Парфюмни размисли и страсти - 197

• 130 882
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
На 31 март Л'артизан празнуват 40 годишнина. Нямах представа, че са на толкова години. Може да изкарат някой юбилеен аромат. Оказва се, че това е една от по-старите нишови компании.

# 196
  • Стара Загора
При първият ми тест на одеколона аз написах,че имам усещането,че наоколо е "обикалял" Жер де Ермес и двата аромата са се сляли за кратко и после всеки е "хванал по свой собствен път", но това е само усещане субективна представа, моя при това.Затова моето мнение е,че нито си личи общ почерк, нито "общото ДНК или поне общият създател на Eau de Rhubarbe Ecarlate и Rose Ikebana прозират".Това са два много различни аромата.
Не само ти го усещаш така. Преди няколко страници и аз точно това споделих, че в Ревена на Ермес усещам нещичко от Жур, въпреки различните им създатели, но наистина са съвсем отделни аромати.

# 197
  • София
Откъде купувате новия одеколон на Ермес?

Не е от София  Laughing

На нашето летище миналата седмица  още ги нямаше, иначе в бутиците и по другите летища ги има още от края на февруари  Peace

# 198
  • София
Pixie, добре, че се появи! Чудех се от известно време къде си. Много ми е важно твоето мнение, тъй като ароматните ти усещания са на познат за мен език и ми е лесно да се ориентирам по твоите препоръки.  Peace Ето сега от новите Ермеси неролито директно ми отпада от интересите дори и за тест, но ревена определено ми се иска да пробвам (и ми е интересно дали само ще ми хареса или ще е повече от това  Grinning ).

# 199
Аз никога не отписвам така аромат. Дори и след проба не отписвам, давам шансове, тъй като в момента на пробата може да не съм в кондиция и съответно преценката ми да се влияе я от настроение, я от времето навън и пр. На мен неролито все повече започва да ми харесва..ще видим какво ще излезе от това. Ревена към края започва да става прекалено сладък за вкуса ми, иначе началото беше обещаващо. Ще видим как ще се отиграе тази ситуация. Wink

# 200
Щом Пикси е определила даден аромат така, както новото Нероли, не бих бих го пробвала дори. Няма нужда сигурна съм! Има потребители тук на които имам страшно доверие, защото знам че вкусовете и възприятитята ни допадат и губя интерес или се нахъсвам след прочетени от тях ревюта.

# 201
На каква най-добре цена може да се намери в Бг "Мадмоазел"? (и да е сигурно, че не е имитация)

# 202
О, аз съм супер зле в това отношение понякога, хващам се, че нямам интерес към цели брандове и съответно ги пропускам, което е грешка, защото може да има някакви съкровища сред тях, но примерно претрупани кичозни бутилки ме отказват. Пример са Версаче , както и Кавали...абсолютно не ми допада естетиката на бранда и от там липса на интерес към ароматите...Осъзнавам го като грешка, но не си представям тия шишенца в колекцията си...знам, че звучи превзето, но съм така...

# 203
  • Чукарландия
Пример са Версаче , както и Кавали...абсолютно не ми допада естетиката на бранда и от там липса на интерес към ароматите...Осъзнавам го като грешка, но не си представям тия шишенца в колекцията си...знам, че звучи превзето, но съм така...

+1. Както и Juicy Couture. ooooh!
А може би е грешка...

# 204
  • от един красив град
Zozina пробвай този на Кавали http://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Paradiso-28609.html и ще разбереш, какво си пропуснала. Трайно влюбена съм в този аромат. Пък и шишето е стилно в случая.
Признавам си и аз имам предразсъдъци в това отношение и доста често "пробвам" парфюма с очите си. Водя се от външния вид и в повечето случай се оказвам права, но има изключения факт.  bouquet

# 205
И аз се усещам, че подминавам "засукани" шишенца. В момента по-голямата част от парфюмите ми са в правоъгълни изчистени шишета и са ми много красиви и стилни. Да си ги гледам Simple Smile

# 206
Е и аз мислех че съм пропуснала нещо като не съм помирисала Парадизо, но се оказа че нищо не съм пропуснала Grinning Леко сладка бозичка да ме извинят почитателките му Peace Simple SmileИ аз се ориентирам добре по мнения на някои съфорумки Hug

# 207
Петя и Денси, благодаря за милите думи!  Hug  Но пробвайте все пак. Аз напоследък съвсем съм се откъснала от парфюми и не съм критерий.

Всъщност, като се замисля, от одеколоните на Ермес, харесвам само Мандарините достатъчно за носене.

# 208
И аз се усещам, че подминавам "засукани" шишенца. В момента по-голямата част от парфюмите ми са в правоъгълни изчистени шишета и са ми много красиви и стилни. Да си ги гледам Simple Smile

Въпросът е не колко са изчистени шишенцата (изобщо това не е критерий), а до цялостното представяне на бранда,но това е една по-обширна тема. Thierry Mugler не са от най-изчистените, но за мен са едни от "задължителните"... просто давам пример за илюстрация...но да не задълбаваме. Най-общо казано не харесвам едни брандове и съответно не им пробвам ароматите и нямам никакъв интерес да го направя.
Рекламират някаква нова роза на Blumarine(Rosa) и нов So First на Van Cleef.

# 209
  • Пловдив
Момичета и момчета, явно моят нос е сбъркан тотално. Днес тествах на блотер Guerlain - Shalimar EDC i L'Instant - толкова много надежди възлагах, а и с двата хич не се харесахме. Очаквах екзотични ориенталски аромати, но цъ. Тествах и на кожа Paco Rabanne - Black XS тоалетна вода и парфюм и тоалетната вода ми се видя с доста по-силен шлейф. Мислех, че е обратното.Може да звуча смешно, от сравнително скоро се зарибих по марковите парфюми, ама май оттърване няма.
Също ако някой знае Cacharel Amor Amor Absolu къде мога да намеря в Пловдив, нека сподели. В Дъглас не предлагат марката, а във Венера козм. нямат тестер.

Общи условия

Активация на акаунт