SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
О, няма - нашият брак е модерен, отворен. Какво е още едно разклонение на кичестите ми рога?
PS. В интерес на истината се оказа, че познавам съпруга на една съфорумка. Смях Joy !

# 631
 Joy Joy
Аз никой не познавам от форума.

# 632
Аз "познавам" няколко от снимки, виждали сме се с две и толкова. Съпругът разпознах заради специфичната фамилия, но не върви да затварям кръга, стряскайки благоверната Mr. Green . То и няма значение всъщност, не пишем в едни и същи теми.
Иначе бих се срещнала с Лиса и да извадя внезапно огромнейша снимка на Дженсън/Дийн, за да видя дали наистина ще припадне. Или поне как ще замени на живо любовните емотки Joy .
Галя да не чете!
Скрит текст:
Минахме през нейния вилает наскоро и се чудих да ѝ звънна ли, да не ѝ ли. Накрая се отказах. Дано не ме напляска.

# 633
На срещата с Лиса искам и аз да присъствам.  hahaha hahaha
Скрит текст:
Момичета брат ми е изтеглен от лотарията за зелена карта. Много се радвам и същевременно се притеснявам.  Joy Като го знам какъв бързак е , ме притеснява да не е объркал нещо и да не е видял правилно. Взехме му кода и сега ММ се опитва да провери, но не става.

# 634
О,Импалке ,ще заменя влюбените емотиконки с истински  Heart Eyes

Бъди сигурна  Hug

Ив ,
Скрит текст:
много се радвам за брат ти , ние втора година участваме и досега без успех ,ама каквото такова  bouquet

# 635
Разбрах те, Лиса. Значи да ламинирам снимката и да отпратим децата Mr. Green .

Иви,
Стискам палци.
Мен Щатите ме стряскат Crazy , не знам защо.

# 636
 Joy Най-добре да се ламинира, че ще се наводни.
Скрит текст:
Малкия объркал нещо, не е изтеглен, а така се надявах. ММ каза да не се притеснявам, че ще му изпратят оферта за работа и да вземе работна виза или студентска. Но се разочаровах.
И мен ме плашиха, но свикнах.

# 637
Не искам да се бъркам, защото не знам точно какви са механизмите, но за мен това е по-сигурният вариант, макар и по-труден може би?
Ние така се преместихме - съпругът ми прие предложение за работа, а аз заминах с него. Има ли сме трудни моменти, но не съжаляваме.
Джаред и Дженсън често говорят по конвенциите как девет месеца в годината са далеч от семействата си и се виждат основно през уикендите и по празниците. Не знам дали бих могла така, по-вероятно не Laughing .

# 638
Ще измислим нещо.
И аз не бих могла, докато си бяхме в Бг, ММ в месеца 1 седмица си беше у дома, през другото време по света, но не и у нас.  Laughing

# 639
11.21 "All In The Family" Promo:

Леле Crazy

# 640
Изпуснах го снощи, имахме гости. Току-що си тръгнаха, мислех да гледам, но отивам да си лягам.
Изглежда много интересно. Crazy

# 641

18+  Mr. Green
Скрит текст:

# 642
Лисо, няма нищо в скрития текст.  Confused

# 643
Има, има.  Crazy

# 644
Лисо, няма нищо в скрития текст.  Confused
Има гифчета.

Общи условия