"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 2

• 72 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
На мен ми харесва момчето, не преиграва и се държи скромно и естествено, както внушава и ролята му.

# 76
И на мен ми харесва Сашо, добре играе ролята си, с мрънкането му свикнах.

# 77
Ама сигурно на кастинга са следели кой има перчем и е леко плешив и са подбрали двамата най-добри... Joy Joy

# 78
Ама сигурно на кастинга са следели кой има перчем и е леко плешив и са подбрали двамата най-добри... Joy Joy
Стоян и Сашо Алексиеви са баща и син наистина.  Grinning (проф. Генадиев и д-р Василев)
Мен перчемите и лимбите не ме дразнят, идеални са си. Laughing

# 79
  • София
На мен ми харесва момчето, не преиграва и се държи скромно и естествено, както внушава и ролята му.
И на мен ми харесва Сашо, добре играе ролята си, с мрънкането му свикнах.
И на мен ми харесва. Wink
Все още с Радина Думанян (Биляна) не мога да свикна - много еднотипна ми е героинята й, но ще видим.

# 80
На мен не ми харесва, че Биляна е толкава различна визуално от екранните си майка и баща. Те са светли, синеоки, тя - смугла и черноока, с дълго лице, а на "родителите" й са четвъртити, твърде различна отвсякъде. Да не се окаже наистина, че и тя е разменено бебе Joy , нее, много сапунено ще стане. hahaha

# 81
  • София
На мен не ми харесва, че Биляна е толкава различна визуално от екранните си майка и баща. Те са светли, синеоки, тя - смугла и черноока, с дълго лице, а на "родителите" й са четвъртити, твърде различна отвсякъде. Да не се окаже наистина, че и тя е разменено бебе Joy , нее, много сапунено ще стане. hahaha
Или купено - предвид бизнеса им. Wink

# 82
Биляна лично на мен ми е много симпатична. Не търся никаква прилика с родителите й, по простата причина, че не желая да откривам общи черти между тях Simple Smile . Харесва ми това, че е много витална, но по сценарий ясно е подчертано, че се чувства по-освободена когато е със Сашо. Вероятно нещо в обкръжението й я подтиска - стереотип на отношения, от които би искала да избяга. Познавайки семейството й я разбирам напълно. В анонса беше загатнато нещо за "златна клетка" - в смисъл на луксозен живот без простор. Само й се чудя какъв простор намира у Сашко? Сигурна съм, че ще й е достатъчен и един месец живот с него, за да поиска да избяга и от неговата "клетка" Simple Smile .

# 83
Добре де, ама Сашо е добър хирург явно, та ще се замогне рано или късно, мисля, няма все да е беден. Или за друга "клетка" говориш, Симпатикония, и не съм те разбрала правилно  Blush  Simple Smile ?

# 84
Не. Тя ще е купена. Така им е започнал бизнеса.

# 85
Богатите и разглезени момичета, с осигурено бъдеще и куп надежди върху раменете, често/по филмите/, се чувстват подтиснати от отговорността да реализираш понякога несъществуващ потенциал и първият бедняк, с по-хубави черти и неясно бъдеще, който предлага свобода и неизвестност/плюс сигурна мизерия, но подплатена с любов/, успява да им врътне главите. Нещо като при Титаник и Ориндж Каунти. Подобна е и сюжетната линия тук, като е вкаран малко потенциал в бедния ни иначе герой, но пък откъм показване на друга емоция е тотално осакатен.

# 86
  • София
И на мен героя на Калин ми харесва много, но има време, сценаристите ще се погрижат да го понамразим малко, че нали целта е всички да сме фенове на Сашко, ама нещо не се получава до този момент. На мен лично и двамата ми харесват, Калин мааалко повечеко.

# 87
Няколко пъти прочетох "умее да се извинява". Как? Като я метна в стената и я разтресе с "извинявай, извинявай, извинявай"? Това за мен не е истинско извинение. Rolling Eyes
Да, абсолютно инфантилно. А обяснението защо не иска (засега) деца... ooooh! То беше повече от тъпо.

# 88
  • ES
Аз пък този Калин не мога да го харесам, особено с тая лимба дето му я гелосват, повече мяза на син на Захариев, от колкото на Генадиев.

gery_to, нищо чудно в един момент да се окаже, че Калин е син на Захариев и полу-брат на Биляна... та тя най-после да си намери основателна и морална причина да го напусне Simple Smile .

Чак толкова сапун не вярвам да вкарат, а и нали Калин е разменено бебе, няма как да е син на Захариев Simple Smile
....
Що? Захариев е голям почитател на нежната част от населението. Биологичната майка на Калин се разбра, че е студентка в София. Що да не са разменили флуиди. Само фантазия да имаш...  Laughing

# 89
  • ES
...
Иначе се чудя наистина ли хората в БГ така се държат помежду си. Все едно гледам деца в детската градина - чувствителни, неосъзнати, невъзпитани, неадекватни, егоистични, безотговорни, действат на момента според настроението и изобщо не се съобразяват как въздействат на околните. Такива ли са българите наистина - сърдити, нещастни и избиват комплекси. .....

Ти в темата не виждаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт