"Като две капки вода" - 4 сезон, 3 тема (21.03.2016 г. - 27.03.2016 г.)

• 32 835
  • 549
  •   1
Отговори
# 30
Моят фаворит, поне за момента, твърдо е Калин! Heart Eyes

# 31
Aз съм фенка на Орлин, но да видим, може да си променя мнението.

# 32
  • Русе
Хайде и аз да се запиша , че след малко почва и да не ви изтърва.

# 33
Дони гостува в един от сутрешните блокове малко преди започването на формата и каза, че ако били позволили на Низамов да участва сам, 100% е щял да спечели, защото бил много добър имитатор. Затова го сложили в дует, за да е по-сложно за него, а и другите участници да имат шанс за победа. Според мен, направо го закопаха с този дует, но това е положението - дуетът ще го търпим до края...

# 34
Дони гостува в един от сутрешните блокове малко преди започването на формата и каза, че ако били позволили на Низамов да участва сам, 100% е щял да спечели, защото бил много добър имитатор. Затова го сложили в дует, за да е по-сложно за него, а и другите участници да имат шанс за победа. Според мен, направо го закопаха с този дует, но това е положението, дуетът ще го търпим до края...

Според мен въобще не му е проблемът Светльо на Низамов, даже е обратното, поне до момента. Низамов има специфичен глас, добре се справя с рок, но с женски образи не вярвам да се справяше добре, дори и сам да беше. Не виждам каква щеше да е разликата, ако трябваше да имитира Бионсе сам, освен, че щяхме да се смеем само на него и нямаше да закопае Светльо. Mr. Green

# 35
От сега ми стана смешно за изпълнението на Орлин - за мен тази песен е една от най-големите смешки в бг естрадата въобще (да ме прощават феновете на Веско Маринов  Laughing)

# 36
  • Варна
Запис.
Да видим какво ще направят Simple Smile

# 37
И какво като спечели Низамов? Нека да спечели, та нали е надпревара за най - добър имитатор. Сега трябва и Светльо да се лигави. Него да търпим?

# 38
  • Тра-ла-ла
От сега ми стана смешно за изпълнението на Орлин - за мен тази песен е една от най-големите смешки в бг естрадата въобще (да ме прощават феновете на Веско Маринов  Laughing)
Важното е да го докара на пот Joy

# 39
  • Варна
Харесвам Низамов, но не мисля, че засега се справя добре. Не пее добре и сам нямаше да спечели. Но пък смятам, че са забавни със Светльо.

# 40
  • through the wormhole
Благодаря за темата! bouquet

Не можах да гледам предното предаване и се надявам да намеря време да го изгледам. Не знам кой кого ще имитира днес. Ще се изненадвам в движение. Laughing

# 41
Интересно му било на Фънки какво щяла да направи "госпойца" Преслава. Днес пак ще има яко хейт от него.

# 42
  • Варна
Калин ще е първи тази вечер

# 43
Спокойно, и тримата не знаят какво е Интернет  Mr. Green

# 44
  • Варна
Няма е лекотата на Елвис, иначе добре се справя Калин.

Общи условия

Активация на акаунт