Звездни компромати - 279 част

• 89 721
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Юън Макгрегър го имаше в един филм гол...  Mr. Green

# 616
  • Пловдив
От тогава не мога да гледам филми с Фасбендър спокойно, всеки път се подхилквам.
Toй надали има филм, в който да не се помотае поне за малко голичък Laughing
Аз още на облечените сцени се кискам, чак мъжът ми се дразни Laughing Laughing Laughing Laughing

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Юън Макгрегър го имаше в един филм гол...  Mr. Green
В  много филми го има гол. Него дрехите не го слушат повече и от Фасбендър. И също има какво да покаже Mr. Green

# 618
Значи недостатъчно съм следила творчеството му...

# 619
Ох, напишете в Google изображения "joe manganiello naked" и припаднете... Crazy Няма да го слагам тук, щото ще ме изгонят позорно. Може и да не е изцяло той, и да е сглобяван от двама, ама вие си фантазирайте.  Crazy Twisted Evil
Айде, със здраве, мене ме няма за половин час newsm49

# 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никакъв гугъл, направо тук да идат в КиТ в темата за "Истинска кръв", голямо припадане се припада там hahaha

# 621
  • До морето
Ох, напишете в Google изображения "joe manganiello naked" и припаднете... Crazy Няма да го слагам тук, щото ще ме изгонят позорно. Може и да не е изцяло той, и да е сглобяван от двама, ама вие си фантазирайте.  Crazy Twisted Evil
Айде, със здраве, мене ме няма за половин час newsm49

Аууууу, аз взех, че го направих  ooooh! ooooh! ooooh!

# 622
  • където ми харесва
Аз не знам, защо трябва да харесвате достойнството на проекто-гаджето ми?! Приемете, че р малък и не работи и се преориентирайте към други-надарени и с работещи. Оставете ми го Том на мира!!! Mr. Green

# 623
  • bad@ss
Наистина ли нищо не е останало от "онези" пишки? Всичко ли е изметено?
Искаше ми се да сравня датите  Blush

# 624
  • София
Абе вие съвсем полудяхте! Всичко е монтажи и фотошоп.  Mr. Green Как си го представяте него (на Бижу предложението) с такива снимки?!  Laughing

# 625
  • До морето
Абе вие съвсем полудяхте! Всичко е монтажи и фотошоп.  Mr. Green Как си го представяте него с такива снимки?!  Laughing

Фотошоп, фотошоп, ама отива му да ти кажа  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 626
  • Ямбол
Скрит текст:

А тука някакво инфо за размера на пръстите?  Mr. Green

# 627
  • На брега на реката
Това с nude става с всички, както и naked  Mr. Green
Пробвано, с Chris Evans, с Channing Tatum, с Ryan Reynolds  и т.н. Останах с впечатлението, че по калъп са им фотошопвани  Joy

# 628
  • На топло
А на Джъстин Бибър истински ли е?  Crazy

# 629
А на Джъстин Бибър истински ли е?  Crazy

Някъде имаше сравнения как са го фотошопирали за рекламата на бельото на Калвин Клайн

Общи условия

Активация на акаунт