"Аз съм твой верен фен, може ли автограф?"
Автографът е даден - целувка.
"Така ли даваш автографи на феновете си? Не, не, това не е редно, Сурадж!
И пет секунди не можеш да се правиш на фен.Ето, пак си жена ми!"
Тези дни нямам много време да следя темичката и да пиша в нея ,но като се освободя утре ще започна да ви досаждам (в смисъл ,че пак ще пиша в темата)
Искам да ви попитам Сурадж ще направи ли хотела или пак ще се върне към сладките ? 
хотел няма но спечели парите от турнира
гнидата Мохит подпитваше за парите но Сантош каза че няма да се пипат
после се разбра че са продали земята за да го лекуват и хотела се забрави

Сандия наистина успя да направи от любимия си сладкар голям романтик

*
страхотни са двамата 

пак със старите номера 
Вероятно актьорите имат почивен ден, защото почти всички пуснаха снимки със своите семейства ...
Първо пускам един колаж на Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия от празнуването на Холи в сериала - те са номер 1 ...
Каника/ Менакши е празнувала заедно със съпруга си Анкур, с бебчето им и други техни роднини - Анас също е ходил при тях за малко!
Дипика e празнувала с родителите си и Рохит - тя също е пуснала снимки ...
Брат й и сестра й пък пуснаха снимка със Сеериш/ Чави ...
Ето снимките им ... 

Сандия наистина успя да направи от любимия си сладкар голям романтик

*
страхотни са двамата 

Кабади турнира е страхотен ...
Най-вече с това, че се наслаждаваме на Анас в спортен стил - къси панталонки, потници в различни цветове, готини тениски, а сега и с екипа на отбора ...
А тази сцена от колажа между Сурадж и Сандия ми е една от любимите ...
Особено, когато Сандия си поиска автограф от Сурадж, а той целуна ръката й - така нежно и влюбено се гледаха и си говореха! Напълниха ми душата ...
Момента преди това, когато Сандия и Вед дойдоха при Сурадж и той гушна малкия също е страхотен ...
Софи - прекрасна снимка на Сурадж ...
Нашите сладури Сурадж и Сандия са уникални - той стана голям романтик!!!
Двамата нямат равни на себе си - АНИКА/ СУРИА са истински диаманти ...
благодаря ти за всички снимки от празнуването на Холи
на мен най*си ми харсват Анас и Депика заедно в кадъра от сериала
това го пиша разбира се като техен фен 

а като видя и Арзу още повече се шокира
..всичко започна да гори Гюл и хората му се смеят а Арзу стои хладнокръвно отстрани гледа и следи какво прави Сандия като се криеше да не я види някой от фамилията

но Арзу тръгна след нея и освен че я хвана за краката
все пак Сандия стигна до покрива и се опита да пусне крана а Арзу стои зад нея с брадвата гледа я и се готви да удари Сандия:roll:тя се обърна и стреля след което Арзу падна на земята..сигурно само я рани
и по*добре така защото ако я убие може да реши да скрие истината за нея за да не тревожи фамилията 

Оказа се, че листа, на който пише за това е откъснат ...
Сурадж се чудеше как е станало - тогава видя баба си! Отново ни я показаха ...
Тя беше скъсала листа, за да не излезе наяве какво е станало тогава ...
Сурадж настоя пред баба си да му каже истината и тогава тя му разказа - през 1960-та година малката Сантош и брат й Мугли са отишли заедно с родителите си в някакъв храм - явно на границата с Пакистан ...
Само, че тук не казаха, че е било след сватбата, пък и Сантош ми се видя доста малка - но както и да е!
Майката и бащата на Сантош плачеха отвън и чакаха да ги пуснат - говореха си, че ще е трудно да обяснят какво се е случило - как щели да реагират хората, когато разберат, че момиче е било в Пакистан 7 дни - трябвало да го скрият ...
Та вероятно затова после са накарали Сантош да излъже, че тя самата е убила брат си - искали са да потулят истината ...
Просто нямам думи ...
Дойде време да освободят Сантош и брат й - Пакистанците искаха 5 техни заложници в замяна на 5 от индийците! В момента на размяната - Сантош и брат й са се държали за ръка - но изведнъж се е появил някакъв, който е взел оръжие и е застрелял брата на Сантош пред нея в гръб! Това е оставило отпечатък в нея и до сега ...
Ретроспекцията свърши - когато Сурадж научи истината се разплака и каза на баба си, че до сега никой от семейството им не е разбрал за това. Той искал да помогне на Бабу да преодолее тази болка - бабата обаче му каза, че някои болки остават и не се лекуват с времето - после Сурадж прегърна баба си ...
В това време казаха на Сандия, че човека, който подготвяше доклада и правеше проверка е изчезнал - не се бил прибрал. Сандия разпореди да го намерят по телефона му ...
Гюл чу и се скара на хората му, че са оставили телефона му в него - ако намерят тялото щели да ги разкрият. Не бивало да има грешки - вероятно затова е пратил Арзу дегизирана в бурка да вземе телефона от тялото на Басу.
Сандия тръгна по следите и улови сигнала - така видя жена в бурка! Арзу видя Сандия и побягна -а Сандия хукна след нея ...
Сандия арестува Арзу и я закара в участъка - започна да я разпитва къде е г-н Басу! Арзу й отговори, че не познава такъв човек, а Сандия я попита защо тогава телефона му е в чантата й ...
Сандия попита Арзу какво прави в Пушкар след като тя я е изпратила в Пакистан и й е забранила да се връща преди Холи!
Попита я кой туй и помага - Сандия беше много ядосана и много хубаво крещеше на Арзу, а тя хладнокръвна стой и мълчи ...
Сандия попита Арзу дали има връзка с Гюл и терористите от Пакистан - каза й, че ако е замесена с тях може да прекара 14 години в затвора за съучастничество, но Арзу си мълчеше ...
Арзу се правеше, че не познава Гюл ...
Полицаите дойдоха и казаха на Сандия, че Арзу е била настанена в къща близо до мястото - тя е давала храната на Швами - Сандия се осъмни и я попита отново за връзка с Гюл - Арзу отговори, че не познава такъв човек, само давала храна на Швами за хората там ...
В крайна сметка Сандия мобилизира всички да търсят г-н Басу и Швами, с когото не можеше да се свърже!
Вед беше много щастлив, че днес ще награждават майка му Сандия - много готино се плъзгаше по парапета и Менакши го хвана!!!
Сурадж се върна от селото и щом видя майка си я прегърна - нали разбра истината за случилото се с брат й ...
Сантош се зарадва, че Сурадж се връща навреме за награждаването на Сандия ...
Сандия мобилизира да се проверяват всички - после отиде на мястото на церемонията. Тогава се появиха Сурадж, Вед, Сантош, Арун, Менакши, Викрам, Пари и Чоту ...
Сандия се зарадва, че Сурадж е успял да се върне навреме - Сурадж поздрави Сандия, Вед също поздрави майка си ...
Тя им благодари и си мислеше, че трябва да каже на Сурадж за Арзу, но ще е след церемонията - Сурадж също си мислеше, че трябва да каже на Сандия за случилото се в миналото с брата на Сантош - но и той реши да го каже след награждаването, за да не я притеснява сега! Страхотни са двамата ...

Танца им беше много хубав - но щеше да е още по-хубаво ако Анас и Дипика също бяха изтанцували нещо ...
Сурадж и Вед отидоха при Сандия и й казаха да дойде да седне при тях - тя им каза, че има малко работа и ще дойде ...
Когато тръгваха да седнат - Вед видя статуята на война с лъка, която Гюл подготви да изстрелва стрели с огън ...
Вед разказа историята на този войн и Сандия се замисли над това ...
Разбра, че нещо не е наред - но тогава започна награждаването ...
Първа наградиха Сандия и я повишиха - мисля, че вече е началник на полицията в Пушкар!!!
Сурадж, Вед и останалите от семейството много се радваха - не спираха да й пляскат, а Сурадж и Малкия бяха толкова горди със Сандия ...
Връчиха на Сандия и специална награда за това ...
В това време Арзу отиде до тоалетната - една от надзирателките в полицията я пазеше отвън, а Арзу избяга през едно малко прозорче ...
Тя каквато е огромна как мина през това прозорче не знам, но да предположим, че е понеже е обучен терорист и с това е успяла ...
Докато Сандия беше на сцената - Гюл й се обади й и каза, че той е Свами, но тя така и не е разбрала - каза й, че ще изпълни заплахата си и ще изпепели всичко - навсякъде имало Лаак/ лесно запалимата съставка ...
На Сандия направо й призля - така завърши епизода. Преди това 3-ма от хората на Гюл влязоха уж като монтажисти - провериха им документите и бяха изрядни, но всъщност са опасни - а Гюл говори и наблюдава всичко с камери. Ужасен е ...
По-късно ще разкажа и днешния уникален епизод в Индия ...
благодаря ти за всички снимки от празнуването на Холи
на мен най*си ми харсват Анас и Депика заедно в кадъра от сериала
това го пиша разбира се като техен фен 

а като видя и Арзу още повече се шокира
..всичко започна да гори Гюл и хората му се смеят а Арзу стои хладнокръвно отстрани гледа и следи какво прави Сандия като се криеше да не я види някой от фамилията

но Арзу тръгна след нея и освен че я хвана за краката
все пак Сандия стигна до покрива и се опита да пусне крана а Арзу стои зад нея с брадвата гледа я и се готви да удари Сандия:roll:тя се обърна и стреля след което Арзу падна на земята..сигурно само я рани
и по*добре така защото ако я убие може да реши да скрие истината за нея за да не тревожи фамилията 
Благодаря ти за разказа на новия епизод в Индия, както и за стоп кадрите от него ...
Епизода наистина беше уникален - с много екшън и интересни сцени!!!
Когато мога ще си кажа по-подробно мнението за него ...
Сураджи ми напълни душата като се качи на сцената, за да поздрави своята прекрасна съпруга Сандийка - дори й козирува!
А как хубаво се беше усмихнал ....
После пожара си беше направо страшен - а за боя между Сандия и Арзу да не говорим!
Арзу е ужасна - как наблюдаваше от страни докато хората се мъчеха в пожара - и вместо да помогне тръгна да гони Сандия, че да й попречи да пусне водата от резервоарите ...
Сандия й даде да разбере - хубаво я натупа, обаче и Арзу не е лесна - каквато е едра направо метна Сандия на 2 пъти - катурна я без да се замисли ...
Но нашето момиче е желязно и се справи ...
И според мен Сандия само ще рани Арзу ...
То е с кадри от днешния епизод в Индия и много ми харесва ...
Препоръчани теми