Коластрата – най-добрият естествен имуностимулатор. Предимства и ползи

• 11 434
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
Определено бих използвала Коластра за подобрение на имунитета, не само моя, но и този на моите близки! Преди време използвах и останах очарована от цялостния ефект върху тялото.

# 91
Да, бих ползвала коластра за мен и децата ми - за общо укрепване на имунитета и за борба с настъпващата пролетна умора.

# 92
Да, бих използвала Коластра за да подобря имунитета си!

# 93
  • София
Бих ли използвали коластра, за да проверя дали и как ще ми подейства  Peace

# 94
  • sofia
Бих използвала коластра, разбира се! Давам на детето за укрепване на имунитета.

# 95
  • гр.София
Доверих се на коластрата в момент, когато детето ми много боледуваше и изграждаше имунитет. Състоянието му видимо се подобри докато я приемаше. За това се убедих в ценните й качества и нямам колебания за това, че и аз бих я приемала. 

# 96
Бих ползвала и самостоятелно, досега - в комбинирани продукти.

# 97
Използвам и ще продължавам да използвам Коластра за двете си деца. Хубаво е че започна да се предлага и в България вече и на по-достъпни цени коластрата. А варианта с пробиотици е много добър. Бих искала и да има и друг по-лесен за приемане вариант от капсулите, тъй като голямото ми дете пие без проблем, но за малкото е проблем, но винаги може да се отвори капсулата и да се приеме по-друг начин.  Simple Smile

Аз на малкия му я разтварям в мляко и така сме решили проблема с капсулката  Simple Smile.

# 98
Бих използвала коластра... Тъй или иначе ми се наложи да приемам пробиотици за доста дълъг период от време...  Simple Smile

# 99
 Да, бих използвали коластра за здрава имунната си система, тъй като ефектът е доказан. Ние майките трябва да сме здрави и силни, защото въпреки че казват, че мъжете са глава на семейството, без майката всички у дома са загубени! За да мога пълноценно да си гледам децата и да върша домакинската работа, бих използвала коластра.

# 100
Бих пробвал, заради имунитета.

# 101
Бих използвала Коластра за мен и за всеки от семейството, които има нужда. Чувала съм от други майки, че са много доволни от имуностимиланти с коластра.

# 102
Да, бих използвала коластра за здрава имунна система.

# 103
Идеално средство за подсилване на имунитета след зимния сезон!

# 104
  • София
Да-бих използвала коластра за здрава имунна система. И за подобряване функцията на стомашно-чревен тракт,защото имам известни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт