Бродирана красота - тема 133

• 89 813
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Юпитер- Сатурн
МСК днес попаднах на това и се сетих за теб

# 616
Здравейте! Искам да ви питам знаете ли защо ми става така и прозира панамата? Не шия стегнато, гледам да карам поред, за да са ми равни, уцелвам си дупките и пак ми става така грозно където шия с тъмен конец.

Скрит текст:

# 617
Тъмните конци често са по-тънки от по-светлите, дали боите са им по-агресивни и ги изтъняват не знам, но е факт и затова не покриват много добре. И понеже са и тъмни и затова и панамата прозира, защото на един по-светъл цвят няма да се забелязва толкова дори и там покриването да не е много добро. Когато се изпере обикновено се оправя, защото панамата малко се свива и вече не се вижда така.

# 618
Мерси, дано се поскрие. Аз имам още няколко гобленчета и те така станаха, но не съм ги прала още и не знам дали се оправя. Скоро ще разбера.

# 619
Трак, левичарка ли си, струва ми се че е обратен наклона. Относно прозирането на панамата - при този бод така се получава. Опитай следващия гоблен на кръстче или смесени бодове.

# 620
  • София
Азарея  Hug bouquet
Момичета, шие ми се, а нямам времееее! Cry

# 621
Здравейте момичета. Скоро не съм писала, но и не шия. Няма време за нищо. Влизам с въпрос - молба. В момента съм в България и искам да си купя няколко неща. Знам, че бях отметнала линкове, но не намирам. Та молбата ми е дали може да ми кажете от къде мога да си купя няколко заготовки за картички и книгиразделители, престилки за шишета и евентуално ширити за топки и яйца. Рових в фейса и уж в страницата на Джули Арт, но не намерих. Престилки бях намерила и от бързане преди да тръгнем забравих да си запиша имената на момичето.   Благодаря ви предварително.  bouquet

# 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Трак, левичарка ли си, струва ми се че е обратен наклона. Относно прозирането на панамата - при този бод така се получава. Опитай следващия гоблен на кръстче или смесени бодове.

снимката е обърната на 90 градуса (виж малката къщичка), наклона си е добре, но то не е и важно накъде е Simple Smile стига да е в една посока  Peace

хекси, добре дошла Simple Smile престилки има в 8888 Simple Smile тук http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=2205

и картички има http://www.8888bg.com/products.php?cid=485

ширити http://www.8888bg.com/products.php?cid=460

в София ли си? тук ширити могат да се намерят в какаду Simple Smile
сатенени и органза ленти с различна ширина има в Джъмбо - от 1,50 до 2,50 за ролка  Peace
сигурна съм, че и в ЕМ-Арт до халите ще се намерят Simple Smile

# 623
Благодаря!
 В София, ама друг път. Laughing На село сме. Имам достъп до Казанлък и Стара Загора. Третия вариант е поръчка, но не чужбински. Сега ще прегледам какво ми пусна. bouquet  До големи вериги магазини почти нямам достъп.

# 624
Та молбата ми е дали може да ми кажете от къде мога да си купя няколко заготовки за картички и книгиразделители, престилки за шишета и евентуално ширити за топки и яйца

Ако искаш мога да ти дам схема  на фервако за книгоразделител, сега го шия за подарък, но е повече за музиканти

# 625
Добро утро, момичета, много харесвам гоблените на Леврон.Някой Знае ли дали предлагат само схема с ключ?

# 626
Добро утро, момичета, много харесвам гоблените на Леврон.Някой Знае ли дали предлагат само схема с ключ?

На времето предлагаха, но мисля че вече не. Имат си сайт погледнете там, ако не попитайте....но освен ако не сте със солидни запаси конци нямате сметка сама да комплектовате. Техните гоблени са с много цветове, като от някой цвят трябва по няма и метър.

Не знам от колко време шиете и какво сте шили до сега, но имайте в предвид, че техните схемите са сложни имат доста единични бодове....аз имам един техен зарязан на 1/4 ушит и не знам кога ще го довърша.

# 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря!
 В София, ама друг път. Laughing На село сме. Имам достъп до Казанлък и Стара Загора. Третия вариант е поръчка, но не чужбински. Сега ще прегледам какво ми пусна. bouquet  До големи вериги магазини почти нямам достъп.

Ем арт имат магазини в стара загора Simple Smile

Цитат
гр. Стара Загора   ул. "Св. Княз Борис I" № 104
(с/у централна ПОЩА)
тел. 0886 65 55 25 (информация и заявки)
e-mail:    emart_stz@abv.bg
целогодишно 9:30-18:30 ч. ; събота 10-16 ч.

Цитат
НОВ МАГАЗИН в гр. Стара Загора
            бул. Цар Симеон Велики №117, Търговски център "Титаник" (бившият Електродом)
            тел. 0886 65 55 25 (информация и заявки)
            e-mail: emart_stz@abv.bg
            Работно време:
            от пон. до пет. - 9:30-18:30 ч.
            събота 10:00 -16:00 ч.

Peace

# 628

На времето предлагаха, но мисля че вече не. Имат си сайт погледнете там, ако не попитайте....но освен ако не сте със солидни запаси конци нямате сметка сама да комплектовате. Техните гоблени са с много цветове, като от някой цвят трябва по няма и метър.

Не знам от колко време шиете и какво сте шили до сега, но имайте в предвид, че техните схемите са сложни имат доста единични бодове....аз имам един техен зарязан на 1/4 ушит и не знам кога ще го довърша.
Благодаря много,наистина са трудни, но много харесвам тяхните "Еднорози".

# 629
Ако става въпрос за тези

ето тук схема и ключ http://vishivalca.blogspot.bg/2016/03/levron-002019-1.html

Общи условия

Активация на акаунт