единствено стоя на място като чуя сирени на 2 .06
. А иначе откъде накъде ще им ставам на химна, те да не стават на нашия
. Те са толкова арогантни, че не вярвам да оценят подобна безпристрастност от моя страна хи хи
. Така де аз не съм и поданичкаааааааааа.
цели....

Както и да е, освен това са много пестеливи
, ти нали си габровка, сигурно добре се интегрираш
. Ей, да не се разсърдиш аз само се шегувам. Като ходихме на гости, нямаше никакво отопление у свекито през нощта, а беше януари месец и детето беше на 7 мес
Шотландеца ги налага тия икономии
. Обаче се смили за втората нощ. Иначе у тях всичко бол, двамцата в една голяма къща. Ега ти. Боже, боже. Та имам си аз причини да пиша каквото написах по-нагоре, не ми се обяснява, но когато местното население започне да уважава мястото, откъдето аз идвам, тогава аз може би ще променя нещо в отношението си
. Няма да е скоро.................
Тук ме разби тотално с този отговор.
Както и да е, освен това са много пестеливи
, ти нали си габровка, сигурно добре се интегрираш
. Ей, да не се разсърдиш аз само се шегувам. Като ходихме на гости, нямаше никакво отопление у свекито през нощта, а беше януари месец и детето беше на 7 мес
Шотландеца ги налага тия икономии
. Обаче се смили за втората нощ. Иначе у тях всичко бол, двамцата в една голяма къща. Ега ти. Боже, боже. Та имам си аз причини да пиша каквото написах по-нагоре, не ми се обяснява, но когато местното население започне да уважава мястото, откъдето аз идвам, тогава аз може би ще променя нещо в отношението си
. Няма да е скоро.................
. И аз по принцип не обичам обобщенията, но едно мисля, че мога да направя - българските зетьове мислят малко по различно от средностатискическия англичанин.
. И се възхищавам на много неща, обичам възрастните жени, на които като помогнеш за нещо или те питат за нещо, ти казват
.
.