В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia, Bulgaria
    Ей и днес беше един хубав ден за нашТа тема  Naughty

дано и утре имаме маТрял за чепкане Joy Joy Joy
   Приятна вечер на цялото ято - пардон Ивето липсва за момента ама има грижовни птички
 които събират всичко и за нея Wink Simple Smile
    Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Момичета вече 3 месеца съм с вас и ми е много приятно да бъда във вашата компания bouquet
Виждам че повечето се познавате ,затова ето и малко инфо за мен и моето семейство  Wink Simple Smile От София съм (ако това има някакво значение Sad Simple Smile ) имам 2 дъщери и един пораснал вече внук,който иска да във Blushри по пътя на Чачи т.е.учи актьорско майсторство

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 11:09 от Iskra Pandova

# 676
Привет, прекрасно ято! Hug Hug

Ох, толкова съм уморена, че дори прекрасния Чачко не може да ми подейства отморяващо ooooh! ooooh! ooooh!

МимчеHug Heart Eyes миличка, де се губиш? Бях започнала да се притеснявам за теб  Hug Hug Hug

РенкаHug Heart Eyes само на вода не може бе ooooh! ooooh! ooooh!, но пък дънченото облекло му отива..  Peace Peace Като видях снимките от репортажчето първото нещо, което си помислих, беше, че вече по-често ще виждаме Чачко с таково облекло, защото все пак рекламира Колинс..

Ани, златна си, златна! Кога успя да го преведеш това интервю, я? ooooh! ooooh! ooooh! Вие двете с Ренка  Hug Heart Eyes сте страхотни! Дай боже на всяка тема такива пчелички като вас, и като дЖадъ, разбира се.. Която ужасно ми липсва в темата Sad Sad Sad Sad

Заповядайте за вас пресни сини Чачеци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени, Hug Heart Eyes миличка, крада си от твоите ретуити, за които ти благодаря Heart Eyes Heart Eyes

Лу, Hug Heart Eyes благодаря ти и на теб за преноса на преразказа на интервюто.. Рускините съм ги признала в бързия превод..  Peace Peace Peace
Чичек и за теб.. С лекинко рижавата брадичка Laughing Laughing Laughing Laughing Сега ако дЖадъ беше тук, щеше да каже: Ам че това е от светлината бе! hahaha hahaha hahaha

ИскреHug Heart Eyesда са ти живи и здрави дъщерите  и внука!  Желая му да бъде толкова известен и обичан актьор като Чачко Peace Peace Peace

Ети, Hug Heart Eyes  ами нашето момче умее да се целува, клипчето го доказва, че и в Меджезир със Серка се целуваха доста добре smile3521 smile3521 smile3521

Белла, Hug Heart Eyes Стели, Hug Heart Eyes Ели Hug Heart Eyes Вивчо, Hug Heart Eyes Галенце Hug Heart Eyes

Бойче  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Уоууу, на мен снимката с Керемчи ми хареса и то много..Цяло пиршество е за очите и душата ми.. не ми харесва това, че той пуска такива снимки.. От сърце се надявам, че това е реклама на Мави, защото ако не е, ако е лична на Керем и той я пуска в инстаграм, това ще е минус за него в моите очи.. Демек замисълът на снимката е друг.. Пък и той самия каза, че не оформя това тяло, за да го показва на хората.  Може да ме наречеш старомодна, но не харесвам любимците ми просто ей така да си показват голите тела..Например не харесвам голите до пъпа снимки на Чачко, особено онази, в която си е вдигнал ръката нагоре, че сега не ми се търси, я мразя.. Вярно е, че лоша реклама няма, но пък  и аз проклета да съм, не ги трая тези неща..

Пък Керем на снимката наистина е страхотен.. Невероятно секси! Peace Peace
Ей ти я в малко по близък план..

Забранена зона за дЖадъ

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Малееееееееее, вече почти час пиша този пост ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 677
Привет, ято!  Hug Hug Hug Hug
Ани, и всички останали, благодаря ви! bouquet
рисува!?... ами да покаже нещо  Joy Joy Joy
лепи му се...., вярно, на бедърцата, на дупето, на бузките... Joy Joy Joy
не бил постоянно с телефон в ръка, ... да бе, да, на нас ни се привижда  Joy Joy Joy Joy
Хубава вечер, мацки! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 678
Добър вечер, ято!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани   голямо благодаря за превода на интервюто. За Галериите в блога  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - смятам няма нужда да казвам, че редовно ги обикалям и се губя изтях  Crazy Crazy Heart Eyes

Кенан му е идол  Heart Eyes Гале  Joy Joy

А аз и на двамата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени,  Heart Eyes Hug това бижу, хемен си го скътах в архива.  Heart Eyes Heart Eyes

Цитат

Веднага да си признава она, дето се забля и не му прави сянка на агънцето ми го остави така да му пече

На всички прелетели  Hug Heart Eyes благодаря за оставените следи!

Скрит текст:
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

това спешъл за джадъъъъъъъъъъ  Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy

къш-къш-къш Crossing Arms  мноУ грижовни станахте бе hahaha къш hahaha
  hahaha

Едно пиленце прилетяло нощес   Laughing Heart Eyes hahaha  

# 679
  • София
Привет, ято  Hug Hug Hug
Много ми липсвахте  Heart Eyes нямах търпение да отворя темата и да видя дали има още новини от Чачо  Laughing Личи си, че си е у дома - много снимки, и от сета, и извън него  Peace

Ани  Hug Heart Eyes
Благодарност за интервюто  bouquet bouquet bouquet

И на всички добри души, които помагат с инфо, снимки, интервюта, линкове  bouquet bouquet bouquet

Повечето неща от интервюто, които ме впечатлиха, вече сте отбелязали. Да добавя репликата, че се опитва да не забравя старите си навици, което ме кара да мисля, че много се старае да не губи реална представа за себе си и за случващото се около него.
Приятелството му с батко Кенан - сигурно е голям късмет и за двамата. Личи си, че имат някакво специално отношение един към друг.
Погледа му за в бъдещето, с какво ще се занимава, как да инвестира средставата си и старанието му да се усъвършентва  Peace

Бойче  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Не ти виждам дрешките  Thinking Нова премяна ли си гласиш  Mr. Green

И за да не пропусна някой, за всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 680
Лили Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ти си златна  love001 Това в скритото за Ушко  Joy Joy Joy Joy Joy Ох, бе милаааааааааааа  Joy Joy Joy ами иска да си покаже мускулите момчето яяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy Joy

Гале  Hug Hug радвам се, че зяпаш галериите  Joy Joy Joy аз затова съм ги правила де  Joy Joy Joy да зяпаме и всичко да е на едно място  Joy Joy Joy

Искра  Hug Hug тук всеки казва за себе си това, което иска  Hug Hug Hug Успех на внука ти  Hug Hug

Бела Naughty Naughty и ти ли го изкарваш дебел бе?  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Вивчо  Hug Hug Hug точно така, момчето не иска да се променя  Peace

От мен лека нощ  Hug Hug Hug джадъ, ако се появи да види колко снимки имааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 681
# 682
# 683

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Fill my heart with song
Let me sing forever more
You are all I long for
All I worship and I adore

In other words, please be true
In other words
In other words, I love you

# 684
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Стели  Hug Heart Eyes

# 685
Добро и слънчево и от мен , сладурки  food010 food010 food010

Стели  Hug Hug Hug

Виве  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 686
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party

Стели, Виви, Ети Hug Hug Hug Hug Hug

Лу Hug, Франк Синатра и Ча... Thinking странна комбинация Peace

Лили Hug Heart Eyes

Скрит текст:
На мен не ми пречи снимката на Керем, човекът толкова се труди, за да изглежда така, не виждам нищо лошо да я сподели. Поне до тук не се е изявявал като нарцис Joy Joy Ама то никога не е късно де Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Добро утро  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Добро утрооо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Сори мацки, обаче требЕ да е пИрфектен Naughty Naughty hahaha hahaha hahaha  Ако трябва и черния хляб ще спре... Само вода ще пие няколко дни, нищо няма да му стане Joy Joy Joy

Ренка Hug Hug накъде повече ... Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Лили Hug Hug момчето ти е умно Peace и знаЙ какво и с каква цел прави Crazy Crazy
Ай, Чачо Heart Eyes ако пусне такава фотка Crazy считай, че всеки ден ще го 'ядем' тук още от обяд... Crazy Party Party   Laughing

# 689
  • Sofia, Bulgaria
    Добър ден    Hug

Успешна нова седмица на всички  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт