Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 317
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Някаква конкретна марка "Куркума" на капсули (против Candida) да препоръчате.

# 571
  • София
Полезна информация за гъбички и лечение с куркума.
Аз като пълен идиот се оплаквам насам натам из темите.
Имам арсен в зъба. Толкова ли е лошо

# 572
И това би трябвало да действа ама тука нема http://www.globalhealingcenter.com/latero-flora-probiotic-supplement.html

# 573
Yинд, извинявай, все едно те преследвам из темите, ама да си кажа аз, пък дано съм полезна!
За мен лично арсенът е началото на края на гадни болки. Щом има пyлпит, искам да ми сложат арсен, за да ми yмъртвят зъба (имам над 10 yмъртвени зъба досега). Както казах и в предната тема, щом yпойката премине, почва да боли. Докторката ми каза, че от арсена боли, защото нали yбива нерва. Веднъж обаче се бях подyла след като ми сложиха арсен. Казаха ми, че съм полyчила алергична реакция, обясниха ми, че алергиите могат да се появяват и да изчезват внезапно. Та хем трябваше да изтърпя арсена, хем трябваше да пия антибиотик, за да ми спадне бyзата и да могат да ми дооправят зъба.

С дрyги дyми - гадно е да имаш арсен в зъба, но има и по-лошо. На мен това би ми подействало като yспокоение.. надявам се и на теб! Във всички слyчаи ще те боли все по-малко и по-малко.

# 574
Нормално ли е при прием на противозачатъчни Линдинет 30 да получавам напрежение в гърдите?
Болки. И ги чувствам напрегнати  newsm78

# 575
Нормално ли е при прием на противозачатъчни Линдинет 30 да получавам напрежение в гърдите?
Болки. И ги чувствам напрегнати  newsm78

Да, нормално е  Peace

# 576
  • Бургас
Дъщеря ми /на 3г/ падна по едни стълби, освен другите контузии си цепна леко и бузката. Около 4-5мм е, не ми изглежда за лепене чак, промих с кислородна вода, след няколко часа кървенето /което беше слабо така или иначе/ спря. Раничката е чиста, не изглежда зле, преди да хукна към спешното където само ще ме наругаят, че ги занимавам с глупости или пък ще я зелепят както сварят, нещо друго мога ли да направя за по-бързо затваряне на раничката?
Моля тези, които нямат с какво да помогнат да си спестят излишните коментари.
Благодаря на отзовалите се  Hug

# 577
  • София
Не знам ,дете е,но ако раната е толкова малка ,не знам дали ще искат да я залепят.
Дълбока ли е раната?
Обикновенно препоръчват мазане с йодасепт.

# 578
  • Бургас
Не знам ,дете е,но ако раната е толкова малка ,не знам дали ще искат да я залепят.
Понеже е на лицето не исках да я лепят, защото от лепенето със сигурност остава белег. Пък и раничката е малка и кървенето спря още снощи, днес е с коричка, вече не изглежда толкова дълбоко. Помогна ѝ много промиването с кислородна вода снощи, основно то и спря кървенето. Да споделя ако и на някой друг се наложи.
Иначе АБ кремче или Йодасепт, да.
И после нещо за белегчето евентуално. Просто исках да питам дали някой знае и нещо, за което не се сещам...

# 579
На моя син (2г. и 3 мес.) му пръскам раничките с Цикатридина спрей. Щом е на лицето, бих пръснала на ръката си и бих намазала раничката. Вълшебен е тоя спрей, бързо зарастват раните от него. Оставя прохладно чувство, не щипе. Скъпичък е, но икономичен.

# 580
  • София
Малкия го лепиха в като беше на 2г. При веждата беше раната. В момента няма белег. Сега е на 4и половина.
Важното при вас, е че не е дълбока раната и всичко е минало добре Simple Smile

# 581
На моя син (2г. и 3 мес.) му пръскам раничките с Цикатридина спрей. Щом е на лицето, бих пръснала на ръката си и бих намазала раничката. Вълшебен е тоя спрей, бързо зарастват раните от него. Оставя прохладно чувство, не щипе. Скъпичък е, но икономичен.
Смятам, че цикадридина може директно да се пръсне на личицето, защото е хиалуронова киселина, само да не влиза в очите!Наистина подпомага заздравяването и епителизирането на раничките  Simple Smile

# 582
Смятам, че цикадридина може директно да се пръсне на личицето, защото е хиалуронова киселина, само да не влиза в очите!Наистина подпомага заздравяването и епителизирането на раничките  Simple Smile

Не е само хиалуронова киселина, а комбинация от много неща. Ако попадне в очите ще щипе много.

# 583
Да, така е Дорис, затова трябва да се пязят очите....!

# 584
И аз щях да препоръчам цикатридина.

Общи условия

Активация на акаунт