В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 198
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Привет, мили момичета Hug Hug Hug

Ама ни се изчака чакалото с тази реклама, я! ooooh! ooooh! ooooh!
Дори и на мъничка  информация сме съгласни вече Peace Peace Какво ще рекламира Чачко да знаем поне Thinking Thinking Thinking Thinking

Лилиии  Hug Hug Hug виж я джадъ бе  Crossing Arms Crossing Arms иска пак на диета да го подлага  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ани, Hug Heart Eyes дЖадъ  Hug Heart Eyes да не знае много..  Naughty Naughty Добре си ни е момчето.. Никакви диети, само малко тичане насам, натам, малко баскетбол и готово.. Peace Peace На мен дори малко отслабнал ми се стори Thinking Thinking
Пък космоляците, които някои толкова много мразят са си на място бе Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обаче тези кичури, които се подават изпод шапката са много сладки.. Направо да си ги засука на пръста човек.. Laughing Laughing Laughing

Аз отивам при Кралицата Peace Peace

Мимче, Hug Heart Eyes  гледаш ли го онлайн?

# 31
  • близо до брега на морето
Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледам и те чета Hug Hug Hug

# 32
# 33

Нова стара фотка изскочила...

Чачко и скици на... Т-шърти...

# 34
Как сте?  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
ама много ми е гадно. Всяка седмица някъде става нещо ужасно .. за последните няколко месеца, няколко големи европейски града + 2 големи града в Турция са блокирани и сякаш спира живота в тях. Онзи ден имаше в Т снимки от пустия Истиклял, днес от пустите улици на Брюксел, без градски транспорт и метро, затворени училища .. преди няколко месеца в Париж.

Само като се помисля, че това безумие може да спре, но тези, които могат да го спрат НЕ искат и ме хваща бяс!!!

Онзи ден след атентатите в Истанбул, някой беше писал в Т: Има ли хора на които да се обадите и да им кажете, че искате да знаят, че ги обичате? За всеки случай, ако стане така, че повече не ги видите. Аз имам такива хора.

Днес един нашенски младеж в Брюксел се е забавил със сутрешното кафе. Ако го е бил изпил малко по-бързо (само 2-3 минути по-бързо) е щял да бъде в метрото на мястото на единия взрив.

На всички спокойна нощ  love001 love001 love001 love001

# 35
  • Яко в Матрицата...
Ани Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Аз не съм добре, много ми дойде и това. Мъжът ми 3 години работи и живя в Брюксел. По това време беше трудно с визите, та почти все той пътуваше насам, за да се видим. Колко пъти е бил на това летище... Направо нямам думи, както и повечето нормални, обикновени хора. То вече всичко се каза... Има хора, на които това е изгодно и скоро няма да спре това безумие ooooh!

# 36
Бойче, виж  Laughing Laughing

https://twitter.com/cuulusoyiiist/status/712359252749373442

Crazy Crazy

Joy Joy  ето я партньоркатаааа  Party Party  Heart Eyes Heart Eyes Joy

мило  Hug Hug  и гадно и криво, и бясно, и страшно  ooooh! ooooh!.... и.....

# 37
Хей ме на ... и аз прелитам, ама ... не останаха думи. Объркан народ! Побъркани хора!

# 38
АниHugаз просто нямам думи, за да опиша възмущението, болката и отчаянието си във връзка със случващото се.. Толкова евтин ли е човешкият живот? Толкова ли сме озверели и ожесточили, че така на лека ръка можем да погубим живота на толкова невинни хора? Дори на невръстни дечица..
Накъде върви този свят? Към самонущожение ли? Какво е това насилие и този тероризъм? Просто  съм обезверена, нямам никаква надежда, че нещата се се оправят..

Според коментари в туитър ето това е обяснениято на цялата тази лудост..

# 39
  • Sofia, Bulgaria

Една хубава снимка от тази сутрин  Wink

Лека нощ smile3524  Hug Hug Hug

# 40
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

Сетли Hug Hug, надеждата последна умира Peace

# 41
Добро утро.............. Hug Hug Hug

# 42
Добро утро  Hug Hug Hug

# 43
 wavey wavey wavey

Heart Eyes Heart Eyes

eat eat

Лу, оная фотка е била нова и показвана през 2011  Laughing
смешните тениски на Чачо  Joy Joy за ONYX RAMSEY   hahaha hahaha

http://www.haberler.com/cagatay-ulusoy-onyxramsey-icin-tasarladi-3052385-haberi/

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/19828 … 1&oe=57940B7C

# 44
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт