Бродирана красота - тема 133

• 89 719
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Aetera,   newsm20
Завиждам ти най-вече на търпението, моето хич го няма, много ми харесва как си ги правиш по страници, аз все си казвам, че ще шия така, хем все съм любопитна да видя какво се случва на другата страница  Laughing
"завършване в гергеф" означава, че си остава там, така ли?

# 691
  • БЪЛГАРИЯ
             Нищо няма да казвам- партизанка съм! Само ще намекна, че идвам от рандеву и беше кефско! Simple Smile

Браво, момичета, добре боцкате! Wink

# 692
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
             Нищо няма да казвам- партизанка съм! Само ще намекна, че идвам от рандеву и беше кефско! Simple Smile

Браво, момичета, добре боцкате! Wink

убих тЪ и та вапцах после  Hug
разказвай, че ида с точилката!

плажче, имам такова с къдрички, готов комплект е и е с пластмасова рамка, все се чудих как ли му се прави гърба Simple Smile сега видях Hug

аетера  Hug теб само мога да те гледам.  Blush нямаш стигане Blush

сега се сещам, че още някой щеше да почва ХАЕД. спомняте ли си кой? до къде ли е стигнала? Blush

# 693
Момичета, някоя от вас разполага ли със сносна програма за конструиране на гоблен по снимка. Цял ден инсталирам и деинсталирам програми, но в крайна сметка нищо не тръгва на компютъра ми. С Уиндоус 8.1 съм.

# 694
"завършване в гергеф" означава, че си остава там, така ли?

Да, Poliiii. Гобленът остава в грегефа. Аз използвам бамбукови или дървени, харесват ми повече от пластмасовите.

Aetera - би ли дала имейл, на който да ти изпратя схемата на Елбетицата? Пробвах на лични, но май няма възможност да се прикачи файл.

st. Dobri - да, лесно става. Аз следвах инструкции от един американски сайт и го направих без проблем Simple Smile

# 695
  • БЪЛГАРИЯ

убих тЪ и та вапцах после  Hug
разказвай, че ида с точилката!

Joy Ки- ки- ки Joy Ши мъльчъ до дупка (ся ме ръфа отвътре дали чете! Thinking), к'ъф партизанин съм, ако пропея на първо мъчение!  newsm25 smile3505

# 696
а на първи подкуп? втори подкуп?

# 697
  • БЪЛГАРИЯ
        Аааа, Гуде, на път съм да се предам, ама такааа..., хич без никакво мезеее..., не знам дали ще е скоро! Grinning

# 698
       Аааа, Гуде, на път съм да се предам, ама такааа..., хич без никакво мезеее..., не знам дали ще е скоро! Grinning

ще чакам търпеливо Simple Smile

не съм ви се похвалила Simple Smile имам си малка феичка закачка от срещата  Blush че то нали нямам в какво игла да забода ... Whistling

и още нещо, но не е за хвалене  Crazy гледам в портфейла ми - касова бележка, поглеждам за какво иде реч и ... изненада! отваряне на маса 17:00, закриване на маса 20:40!
няма да ходя вече в тоя ресторант - големи издайници са.  Sunglasses

# 699
  • София
Подарявам една торбичка с конци - кълбета за бродиране. Не става за гоблени, но може да се ползват за други идеи. За София, до МОЛ България.

# 700
Подарявам една торбичка с конци - кълбета за бродиране. Не става за гоблени, но може да се ползват за други идеи. За София, до МОЛ България.

Laughing не че ми трябват, но заради едната среща бих дошла до мола  Hug

ако никой друг не се навие, след ваканцията ще дойда Simple Smile

# 701
  • София

Laughing не че ми трябват, но заради едната среща бих дошла до мола  Hug

ако никой друг не се навие, след ваканцията ще дойда Simple Smile
Добри, какви са тия срещи, дето са те подгонили, я да хващаш иглата! Joy
Някой за среща събота/неделя? В делничен ден е абсурд, възложиха ми допълнителна работа и сега ще си кисна от 8 до 19...

# 702
вече обясних - септември ще бъде май! Simple Smile
сега отиваме на море, а след морете ще боцкам Simple Smile

Hug

# 703
Как да прикача снимки от телефон? Имам много красоти за показване, обаче не знам как. Благодарна ще съм да ми обясните. Simple Smile

# 704
  • София
Първо качваш снимката в друг сайт (photobucket, prikachi, разни руски сайтове за снимки има също), след това копираш линка към снимката и го поставяш между [ img] [/ img]
като махаш празното място в скобите.

Общи условия

Активация на акаунт