SUPERNATURAL: This show makes sense, I swear!

• 41 887
  • 736
  •   2
Отговори
# 405
 Joy Спондж Боб е мека гъбааа! Joy

Я си представете демон Дийн как се бори срещу Амара - безценно.  Mr. Green
Или пък е на нейна страна, до някое време, разбира се. Какви сцени си представям... Ахх! После идват Сам и Кастиел, и го оправят и връщат в правия път Innocent .

Приятна почивка, Иви Hug Hug Hug ! Отдъхни си хубаво, че идва нанагорното Laughing .

# 406
Охо ,Демон Дийн ми беше любим ,снимката е уникална  Crazy

Спонджбоба  hahaha

# 407
  • Вестерос
Нормално да умиргаш, един път е  Joy

ох с такива лигни ми липсва eye candy-то и перчема  Joy

# 408
Нормално да умиргаш, един път е  Joy

ох с такива лигни ми липсва eye candy-то и перчема  Joy
О,другата ми лов  Mr. Green

# 409
Olellelel напълнихте ми душичката с тази тема.(пък аз дали имам такава... Laughing )    bouquet Какво да кажа,включвам се веднага.Фен съм на Свръхестествено вече 2-3 години.Първоначално се запознах със спн още в Тъмблър(доста преди да започна да го гледам).Стената ми беше претрупана с гифчета на Джаред и Дженсън.И като фен на сериали,започнах да го гледам.Разбира се,за да не си плача и фенгърлствам сама запалих и една много добра приятелка да го гледаме заедно.С нея вече от 2 години толкова сме запалени,че аз съм Сам пък тя е Дийн  Laughing Колко често си правим шегички за души и демони....пък хората около нас,колко странно ни гледат...кой знае,колко се чудят от коя сатанинска секта сме избягали.  Joy

Виждам,че обсъждате демон!Дийн  Blush ..ммм на мен ми беше леко претрупано и кратко.Очаквах да го завъртят целия сезон,но доста по-бързо свърши тъмната приказка.За сексапила на Дийн просто няма какво да коментираме.Демон,човек,ангел,шейпшифтър какъвто и да е си е перфектен.  Peace Но въпреки това аз повече си харесвам Сам.И Сами като мен е повече човек на мисълта и логиката,което играе много по-важна роля отколкото силните емоции.Наистина би било интересно демон!Дийн да се бие срещу Амара.Според мен ако стане така,Амара ще е разочарована от него.Все пак Амара не е демон...тя е Тъмнината и неутрална по-скоро..Идеята да са заедно като отбор също е добра,но според мен ако после трябва и Дийн да го вкарват в пътя..много ще се проточи работата.Пък и нали точно това сега правя с Кас.  Wink

# 410
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
love, добре дошла!  Hug

И Сам и Дийн са ми сладури, и Кралят също, но аз съм си фен на Кас Simple Smile Но пък съм си сама и няма с кой да си плача и фенгърлствам Simple Smile

За добре дошла :

# 411
МММ здравейтее  Hug Вижте на какво попаднах днес във фейса на Джаред.

ето и текста към снимчицата: Jensen Ackles and I want to thank Chef Pino Posteraro and the incredible staff Cioppino's for making our last meal of the season so wonderful and special. You really are the best! wink emoticon

Изглежда,че са свършили снимките и на този сезон.Трябва само да им благодарим и да ги поздравим за усърдната работа на целия екип  Heart Eyes Heart Eyes

# 412
love , добре дошла и от мен  bouquet

# 413
baybaylove,
Здравей и добре дошла и от мен Hug !

Фенска теория по повод снимките от последния снимачен ден:

Дали Rolling Eyes ? Всъщност защо пък не Joy .

# 414
Може да са убили Чък?  Thinking

# 415
mmm не виждам особена причина да ходят на гроба на Мери....поне свързана с Амара и настоящите събития де.Иначе ще е хубаво ако така свършва сезона.Преборват Амара и накрая всичко е окей и отиват просто на гроба на майка им...ама прекалено ще е хубаво ако всичко завърше окей  Laughing

# 416
На мен ми се струва, че Луцката ще се измъкне да им трови живота още един сезон. Все пак не може да убият Дявола, нали? Пък и той винаги ще е интересен. Само да го разкарат от Кас, че не се издържа толкова време без него  Crossing Arms

Колкото и да ми харесва Миша като Луцифер, все пак не е Кас.  Twisted Evil

Може Сам да каже "Да". Ще е интересно. Скоро не се е забърквал в нищо гадно. Пък и нали той трябва да утрепе Амара.

Хем искам да видя какво ще стане, хем не искам да свършва сезона. Hug

Липсва ми това  Heart Eyes

Скрит текст:

# 417
  • # супернатурална #
 baybaylove, сърдечни поздрави от мен  Grinning

на 26-тото гледане ми светна, че не си пипа точно сърцето, ма карай  Mr. Green

И к'во сега, да се събличаме ли  Rolling Eyes

# 418

И к'во сега, да се събличаме ли  Rolling Eyes

Аз съм вече гола  Joy

# 419
Мдаммм....

Общи условия

Активация на акаунт