В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
на мен нищо нейно не ми е интересно  Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

А на мен да, от спортна злоба - да видя тя ли е некъдърна или аз съм капризна Joy

След като загледах и съответно спрях доста сериали си мисля, че не само сценаристите са виновни. Понякога сътворяват невероятно нелепи неща, само и само да продължи дизито. Затова и пада рейтингът. Вече съм само на един сериал он-лайн, поне засега не ме е разочаровал. А дори се чудех дали да го започна, че ми се видя много драмата Joy А пък те комедиите сега вече са драми hahaha

aaa, може и аз да съм капризна  Joy Joy Joy или просто не ми се гледат сериали.  Joy Joy явно е второто и затова искам Чачовия да е кратък, че да не ми омръзне.  Joy Joy Joy
Ти какво гледаш онлайн?  newsm78

# 121
на мен нищо нейно не ми е интересно  Joy Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

А на мен да, от спортна злоба - да видя тя ли е некъдърна или аз съм капризна Joy

След като загледах и съответно спрях доста сериали си мисля, че не само сценаристите са виновни. Понякога сътворяват невероятно нелепи неща, само и само да продължи дизито. Затова и пада рейтингът. Вече съм само на един сериал он-лайн, поне засега не ме е разочаровал. А дори се чудех дали да го започна, че ми се видя много драмата Joy А пък те комедиите сега вече са драми hahaha

кой тоз дето не те разочарова, Ренко  newsm78

аз превъртам единствено Възела и само се забавлявам  hahaha hahaha  нито ме трогва, нито ме вълнува, само чакам награбването  Joy Joy  

# 122
  • Яко в Матрицата...
Ани, аз си знам, че съм мрънкало  Blush Rolling Eyes Но в случая с Едже и нейното виждане за равитието на образите в ПО Sick, си мисля, че даже малко мрънках Joy Joy

Гледам само Кара Севда онлайн, заради историята най-вече. Главната двойка са ми много симпатични, но и гаднярът в историята също. Даже много Joy Не говоря за външен вид, да не се разбира погрешно  Naughty Joy Освен това е сериал на Клунито Party, дадух му шанс и не съжалявам. Винаги има тръпка, сценарият е доста сполучлив Peace Не че няма лукуми и разни неточности, но като цяло е доста смислен. Рейтингът се вдига с всяка серия, вече е 7,44. Пупу, да не му е уроки Mr. Green hahaha hahaha АШК-ът пък падна под 6 ooooh! ooooh! А там двойката ми е много любима Heart Eyes, но не мога да гледам как ги мъчат Rolling Eyes

# 123
Мъри хуууууу  Hug Hug Hug Hug Hug ... пак сте във вихъра си, не мога да ви стигна  Grinning

Бойчееее Hug виж кой ви водя Laughing

Вай бе,  Crazy  адам минаре 2 добре го дава  Wink

Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Сигур ще е заради набора  newsm47

# 124
Гледам само Кара Севда онлайн, заради историята най-вече.

Shocked Shocked Joy Joy   

# 125
  • Яко в Матрицата...

Shocked Shocked Joy Joy   

Вярвай ми и аз съм много учудена, ама на - факт Rolling Eyes

# 126
  • Sofia, Bulgaria
       https://www.facebook.com/ab.balcilar/videos/10204212287666092/?pnref=story

Това сега ми изкокна на стената  Wink Simple Smile ама не можах да го отделя от останалите клипчета  Thinking newsm78

# 127
       https://www.facebook.com/ab.balcilar/videos/10204212287666092/?pnref=story

Това сега ми изкокна на стената  Wink Simple Smile ама не можах да го отделя от останалите клипчета  Thinking newsm78
чичкото говори за едно от клю предаванията.  Peace Направили били новина от новия проект на Чачо. Вероятно са казали това, което писа Ранини. Довечера ще го видя. Ренка, ако може сега да го види.  Hug

# 128
Абе нащу нали уж си дойде  Rolling Eyes...........що нЕма нови фотки............... Crazy Crazy Тез журналя...... Mr. Green що не си гледат работата яяяяяяяяя..... Joy Joy Joy Joy         Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

Бойче  smile3511 smile3511 smile3511

Ай на ти чичек    newsm03 newsm53 newsm03

И сладолед  hahaha hahaha hahaha

И още малко Чачеци  Banghead Banghead Banghead

# 129
Абе нащу нали уж си дойде  Rolling Eyes...........що нЕма нови фотки............... Crazy Crazy Тез журналя...... Mr. Green що не си гледат работата яяяяяяяяя..... Joy Joy Joy Joy         Юх.... Wear Umbrella   Ети............... мен що ме прескокна........... newsm78    Crossing Arms

Бойче  smile3511 smile3511 smile3511

Ай на ти чичек    newsm03 newsm53 newsm03

И сладолед  hahaha hahaha hahaha

И още малко Чачеци  Banghead Banghead Banghead

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes  Пак ме прескочи бе Ети...... Praynig Praynig  щом после ще получавам толкова Чачеци  .................. Party Party Party

# 130
Скрит текст:
Ани, аз си знам, че съм мрънкало  Blush Rolling Eyes Но в случая с Едже и нейното виждане за равитието на образите в ПО Sick, си мисля, че даже малко мрънках Joy Joy

Главната двойка са ми много симпатични, но и гаднярът в историята също. Даже много
Скрит текст:
Joy Не говоря за външен вид, да не се разбира погрешно  Naughty Joy Освен това е сериал на Клунито Party, дадух му шанс и не съжалявам. Винаги има тръпка, сценарият е доста сполучлив Peace Не че няма лукуми и разни неточности, но като цяло е доста смислен. Рейтингът се вдига с всяка серия, вече е 7,44. Пупу, да не му е уроки Mr. Green hahaha hahaha АШК-ът пък падна под 6 ooooh! ooooh! А там двойката ми е много любима Heart Eyes, но не мога да гледам как ги мъчат Rolling Eyes

+1  Crazy  1:1  newsm10 , Рени  Peace Laughing Laughing

В събота започвало "Сладкото омъщение", надявам се да е лека, романтична комедия...  Party Party

ЛъчезарЧо ...  Grinning Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 131
  • Sofia, Bulgaria

Приятна вечер ято Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

P.S.  Рени и аз се загледах в Черна любов  yes   приятен е по мое  thumbsupмнение 

# 132
видео от клю предаването. Казват за новия проект на Чачо. И умуват за партньорките .. и се чудят дали ще могат да адаптират филма към турската действителност.  Peace Нищо интересно.
Онази русата предлага турските продуценти да се обърнат вместо към американските и корейските  сериали, към латиноамериканските  Joy Joy и по-точно към най-успешните от тях - бразилските. Само че сериалите, които споменават не са бразилски.  Joy Joy Joy Ккато и да е. Този Синан казва, че и там има криза за сценарии като навсякъде и в момента в Латинска Америка се гледат турски сериали.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
В Истанбул е имало взрив в Авджълар, кавратала в който е израснал Чачо и в който живеят много български изселници. Уж нямало жертви. Дано.
Това сякаш няма край.

# 133
  • Яко в Матрицата...
видео от клю предаването. Казват за новия проект на Чачо. И умуват за партньорките .. и се чудят дали ще могат да адаптират филма към турската действителност.  Peace Нищо интересно.
Онази русата предлага турските продуценти да се обърнат вместо към американските и корейските  сериали, към латиноамериканските  Joy Joy и по-точно към най-успешните от тях - бразилските. Само че сериалите, които споменават не са бразилски.  Joy Joy Joy Ккато и да е. Този Синан казва, че и там има криза за сценарии като навсякъде и в момента в Латинска Америка се гледат турски сериали.  Joy Joy Joy

Скрит текст:
В Истанбул е имало взрив в Авджълар, кавратала в който е израснал Чачо и в който живеят много български изселници. Уж нямало жертви. Дано.
Това сякаш няма край.

Чичек bouquet bouquet bouquet

В момента могат само да гадаят Joy Joy Joy

Скрит текст:
Какво им става на тия хора? ooooh! ooooh! Ужас!!!  smile3505 Направо не знам децата ни как ще живеят в такъв свят.

# 134
  • близо до брега на морето
Ужас. ....
Влезнах да питам бе-мернах новия трей на новото дизи на снахата-ма косата и сякаш дълга бе (нал беше с къса..даже у и ашка)...да не съм я объркала я....

Общи условия

Активация на акаунт