с интерес

# 33
  • Чукарландия
Прекрасна тема си сътворила, Епона! Разкош! bouquet

По въпросите:

1. Каква марка боя ползвате в момента - от коя сте доволни и от коя не? - Последните 4 боядисвания ми бяха със Селектив, преди това около 3 години се боядисвах с Кюн. И на двете марки - суперизсветляващи тонове. С Кюн постигах така желания бяло-пепелен оттенък. Със Селектив, ако не добавя коректори - косата ми жълтееше. Сега си взех от суперизсветляващите тонове на Колестон Перфект, ще споделя, когато ги пробвам. Hug
2. Ползвате ли продукти за предпазване на косата при боядисване (Олаплекс, Колърфлекс, Пауърплекс  и т.н.), масла или други продукти заедно с боята? - на последното боядисване прибавих Олаплекс, стъпка 1 към боята (около 1 мл) и ползвах също и стъпка 2. Не усетих разлика с предишните боядисвания. Може би трябва да си прибавям към боята 3,75 мл. Масла не съм прибавяла досега. Все се притеснявам, че ще намалят действието на боята.
3. Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене - нямам такъв. Ще следя темата за добри попадения. Peace

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 08:36 от BBeLLa

# 34
Епона,имам едно питане към теб...знам,че имаш пресата на Loreal Steampod 2.0 и се питах ти в контейнерчето само вода ли слагаш или може и да се сложи нещо друго разредено с вода.Имам предвид някакъв продукт,който е без отмиване или и аз не знам...

# 35
Благодаря за новата тема bouquet

1. Каква марка боя ползвате в момента - от коя сте доволни и от коя не?
Използвам на ВЕЛА КОЛЕСТОН боята
2. Ползвате ли продукти за предпазване на косата при боядисване (Олаплекс, Колърфлекс, Пауърплекс  и т.н.), масла или други продукти заедно с боята?
Не използвам
3. Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене?
Сполучливи продукти за къдрици при мен са кремовете на  Лейбъл М, Марокон оил, крема за къдрици на Секси хеър

Току що измих косата и сложих от новата  маска за къдрици на АПХОДЖИ,с голям мерак  купих, но по принцип  и преди не се разбирах с тази марка,  и сега и с тази маска същото се оказа за жалост Embarassed Също  и крема за къдрици не е моят Embarassed

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 09:38 от DELI22

# 36
1. Каква марка боя ползвате в момента - ползвам непроф.и не ми се сменя заради цвета,преди правих експерименти 2 пъти и едвам си оправих и цвета и скалпа.
2. Ползвате ли продукти за предпазване на косата при боядисване-ползвам олио на Лакме за предпазване на скалпа и съм много доволна,ще го поддържам винаги.Слагам и натур.масло в боята-каквото имам под ръка,сега довършвам едно шише авокадо.
3. Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене?-нямам конкретни продукти,по скоро избирам термозащитата с определен ефект,на Напура флуида за изправяне е добър,но не ми докарва тотално права коса,Бохо спреят на Алтерна много ми изсушава.

Сега обмислям да взема на Маракеш това Терапия за трайно изглаждане http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/terapiya-za-trayno-izglazhd … g-treatment-60-ml
има ли доволни?

Сити ексфолианта Хронолоджист на мен ми заплита,не знам,може би търкам по силно отколкото трябва но е страшно неприятно точно до корена да се заплита косата.Затова го ползвам много рядко.

БЕЛА-това е серумът който си дала в линка за връхчета,има и малка опаковка-също не е налична  Confused Какво стана с пресата?

Благодаря за новата тема  bouquet

# 37
Eпона, благодаря за темата  bouquet

1. Каква марка боя ползвате в момента - от коя сте доволни и от коя не? - Ползвала съм много марки боя, последните години съм с Лакме, суперизсветляващите. Доволна съм от качеството на боята.

2. Ползвате ли продукти за предпазване на косата при боядисване (Олаплекс, Колърфлекс, Пауърплекс  и т.н.), масла или други продукти заедно с боята? - Ползвала съм Олаплекс, Колорфлекс и всякакви масла- зехтин, Макадамия, бадемово, рициново.... Скоро ще пробвам и Пауърплекс.
3. Вашият сполучлив  продукт за изправяне/къдрене -
Нямам какво да кажа по този въпрос.

# 38
  • Велико Търново
Момичета, има ли проблем, според вас, наред с Пауърплекс-а, да сложа и малко масло в боята Thinking Като се има предвид, че няма да ползвам и шампоан след отмиване на боята, а втората стъпка на пауърплекс...

# 39
Момичета, има ли проблем, според вас, наред с Пауърплекс-а, да сложа и малко масло в боята Thinking Като се има предвид, че няма да ползвам и шампоан след отмиване на боята, а втората стъпка на пауърплекс...
аз мисля че няма смисъл да слагаш и масла,нещо не ми се връзва  newsm78 направи си само терапията.

# 40
Епона, благодаря за новата тема, много е свежарска  bouquet

Аз нямам много какво да кажа по въпросите за запис, но идвам да похваля кремът 5 в 1 на Living Proof. Мнооооого съм очарована! тази сутрин измих с шампоана със златна роза на О'Райт, след това сложих детанглър с цитрус и нероли и отмих. Подсуших и намачках косата с гел Кинки кърли и накрая нанесох малко от крема 5 в 1. Изсуших с дифузер и за има-няма 10-15 мин бях готова. Косата ми е у-н-и-к-а-л-н-а! Много къдрава, направо на масури на места, жива, плътна, скоклива, с обем. Досега не съм я виждала такава  Party Нямам търпение да изразходя наличностите и ще пробвам Ш+Б от PhD серията, както и измивния балсам за къдравелки.

# 41
ДЕЛИ,цялата серия на Афоджий работи добре,но заедно.Ш+м+лив ин продукт  Peace Hug

# 42
оХ ,Бубка, вакса ли съм написала Laughing Laughing Laughing,объркала съм думата Laughing искам да кажа маска за къдрици Grinning

# 43
Не бе ДЕЛИ,написа васка и аз помислих че е вакса  Laughing Ама който за каквото си мисли  bouquet И аз се коригирах  hahaha

# 44
ах, редактирах се Laughing LaughingдоБре че и "вакса" не са пуснали, че и нея да изкупим Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт