Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Гордиев възел" (Kördüğüm) - Тема 38

• 49 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз бях за да роди детето, какво като е на Умут, щом обича нея, да обича и детето и.

# 31
Аз бях за да роди детето, какво като е на Умут, щом обича нея, да обича и детето и.

И аз така..
но, по-скоро мисля, че не го губи.., а вероятно трябва да се пази докато роди и за това Али ще се погрижи за нея...

# 32
Аз не бих имала нищо напротив да роди, но ме е яд като цяло на тази бременност по никое време и от грешния мъж, а и ако роди, ще се види в приключения с Умут заради детето, не ми се мисли просто Rolling Eyes в тази насока. Явно сценаристите се усетиха, че пада рейтинга както някоя съфорумка беше споменала тук и бързо поправят грешката си, с или без бебе е видно, че двамата с Умут се разделят за което лично аз много се радвам. Не искам Наз да рискува здравето си заради Умут, той не го заслужава, затова съм така категорична като майка й.
Иначе извън сериала това е зловещо, което се случва с нея(ако загуби бебето) и не го пожелавам на никоя жена независимо от обстоятелствата.
Господ си знае работата, след време съм сигурна, че, ще имат детенце с Али, разбира се ако сценаристите искат да се движат в тази посока и не завият в друга, но вярвам, че няма.
И все пак, този празен неин поглед ме навежда на една единствена мисъл и тя е, че губи бебето, иначе едва ли би гледала така в нищото. Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 16:55 от Neidjal

# 33
  • София
Още малко снимки от епизода.

Скрит текст:

Явно точно след кавга с Умут Наз ще попадне в болница.

# 34
Малииии ма майка й е като подивяла Лъвица Joy и аз да съм, и аз бих го разкъсала заради детето си.
Не виждам малкия сладкиш Каанчо с Али и Наз, явно са отишли някъде сами без него, което не ми се вярва да е така, ама хич.

# 35
Още снимки:

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire   #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire   #2gunfire  #2gunfire

Старата любов ръжда не хваща  Peace

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 17:30 от m3ia14

# 36
Зари, Мия - за снимките  Hug Hug

А Мурат опитва май да влезе във фамилията чрез Фейза!!! #Crazy #Crazy
И аз чакам днес още един трейлър...  Praynig

(повтарям тази снимка, защото много ми харесва!  Heart Eyes Всъщност, това да не е вилата на Али Н.? newsm78)

# 37
Ей този Умууут, еййй, #Cussing out малко му е това, че Наз го напуска.
Нашичките са много сладки и си имаме майстор готвач. Heart Eyes newsm53
Аййй Shocked Фейза+Мурат=опасна комбинация. Sick Sick

# 38

И сега ако ми кажете ,че Наз  е   ......................./ не ми се цитират всичките ви писания относно отношението и  към Али Неджат/, просто на никоя от вас няма да повярвам,че го мисли сериозно

# 39

И сега ако ми кажете ,че Наз  е   ......................./ не ми се цитират всичките ви писания относно отношението и  към Али Неджат/, просто на никоя от вас няма да повярвам,че го мисли сериозно
Аз не бих могла да го кажа на този етап, защото от километри си личи, че е привлечена от Али.
До скоро в моите очи тя виждаше бащата на Каан, мъжът с когото и е приятно да общува, душеприказчикът с който може да сподели тревогите си, но от две, три серии насам виждам, че Наз гледа на него като на мъж.
Даже забелязах как се направи на приятно-разсеяна в един разговор с майка си по повод Каан, че я харесва и обича, и затова е дошъл при нея но дефакто се отнасяше заобикално за Али, Laughing и на нея, и стана приятно, т.е., тя напълно осъзнава, и усеща чувствата на Али към нея, и това и харесва, нооо какво по-естествено от това, не виждам нищо лошо.
Допреди тези две, три серии колкото и да си пишем за мен тя не виждаше мъжът Али, всичко друго, което изброих, но не и това, което споделих току що, но за мен е неоспорим факт, че Али пръв се влюби в нея.
И докато той се влюбваше все повече и повече с всеки изминал ден, Наз бе заета да се разправя с откачалката Умут.
Очаквам в скоро време(близките една-две серии) и първата целувка между тях, и ще бъде напълно естествено предвид случващото се помежду им.

# 40
Като за турски филм ,може би е така. Но в живия живот- не

# 41
Чудесни снимкииииииииииииииииииииииии!

Изпълниха ми душата!

Скрит текст:
Днес ми се скапа служебния компютър и всичката информация излетя..... Реве ми се  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 42
Нова актриса в Kördüğüm!

В статията се казва, че Бетюл Шахин (Памуковата принцеса) влиза във Възела от 12-и епизод. Ще я видим в ролята на Пънар.  Peace

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:34 от m3ia14

# 43
А пише ли каква ще го играе?

# 44
Не пише.

Общи условия

Активация на акаунт