В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 668
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia, Bulgaria

На сто места жълтурковците и други по-така  Flutter Flutter написаха че ще снима рекламата с Джиджи Хадит и сега Тайлър Хил  #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

И от мен приятна вечер момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 256
Еоооо  wavey wavey wavey

Ей ме на  #Silly #Silly #Silly дойдоФ  hahaha hahaha hahaha

Изчетох ви старателно  coolcool coolcool coolcool и съм много доволна от новините  4470 4470 4470 Колежката много сладка , дано е тя . Ще чакаме тия дни вести от Бодрум и дано се сработят с колежката , която и да е   newsm03 newsm53 newsm03 . Гледам Чачи и облечен и съблечен , ятото е на линия както винаги  newsm47 . Дизито на Лельош нЕма го гледам , ама Ани да каже как се справя , че да знаем кВо да чакаме  Hug Heart Eyes Hug

Хубава вечер , Фтички  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

Скрит текст:
Бела , разбирам те напълно . И аз имам две момчета , те са вече мъже , и знам какво е за нас майките . Все мислим най-лошото , а не трябва . Мисли позитивно и всичко ще е наред . Вярвай в детето си , това е най-важното .  Hug Hug Hug
П.П. Не е ли рано на 16 за книжка ?

# 257
# 258

вай бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това цял филм  Flutter Flutter Flutter Joy Joy
 все теб ли съм цитирала бе, джадъ?  Joy Joy Joy Без да искам  smile3534

# 259
# 260
# 261
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Бела, Hug Heart Eyes на много големи патерици и аз да пожелая на твоя Слънчо да ти е жив и здрав, да тича подир мечтите си и да е много щастлив..

За Слънчо не може, но за майката можем да оставим нещо.. Peace Peace

Демек момчето ни утре ще заминава за Бодрум за снимането на рекламата.. Хайде на хаир да ни е..  Мацката, която се очаква да му партнира за рекламата, ми хареса много.. Сигурна съм, че ще има снимчици от сета на рекламата.. Пък и от хотели може.. Laughing Laughing Laughing Не за друго бе.. За да  упражнява момчето ни английския си. Party Party Party Party Party Party

Къз, дЖадъ, Hug Heart Eyes ти тази снимка що не я слагаш тук, че онези голичките ги слаташ, пък туй сладкото не Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Скрит текст:

А за аблата Боронкай вдигнах кръвно снощи. Като се сетя, че изчезна по време на делото, не стига, че ми въвлече момчето в едни неприятни работи, пък и после се покри.. Абе направо си е за стреляне, #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Снощи след епизода с Лейльош пусна туит, в който писа, че в момента плачела.. Демек от щастие, че сериалът има успех.. само не разбрах, кой от интикамците е в нейната агенция? Лейльош или Фуркан? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 262
Лили  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аблата трябв ада е мениджър на Фуркан, защото агентка на Лейльош е онази Ясемин, която беше на Чачо преди пончика  Joy Joy Joy

аблата ли плачела?  hahaha hahaha вай бе  Joy Joy
Ти гледа ли сериала?  Thinking

# 263
Лили  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аблата трябв ада е мениджър на Фуркан, защото агентка на Лейльош е онази Ясемин, която беше на Чачо преди пончика  Joy Joy Joy

аблата ли плачела?  hahaha hahaha вай бе  Joy Joy
Ти гледа ли сериала?  Thinking

Ами, да, чак заплака, че ме ядоса..  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ако е на Фуркан, демек пак си намерила младичко тя..
Миличка, не съм гледала сериала, но имаше много хубави отзиви за него в туитър..  Желая й на Лейльош да е вървежен сериалчето й, че да имат хубав рейтинг, а като за първи епизод снощния имаше страхотен рейтинг Peace Peace Peace

# 264

все теб ли съм цитирала бе, джадъ?  Joy Joy Joy Без да искам  smile3534

знам  smile3534   

Сигурна съм, че ще има снимчици от сета на рекламата.. Пък и от хотели може.. Laughing Laughing Laughing Не за друго бе.. За да  упражнява момчето ни английския си. Party Party Party Party Party Party

нека, нека го упражни  Peace Peace  Laughing   Laughing има на какво да го научи  Joy

Снощи след епизода с Лейльош пусна туит, в който писа, че в момента плачела.. Демек от щастие, че сериалът има успех..

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

аман от .....  номера  ooooh!  Mr. Green

# 265
  • Sofia, Bulgaria
https://vk.com/mervebolugur/news?act=s&id=42836129&w=wal … 36129_31202%2Fall

Това сега изскочи при рускините NaughtyТакава беше и първоначалната информация през октомври м.г. ooooh! newsm78

# 266
https://vk.com/mervebolugur/news?act=s&id=42836129&w=wal … 36129_31202%2Fall

Това сега изскочи при рускините NaughtyТакава беше и първоначалната информация през октомври м.г. ooooh! newsm78

Искре, как бе! Hug Това си върви като фон...  hahaha hahaha hahaha  сменят се само партньорките... и то не много ентусиазирано...  Joy Joy Joy   Видяхте ли снощното клипче дето го изрових- Дж Бондовото Чачи, къде-къде по- тара- та - тааам, екшън гиби...  Grinning Grinning

Важното е да избутаме някак следващите дни с колажчета и клюкини...  Joy Joy

И наистина ли ще снима Rolling Eyes Rolling Eyes за някакъв си Колинс, бее...  Mr. Green   Cry Cry  пак сме в тотална мъгла...   hahaha hahaha  

Лили,  Hug  много миличка снимка на Чико ...   Heart Eyes

А тоз английски на Чачи,  Rolling Eyes Rolling Eyes  а стига го е упражнявал вечИ  Crossing Arms hahaha hahaha  време е да почне уроци да дава ...   Crazy Joy Joy Joy

Хайде лека нощ!  Hug Hug

# 267
Искра, те рускините си пишат каквото си искат и то без да посочват източници. Как пък не, точно днес стана ясно, че е Мерве  Joy Joy Joy

Утре ще почнат снимките в Бодрум за Колинс и ще чакаме снимки  Crazy Crazy Crazy с Тейлър  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изгледах серията на Сладкото отмъщение и много ми хареса, ама чок.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лейля е много готина и тази роля и е паснала идеално  Peace нещата с партньора и потръгнаха още от самото начало. Колкото серии изкара ще го гледам, но като гледам рейтинга, ако се задържи така, ще изкара доста  Crazy Crazy Crazy
Лили  Hug Hug наистина много го хвалят в Т сериала  Party Party Party

Лека нощ  Hug Hug

# 268
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

От Стели е кафенцето, а от мен музикалния поздрав  Heart Eyes Heart Eyes

И малко смях за закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
ИМА ЛИ МЕРАКЛИИ.......!

На 34 г.,165 см, 110кг., 43N обувки. Живея скромно и достойно на село .Мъж не съм имала щото то тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри все омъжени и живи родители. Племенниците понякога ми викат лельо а друг път чичо. Не им се сърдя,детска им работа. Обичам домашният уют,природата,виното и ракията. На абютюренската пих уйски и много ми хареса че шишето е квадратно .Мога да карам комбайна и трактор както и да ги бутам или дърпам ако закъсат. Ама само по асфалта че инъче затъвам да коленете в калъ. Имам мотор "Иж" с кош. Лани когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце,14 кози и 4 пръча + 3 каракачанки и бай Митьо с магаренцето му.Най ме озориха пръчовете че трябваше да ги свалям от сливите. Помня само че бай Митьо са кръстеше и мърмореше. "Ох леле божкеее на кое ли добру мумче ще му почерни дните тоз вампир?" Хакнъх му един шамар да съ сафиряса. И сега ма заобикаля го ма види и все ходи на реката да си търси златният мост. Мен в село много ма почитат и уважават и мъжете и жените. Много си търся вече мъж че не се търпи повече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Да готвя мога ама по ми харесва да мачкам с голи крака кога някой чужд мъж е настинал. Той стене пъшка и се гърче пък аз мачкам ли, мачкам. Търся си мъж дето да не е много учен че да има за какво да си говорим. А пък и те учените все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи дома и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старите че аз като тръгна на лов по два дена се пилея по пущинаците. Ама празна никога не съм се връщала. На барове и на доктор не ходя....Искам само да ме обича и да си правиме деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа да не са повреди."

Лили  Hug баща и син са като две капки вода  Laughing Laughing Laughing

Не успях да изгледам Татлъмите  ooooh! но тази седмица ще наваксам   Mr. Green
Щом и Ани  Hug го е харесала, вече е сигурно, че ще се гледа   Peace
На снимките са големи сладури  Heart Eyes Е, Фуркан не е Чачо или Чико, но е голям чаровник и до Лейля е супер  Heart Eyes Heart Eyes

И така, чакаме вести от Бодрум, Колинс, Чачо и някое лукче - 2 или 3  newsm78  Mr. Green Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

# 269

Heart Eyes Heart Eyes   Гюнайдъъъъъън  Party Party Heart Eyes

И малко смях за закуска  hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
ИМА ЛИ МЕРАКЛИИ.......!

На 34 г.,165 см, 110кг., 43N обувки. Живея скромно и достойно на село .Мъж не съм имала щото то тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри все омъжени и живи родители. Племенниците понякога ми викат лельо а друг път чичо. Не им се сърдя,детска им работа. Обичам домашният уют,природата,виното и ракията. На абютюренската пих уйски и много ми хареса че шишето е квадратно .Мога да карам комбайна и трактор както и да ги бутам или дърпам ако закъсат. Ама само по асфалта че инъче затъвам да коленете в калъ. Имам мотор "Иж" с кош. Лани когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце,14 кози и 4 пръча + 3 каракачанки и бай Митьо с магаренцето му.Най ме озориха пръчовете че трябваше да ги свалям от сливите. Помня само че бай Митьо са кръстеше и мърмореше. "Ох леле божкеее на кое ли добру мумче ще му почерни дните тоз вампир?" Хакнъх му един шамар да съ сафиряса. И сега ма заобикаля го ма види и все ходи на реката да си търси златният мост. Мен в село много ма почитат и уважават и мъжете и жените. Много си търся вече мъж че не се търпи повече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Да готвя мога ама по ми харесва да мачкам с голи крака кога някой чужд мъж е настинал. Той стене пъшка и се гърче пък аз мачкам ли, мачкам. Търся си мъж дето да не е много учен че да има за какво да си говорим. А пък и те учените все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи дома и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старите че аз като тръгна на лов по два дена се пилея по пущинаците. Ама празна никога не съм се връщала. На барове и на доктор не ходя....Искам само да ме обича и да си правиме деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа да не са повреди."

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Щом и Ани  Hug го е харесала, вече е сигурно, че ще се гледа   Peace

Whistling Whistling  тя и оня със зимния кат харесва  Sick Joy

....  ако се задържи така, ще изкара доста  Crazy Crazy Crazy

искаш ли да се обзаложим  Whistling Whistling Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт