Светлината на моя живот - Тема 14

• 55 963
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Софи,така е, но си имаме кабади-турнира за успокоение. Hug

"Аз съм твой верен фен, може ли автограф?"
Автографът е даден - целувка. Laughing
"Така ли даваш автографи на феновете си? Не, не, това не е редно, Сурадж!
И пет секунди не можеш да се правиш на фен.Ето, пак си жена ми!" Laughing

# 46
Здравейте идвам и аз да разпиша темичката  Hug Тези дни нямам много време да следя темичката и да пиша в нея ,но като се освободя утре ще започна да ви досаждам (в смисъл ,че пак ще пиша в темата)  Grinning Grinning Grinning Искам да ви попитам Сурадж ще направи ли хотела или пак ще се върне към сладките  ?  Grinning

# 47
Здравейте идвам и аз да разпиша темичката  Hug Тези дни нямам много време да следя темичката и да пиша в нея ,но като се освободя утре ще започна да ви досаждам (в смисъл ,че пак ще пиша в темата)  Grinning Grinning Grinning Искам да ви попитам Сурадж ще направи ли хотела или пак ще се върне към сладките  ?  Grinning

ИЗИ Hug хотел няма но спечели парите от турнира Laughing
като беше луднал заради Сандийка Heart Eyes гнидата Мохит подпитваше за парите но Сантош каза че няма да се пипат Wink после се разбра че са продали земята за да го лекуват и хотела се забрави Laughing
сега пак продава чат/пат сладки за кеф но преди да си върне магазина има една дъълга история  с Лалка която му спретна МАМА  Twisted Evil- дъщерята на този на който си продаде магазина заради хотела Laughing Laughing Peace

# 48

ТАРА Hug Сандия наистина успя да направи от любимия си сладкар голям романтик Heart Eyes smile3521
 как му се *сърдеше* преди години че не и правел комплименти като я сравняваше с разни сладки Laughing Laughing Laughing*  -
 *Аз жена ти ли съм или магазина ти за сладки - жена ти е тук след дълга раздяла а ТИ.. Wink
 давам ти 11 ч да ми измислиш хубави комплименти с които да ме възхваляваш както се прави с любимата*.. Heart Eyes Crazy Joy Joy Joy Heart Eyes Joy Joy* Joy Joy Joy

Two Hearts Two Hearts Kissing Heart Two Hearts Two Hearts страхотни са двамата loveuuu

smile3521

# 49
Точно се наслаждавах на хубавата среща на Сурадж и Сандия в съблекалнята на отбора Crazy
 и как целува ръка на най*верния си фен новоизлюпения състезател и бъдещ победител по кабади Heart Eyes Laughing
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

и ето ти променената* Чави smile3512 пак със старите номера Twisted Evil
чете пощата на Закир и после му скри снимките в дрехите на Мухит оставени там от Емили Close
добре че Закир не се ожени за нея  Naughty

# 50
Днес в Индия празнуват Холи ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Вероятно актьорите имат почивен ден, защото почти всички пуснаха снимки със своите семейства ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Първо пускам един колаж на Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия от празнуването на Холи в сериала - те са номер 1 ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Каника/ Менакши е празнувала заедно със съпруга си Анкур, с бебчето им и други техни роднини - Анас също е ходил при тях за малко! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Дипика e празнувала с родителите си и Рохит - тя също е пуснала снимки ...  newsm08 Брат й и сестра й пък пуснаха снимка със Сеериш/ Чави ...  newsm76 Ето снимките им ...  newsm10

# 51
Още снимки на актьорите от "Светлината" от празнуването на Холи днес!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Първо Гаутам/ Викрам 1 е с майка си и негова приятелка! Two Hearts После малката сладурана Пари със своя приятелка. Пуджа/Емили също е със свои приятели, а Прачи/ Арзу е с кучето си и свои близки ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 52

ТАРА Hug Сандия наистина успя да направи от любимия си сладкар голям романтик Heart Eyes smile3521
 как му се *сърдеше* преди години че не и правел комплименти като я сравняваше с разни сладки Laughing Laughing Laughing*  -
 *Аз жена ти ли съм или магазина ти за сладки - жена ти е тук след дълга раздяла а ТИ.. Wink
 давам ти 11 ч да ми измислиш хубави комплименти с които да ме възхваляваш както се прави с любимата*.. Heart Eyes Crazy Joy Joy Joy Heart Eyes Joy Joy* Joy Joy Joy

Two Hearts Two Hearts Kissing Heart Two Hearts Two Hearts страхотни са двамата loveuuu

smile3521

Великолепен колаж Тара!  lovekiss lovekiss lovekiss Кабади турнира е страхотен ...  smile3521 Kissing Heart Two Hearts Най-вече с това, че се наслаждаваме на Анас в спортен стил - къси панталонки, потници в различни цветове, готини тениски, а сега и с екипа на отбора ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!  love001 ura А тази сцена от колажа между Сурадж и Сандия ми е една от любимите ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Особено, когато Сандия си поиска автограф от Сурадж, а той целуна ръката й - така нежно и влюбено се гледаха и си говореха! Напълниха ми душата ...  family Flushed Heart Eyes Flushed Two Hearts lovekiss Flushed Момента преди това, когато Сандия и Вед дойдоха при Сурадж и той гушна малкия също е страхотен ...  newsm44 newsm44 newsm44 Софи - прекрасна снимка на Сурадж ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нашите сладури Сурадж и Сандия са уникални - той стана голям романтик!!!  smile3521 Kissing Heart Two Hearts txtloves luvbed Двамата нямат равни на себе си - АНИКА/ СУРИА са истински диаманти ... lovekiss lovekiss lovekiss  txtloves Kissing Heart Two Hearts loveuuu

# 53
РОКСИ Hug благодаря ти за всички снимки от празнуването на Холи smile3525 на мен най*си ми харсват Анас и Депика заедно в кадъра от сериала  Laughing Laughing гледам им днешните снимки по отделно..ами не е същото колкото и да се усмихват  newsm78 това го пиша разбира се като техен фен Peace

Hug

Новата серия е с пожара и  екшъна започна newsm10
..в началото Сурадж отиде на сцената при Сандия за да е до нея при салютите в нейна чест и и козирува - беше много щастлив Heart Eyes

а в това време тя слушаше какво и говори Гюл в слушалката и много се притесни smile3518 а като видя и Арзу още повече се шокира ooooh!..всичко започна да гори Гюл и хората му се смеят а Арзу стои хладнокръвно отстрани  гледа и следи  какво прави Сандия  като се криеше да не я види някой от фамилията Rage #Crazy
която стреля няколко пъти по хората на Гюл за да си проправи път до покрива и пусне крановете за водата Praynig но Арзу тръгна след нея и освен че я хвана за краката Rolling Eyes каквато е яка два пъти  събори Сандия на земята smile3511 все пак Сандия стигна до покрива и се опита да пусне крана а Арзу стои зад нея с брадвата гледа я и се готви да удари Сандия:roll:тя се обърна и стреля след което Арзу падна на земята..сигурно само я рани newsm78 и по*добре така защото ако я убие може да реши да скрие истината за нея за да не тревожи фамилията Rolling Eyes както стана с Лалка - никой не разбра и най*вече Сантош какви гадости въртеше на Сандия  newsm78

Скрит текст:

# 54
Още нови невероятни снимки на Анас от днешния празник Холи - на някои е със свои фенове! Невероятен сладур е ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts newsm76 Two Hearts Flushed Hands Clap

# 55
Епизодите в Индия са интересни, но днешния е направо уникален - супер екшън стана. За него ще си кажа мнението после - първо с няколко думи за предните ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

В 1315 епизод Сурадж отиде на някакво място и поиска стари документи, за да разбере какво е станало с майка му преди години.  newsm10 Оказа се, че листа, на който пише за това е откъснат ...  Peace Сурадж се чудеше как е станало - тогава видя баба си! Отново ни я показаха ...  newsm76 Тя беше скъсала листа, за да не излезе наяве какво е станало тогава ...  Wink Сурадж настоя пред баба си да му каже истината и тогава тя му разказа - през 1960-та година малката Сантош и брат й Мугли са отишли заедно с родителите си в някакъв храм - явно на границата с Пакистан ... newsm78 Само, че тук не казаха, че е било след сватбата, пък и Сантош ми се видя доста малка - но както и да е!  Mr. Green Оказа се, че Сантош и брат й са си играли близо до границата и без да подозират са влезли в пакистанската част - така са ги взели за заложници и са ги държали в Пакистан 7 дни ...  no no no Майката и бащата на Сантош плачеха отвън и чакаха да ги пуснат - говореха си, че ще е трудно да обяснят какво се е случило - как щели да реагират хората, когато разберат, че момиче е било в Пакистан 7 дни - трябвало да го скрият ...  Thinking Та вероятно затова после са накарали Сантош да излъже, че тя самата е убила брат си - искали са да потулят истината ...  ooooh! Просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дойде време да освободят Сантош и брат й - Пакистанците искаха 5 техни заложници в замяна на 5 от индийците! В момента на размяната - Сантош и брат й са се държали за ръка - но изведнъж се е появил някакъв, който е взел оръжие и е застрелял брата на Сантош пред нея в гръб! Това е оставило отпечатък в нея и до сега ...  smile3518 Ретроспекцията свърши - когато Сурадж научи истината се разплака и каза на баба си, че до сега никой от семейството им не е разбрал за това. Той искал да помогне на Бабу да преодолее тази болка - бабата обаче му каза, че някои болки остават и не се лекуват с времето - после Сурадж прегърна баба си ...  newsm08 В това време казаха на Сандия, че човека, който подготвяше доклада и правеше проверка е изчезнал - не се бил прибрал. Сандия разпореди да го намерят по телефона му ...  smile3501 Гюл чу и се скара на хората му, че са оставили телефона му в него - ако намерят тялото щели да ги разкрият. Не бивало да има грешки - вероятно затова е пратил Арзу дегизирана в бурка да вземе телефона от тялото на Басу.  bash Сандия тръгна по следите и улови сигнала - така видя жена в бурка! Арзу видя Сандия и побягна -а Сандия хукна след нея ...  People Cop

В 1316-ти епизод Сандия подгони Арзу и накрая успя да я залови - махна й бурката от лицето и видя, че това е Арзу ...  newsm44 Сандия арестува Арзу и я закара в участъка - започна да я разпитва къде е г-н Басу! Арзу й отговори, че не познава такъв човек, а Сандия я попита защо тогава телефона му е в чантата й ...  newsm12 Сандия попита Арзу какво прави в Пушкар след като тя я е изпратила в Пакистан и й е забранила да се връща преди Холи!  Peace Попита я кой туй и помага - Сандия беше много ядосана и много хубаво крещеше на Арзу, а тя хладнокръвна стой и мълчи ...  #Sniper Сандия попита Арзу дали има връзка с Гюл и терористите от Пакистан - каза й, че ако е замесена с тях може да прекара 14 години в затвора за съучастничество, но Арзу си мълчеше ...  smile3506 Арзу се правеше, че не познава Гюл ...  Naughty Полицаите дойдоха и казаха на Сандия, че Арзу е била настанена в къща близо до мястото - тя е давала храната на Швами - Сандия се осъмни и я попита отново за връзка с Гюл - Арзу отговори, че не познава такъв човек, само давала храна на Швами за хората там ...  ooooh! В крайна сметка Сандия мобилизира всички да търсят г-н Басу и Швами, с когото не можеше да се свърже!  Peace Вед беше много щастлив, че днес ще награждават майка му Сандия - много готино се плъзгаше по парапета и Менакши го хвана!!!  smile3534 Сурадж се върна от селото и щом видя майка си я прегърна - нали разбра истината за случилото се с брат й ...  smile3503 Сантош се зарадва, че Сурадж се връща навреме за награждаването на Сандия ...  Two Hearts Сандия мобилизира да се проверяват всички - после отиде на мястото на церемонията. Тогава се появиха Сурадж, Вед, Сантош, Арун, Менакши, Викрам, Пари и Чоту ...   family Сандия се зарадва, че Сурадж е успял да се върне навреме - Сурадж поздрави Сандия, Вед също поздрави майка си ...  txtloves txtloves txtloves Тя им благодари и си мислеше, че трябва да каже на Сурадж за Арзу, но ще е след церемонията - Сурадж също си мислеше, че трябва да каже на Сандия за случилото се в миналото с брата на Сантош - но и той реши да го каже след награждаването, за да не я притеснява сега! Страхотни са двамата ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Във вчерашния 1317 епизод всички бяха на церемонията - в началото едни известни актьори и танцьори танцуваха - те са двойка в реалния живот!  newsm10 Танца им беше много хубав - но щеше да е още по-хубаво ако Анас и Дипика също бяха изтанцували нещо ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж и Вед отидоха при Сандия и й казаха да дойде да седне при тях - тя им каза, че има малко работа и ще дойде ...  family Flushed Heart Eyes Когато тръгваха да седнат - Вед видя статуята на война с лъка, която Гюл подготви да изстрелва стрели с огън ...  Naughty Вед разказа историята на този войн и Сандия се замисли над това ...  newsm76 newsm76 newsm76 Разбра, че нещо не е наред - но тогава започна награждаването ...  Peace Първа наградиха Сандия и я повишиха - мисля, че вече е началник на полицията в Пушкар!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Сурадж, Вед и останалите от семейството много се радваха - не спираха да й пляскат, а Сурадж и Малкия бяха толкова горди със Сандия ...  txtloves Kissing Heart Two Hearts Heart Eyes Flushed family ura Връчиха на Сандия и специална награда за това ...  smile3501 В това време Арзу отиде до тоалетната - една от надзирателките в полицията я пазеше отвън, а Арзу избяга през едно малко прозорче ...  newsm78 Тя каквато е огромна как мина през това прозорче не знам, но да предположим, че е понеже е обучен терорист и с това е успяла ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Докато Сандия беше на сцената - Гюл й се обади й и каза, че той е Свами, но тя така и не е разбрала - каза й, че ще изпълни заплахата си и ще изпепели всичко - навсякъде имало Лаак/ лесно запалимата съставка ...  fight На Сандия направо й призля - така завърши епизода. Преди това 3-ма от хората на Гюл влязоха уж като монтажисти - провериха им документите и бяха изрядни, но всъщност са опасни - а Гюл говори и наблюдава всичко с камери. Ужасен е ...  #Sniper По-късно ще разкажа и днешния уникален епизод в Индия ...
newsm10

# 56
РОКСИ Hug благодаря ти за всички снимки от празнуването на Холи smile3525 на мен най*си ми харсват Анас и Депика заедно в кадъра от сериала  Laughing Laughing гледам им днешните снимки по отделно..ами не е същото колкото и да се усмихват  newsm78 това го пиша разбира се като техен фен Peace

Hug

Новата серия е с пожара и  екшъна започна newsm10
..в началото Сурадж отиде на сцената при Сандия за да е до нея при салютите в нейна чест и и козирува - беше много щастлив Heart Eyes

а в това време тя слушаше какво и говори Гюл в слушалката и много се притесни smile3518 а като видя и Арзу още повече се шокира ooooh!..всичко започна да гори Гюл и хората му се смеят а Арзу стои хладнокръвно отстрани  гледа и следи  какво прави Сандия  като се криеше да не я види някой от фамилията Rage #Crazy
която стреля няколко пъти по хората на Гюл за да си проправи път до покрива и пусне крановете за водата Praynig но Арзу тръгна след нея и освен че я хвана за краката Rolling Eyes каквато е яка два пъти  събори Сандия на земята smile3511 все пак Сандия стигна до покрива и се опита да пусне крана а Арзу стои зад нея с брадвата гледа я и се готви да удари Сандия:roll:тя се обърна и стреля след което Арзу падна на земята..сигурно само я рани newsm78 и по*добре така защото ако я убие може да реши да скрие истината за нея за да не тревожи фамилията Rolling Eyes както стана с Лалка - никой не разбра и най*вече Сантош какви гадости въртеше на Сандия  newsm78

Съгласна съм с мнението ти Софи - когато Анас и Дипика са заедно са си най-прекрасни!!!  newsm10 Kissing Heart Two Hearts loveuuu txtloves Благодаря ти за разказа на новия епизод в Индия, както и за стоп кадрите от него ...  newsm76 newsm76 newsm76 Епизода наистина беше уникален - с много екшън и интересни сцени!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Когато мога ще си кажа по-подробно мнението за него ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сураджи ми напълни душата като се качи на сцената, за да поздрави своята прекрасна съпруга Сандийка - дори й козирува!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! People Cop Hands Clap А как хубаво се беше усмихнал ....  lovekiss lovekiss lovekiss После пожара си беше направо страшен - а за боя между Сандия и Арзу да не говорим!  newsm08 Арзу е ужасна - как наблюдаваше от страни докато хората се мъчеха в пожара - и вместо да помогне тръгна да гони Сандия, че да й попречи да пусне водата от резервоарите ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сандия й даде да разбере - хубаво я натупа, обаче и Арзу не е лесна - каквато е едра направо метна Сандия на 2 пъти - катурна я без да се замисли ...  box box box Но нашето момиче е желязно и се справи ...  newsm18 People Cop Hands Clap И според мен Сандия само ще рани Арзу ...  smile3503

# 57

Новото промо

# 58

Много ти благодаря за страхотното промо Мими!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts То е с кадри от днешния епизод в Индия и много ми харесва ...  newsm44 ppp Hands Clap Flushed People Cop

# 59
Намерих едни прекрасни колажи със Сурадж и Сандия и реших да ги пусна - двамата са уникално сладки ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts loveuuu Two Hearts txtloves luvbed

Общи условия

Активация на акаунт