В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Привеееет!  Hug Hug Hug

Тази девойка

Скрит текст:
кво бе  newsm09 newsm09  Joy Joy
та ква мисъл гоним  hahaha hahaha hahaha   за партньорката ли  Crazy  

избраха я снощи, ама не ме отразихте  Crossing Arms   Laughing Laughing    спрягат се вече и имената на сценаристКа  Laughing  и рИжисьор  Party Party  Интересен екип се заформя, ади иншаллах  Joy

да бе, с кучето ще играе, как пък не  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
И коя е сценаристКата?  Mr. Green Фнимавай какво ще кажеш!  Sick

Laughing

... ми прилича на тази

yasemin allen

Thinking Thinking Thinking ами тя джадъ говореше за сценаристка бе  Joy Joy Joy аз тази я знам, виждала съм я.  Joy Joy Харесвах я по едно време .. ама после нещо спрях да я харесвам.  Joy Joy
Ако не се слъжа я бяхме включили в онази анкета за партньорките  newsm78

# 61
Гале, не е тя бе  Joy Joy

# 62

ами кажи коя е и тогава се търкаляй яяяяяяяяяяя  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 63
Скрит текст:
Привеееет!  Hug Hug Hug

Тази девойка

Скрит текст:
кво бе  newsm09 newsm09  Joy Joy
та ква мисъл гоним  hahaha hahaha hahaha   за партньорката ли  Crazy  

избраха я снощи, ама не ме отразихте  Crossing Arms   Laughing Laughing    спрягат се вече и имената на сценаристКа  Laughing  и рИжисьор  Party Party  Интересен екип се заформя, ади иншаллах  Joy

да бе, с кучето ще играе, как пък не  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
И коя е сценаристКата?  Mr. Green Фнимавай какво ще кажеш!  Sick

Laughing

... ми прилича на тази

yasemin allen

Thinking Thinking Thinking ами тя джадъ говореше за сценаристка бе  Joy Joy Joy аз тази я знам, виждала съм я.  Joy Joy Харесвах я по едно време .. ама после нещо спрях да я харесвам.  Joy Joy
Ако не се слъжа я бяхме включили в онази анкета за партньорките  newsm78

Да, има я, Ани,  Peace

Скрит текст:

Ивееее

# 64

ами кажи коя е и тогава се търкаляй яяяяяяяяяяя  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

да бе, да ми откраднато инфотото ония....  Sick  Crossing Arms Crossing Arms

# 65

абе кажи бе, да крадат .. мноУ важно  Joy Joy Joy

# 66
Привет, прекрасни Hug Hug Hug

Джадъ,  Hug Heart Eyes що не казваш името на спряганата сценаристка, я? ooooh! ooooh! ooooh!

Елиф Усман Ергюден..

Тука можете да видите дизитата й, за моя изненада тя е била и в екипа на сценаристите на Въпрос на чест с моя Керемчи..

http://www.sinematurk.com/kisi/28041-elif-usman/

туитър й

https://twitter.com/usman_elif
Гале, Hug Heart Eyes Ясемин играе в нов сериал, излъчването на който ще започне скоро.. 46 и нещо беше  newsm78 newsm78 newsm78 Новото е, че само 60 минути ще е една серия..

# 67
  • Яко в Матрицата...
Яска няма да е, скоро започва сериал с нея Peace

Иве Heart Eyes, харесва ли ти кажи, а пък коя е не е важно Joy Joy Joy

ПП. Лили Hug Heart Eyes, писали сме едновременно Peace Таз сценаристка много млада, супер Party

# 68
  • Sofia, Bulgaria

Да хвърлим боб бе и ще разберем коя е  Joy Joy Joy Joy
    Аз искам вече филмааа  newsm17 newsm17 newsm17
     Хайде хубава вечер  love001

# 69
Лилиии  Hug Hug Hug Hug добре, че си ти яяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes джадъ ни държи в информационно затъмнение  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

Значи има опит в римейк на сериал.  Peace

# 70
Лилееее, мноУ си гадна  Crossing Arms Crossing Arms   Joy Joy

Ренко, ти за партньорката ли питаш?  Laughing дааааа, много ми харесва  Party Party

# 71
Мерсаж, Лили,  Heart Eyes Hug

Лелка веднага я прегледах. Последната й творба беше режисирана от едното режисьорче на КД и долкото четох тогава, добре са се справили при все, че сюжета беше лишен от обичайните сълзи, сополи, боб и леща.  Laughing Беше пак някакъв римейк с едни 13-15 епизода   май.  както и да е... има опит. Нека историята, която ще напише за Чачуни си струва.  Praynig Peace

Новото е, че само 60 минути ще е една серия..

на тоз завой... ама веднага, веднагаааа

# 72
Лилееее, мноУ си гадна  Crossing Arms Crossing Arms   Joy Joy

Ренко, ти за партньорката ли питаш?  Laughing дааааа, много ми харесва  Party Party

Thinking Thinking ади казвай коя е  Naughty Naughty Naughty

Мерсаж, Лили,  Heart Eyes Hug

Лелка веднага я прегледах. Последната й творба беше режисирана от едното режисьорче на КД и долкото четох тогава, добре са се справили при все, че сюжета беше лишен от обичайните сълзи, сополи, боб и леща.  Laughing Беше пак някакъв римейк с едни 13-15 епизода    май.  както и да е... има опит. Нека историята, която ще напише за Чачуни си струва.  Praynig Peace

а дано и Чачовия сериал е кратък, а ако сериите са по 60 минути ще е екстраааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 73

а дано и Чачовия сериал е кратък, а ако сериите са по 60 минути ще е екстраааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy

и аз искам, и аз  Party Party

Гале, коя лелка   Rolling Eyes Rolling Eyes  Laughing 

# 74
  • близо до брега на морето

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Сефте hahaha hahaha hahaha
Ма толкова са  Sick-чак аз оставам без думи а рядко се случва hahaha hahaha hahaha hahaha
Мераба дружки,добре ще е ако са по-кратки сериите,макар и да искам да го гледам постоянно hahaha hahaha hahaha,щот некой път аз се изморявам пред екрана-валла Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт