Бродирана красота - тема 133

• 89 772
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Момичета благодаря ви за помоща. Оправих се с основните неща. Единия магазин го посетих миналата година. Пълен е с най различни дреболии, но ширини не съм видяла. Другия магазин въобще не се сещам да съм го виждала. Ще вляза в петък.
Лека вечер.

# 631
Ако става въпрос за тези

ето тук схема и ключ http://vishivalca.blogspot.bg/2016/03/levron-002019-1.html
Да, това са, благодаря ти mibobo Hug bouquet

# 632
Момичета, здравейте!
От доста време се заглеждам по гоблените в един руски сайт, където са в пъти по-евтини от предлаганите на нашия пазар, а разнообразието е огромно.
Най-после успях да си избера два. Днес  поисках да поръчам с доставка до България, но ми отговориха, че не могат да ми изпратят гоблени на стойност по малко от 3000 рубли. Доставката е 1500 рубли. Искам да попитам дали някоя от вас няма желание да се комбинираме и да направим обща поръчка. Моите два гоблена са на стойност около 1000 рубли, което се равнява на 27 лева. Ето и сайта:

http://www.feashop.ru/set/param/37/

# 633
Момичета, здравейте!
От доста време се заглеждам по гоблените в един руски сайт, където са в пъти по-евтини от предлаганите на нашия пазар, а разнообразието е огромно.
Най-после успях да си избера два. Днес  поисках да поръчам с доставка до България, но ми отговориха, че не могат да ми изпратят гоблени на стойност по малко от 3000 рубли. Доставката е 1500 рубли. Искам да попитам дали някоя от вас няма желание да се комбинираме и да направим обща поръчка. Моите два гоблена са на стойност около 1000 рубли, което се равнява на 27 лева. Ето и сайта:

http://www.feashop.ru/set/param/37/
аз говорих току-що за доставка до България тук: http://www.vichivay.ru/catalog457_0.html
пращат с международна поща при 100 % предварително заплащане. Минимална поръчка- 500 рубли и имат и по-голям избор. Погледни Simple Smile

# 634
Диана, много ти благодаря! Знаеш ли по какъв начин става плащането?

# 635
не съм питала специално,но има чат и са много любезни-казах,че като си харесам неща,ще направя специално поръчка като се свържа с тях. Аз харесах  някои неща на ОВЕН и на чудесная игла. На другия сайт как е плащането? С наложен ли?

# 636
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Дълго време не съм чела, та да не говорим за писане. Но пък си шия.

Скрит текст:

Това е от миналата седмица, така че имам напредък. За първи път шия комплект на Чудесна игла и съм доволна от резултата.

А за всички показани красоти нямам думи - прекрасни са!!!

# 637
Ооооо Бачийска, онемях направо. Започвам да съжалявам защо не поръчах 2 бр тогава. Е, моя щеше да отлежава... ама пък много красив става.

# 638
не съм питала специално,но има чат и са много любезни-казах,че като си харесам неща,ще направя специално поръчка като се свържа с тях. Аз харесах  някои неща на ОВЕН и на чудесная игла. На другия сайт как е плащането? С наложен ли?

През Уестърн Юнион и на двата сайта, но доставката от този който ти си посочила е много по-евтин 380 рубли но пък гоблените са по-скъпи... Simple Smile

# 639
Здравейте, дами!
Имам въпрос за един гоблен, който търся от много време. 'Easter Morning' на Wiehler. На български 'Възкресение' или Мария Магдалена пред Исус. Мечта ми е да си купя оригиналният комплект на Вилер, но само като видях цената...в близките години няма да стане. Затова, извинявам се за нахалния въпрос, но, ако някоя от вас има схемата и ключа, дали би ги споделила с мен? Бих си платила за схемата с удоволствие, но не искам целия комплект. Много се разочаровах от българските комплектовки. Майка ми прекара близо 2 години в шиене на един огромен гоблен и накрая се оказа, че половината цветове са сгрешени и резултата беше ужасен. Нищо общо с оригинала и снимката на кутията. Затова предпочитам сама да си купя конците и лично да проверя всеки цвят. А и живея далече от България и не мога да си купя комплекта така или иначе. (не че бих) Затова, ако някоя от вас може и се съгласи да помогне, ще съм ви много, МНОГО благодарна. Ето имейл за връзка: vanchori@abv.bg

Поздрави и приятно шиене на всички!

Последна редакция: чт, 18 авг 2016, 08:27 от vanchori

# 640
Момичета търся схемата и ключа на гоблена Велико Търново, публикуван в Галерия Бродерия брой 5 от 2002 г. qnka_pavlova@abv.bg Благодаря Ви предварително  Hug Hug Hug

# 641
  • с.Николово, обл. Русе
Да покажа и аз разни летни занимавки, които са доста скромни на фона на нещата показани от една част от момичетата тук:

# 642
Да покажа и аз разни летни занимавки, които са доста скромни на фона на нещата показани от една част от момичетата тук:

Слънчогледът е страхотен, готова комплектовка ли е?

# 643
  • с.Николово, обл. Русе
Да, гоблена е на фирма Алиса, руска.

# 644
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз всяка година се заканвам, че ще започна с Коледните от Великден и с великденските от Коледа, че все не стига времето и все забравям какво съм си обещала
   Blush много се радвам на снежковците.
Simple Smile някакво зимно-новогодишно ми е

Общи условия

Активация на акаунт