В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
вай бе  Joy Joy Joy Joy имало раздвижване  Joy Joy

Бела, празна снимка, пък тагнати и Чачо и Тейлър  Joy Joy
Искра, не е братовчеда, а стилиста на ПО  Peace

Joy Joy Joy Joy

Предлагам и "озвучаване" на горния колаж:  hahaha hahaha

Режисьорчо бяга и вика: "Къде е чадъра, бе, хайлази... който Чаатай трябва да забива?"
Двамата вдясно "Споко шефе, вдигнали сме го горе на тази стойка, чакаме..."
Р: "К'во чакате, ще ви уволнявам всички, ятото от 36 часа е на пост, още една снимка с Чачи няма.... Ади екшън!!! ... Чабук, чабук.... "

Ето и "сцената" за снимките от високо...

Party Crazy

# 376
Party Party Party Party Party вЕрвай ми, точно така е  Joy Joy Joy Joy

Angry Angry   знам  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

мммм, чудна рИкламка ни заформят, чудна  Crazy Crazy

# 377
Party Party Party Party Party вЕрвай ми, точно така е  Joy Joy Joy Joy

Angry Angry   знам  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

мммм, чудна рИкламка ни заформят, чудна  Crazy Crazy

чудна ще е , ама дано Чачи си носи палтото  Joy Joy Joy че то нЕма да е много топло  Joy Joy

Пончикова и тя последвала някакви от Колинс  Joy Joy Joy

# 378
чудна ще е , ама дано Чачи си носи палтото  Joy Joy Joy че то нЕма да е много топло  Joy Joy

творческия директор на Колинс е тая  Peace  същата Уавица като Пончикова  rotfImbo rotfImbo

Чачо винаги си носи коженото яке, палто не му трябва  hahaha hahaha hahaha

# 379

творческия директор на Колинс е тая  Peace  същата Уавица като Пончикова  rotfImbo rotfImbo

онова кожено яке, дето не го сваля  Joy Joy Joyв Т бяха писали на Букет или на Пончика, не помня  Joy Joy да му кажат, да го хвърли вече  hahaha hahaha hahaha

# 380

онова кожено яке, дето не го сваля  Joy Joy Joyв Т бяха писали на Букет или на Пончика, не помня  Joy Joy да му кажат, да го хвърли вече  hahaha hahaha hahaha

същото  Joy Joy

# 381

същото  Joy Joy

Joy Joy Joy 
ама има много джобове и ципове... сигурно му замества малката раничка...  hahaha hahaha

Heart Eyes Party Party

# 382
Скрит текст:

същото  Joy Joy

Joy Joy Joy 
ама има много джобове и ципове... сигурно му замества малката раничка...  hahaha hahaha

Heart Eyes Party Party

сигурно  Joy Joy Joy щото в реала, във филма .. във фотосесии  Joy Joy Joy навсякъде е с него  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 19:27 от Ани (Aniska)

# 383
  • Sofia, Bulgaria

Аз искам да видя готовата реклама  Simple Smile любопитно ми е каква е визията на Чачи  Wink Grinning

Приятна вечер  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 384
Здравейте момичета!Нова съм ТУК във Вашата тема.Много е колоритна  и интересна.Пиша Ви за да ,Ви попитам следното,някой знае ли дали ,ще продължат сериала с Чаатай "Emir'in Yolu "?
Благодаря предварително!

# 385
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета!Нова съм ТУК във Вашата тема.Много е колоритна  и интересна.Пиша Ви за да ,Ви попитам следното,някой знае ли дали ,ще продължат сериала с Чаатай "Emir'in Yolu "?
Благодаря предварително!
Пътят на Емир го ще го дават всяка  събота и неделя по БТВ Лейди от 22.30 часа след като свърши 2-ри сезон на О.С.
 А можете и от тук  Wink

http://www.videoclip.bg/playlist?p=5307

# 386
Здравейте момичета!Нова съм ТУК във Вашата тема.Много е колоритна  и интересна.Пиша Ви за да ,Ви попитам следното,някой знае ли дали ,ще продължат сериала с Чаатай "Emir'in Yolu "?
Благодаря предварително!
Пътят на Емир го ще го дават всяка  събота и неделя по БТВ Лейди от 22.30 часа след като свърши 2-ри сезон на О.С.
 А можете и от тук  Wink

http://www.videoclip.bg/playlist?p=5307

яяя, Нуши се е метнала и върху превода на бтв, а ние вдигнахме шум за един аматьорски превод на ПО  hahaha hahaha hahaha

Varynia, (интересен ник, напомня ми за една героиня от филм  Laughing), ако имаш предвид, дали ще снимат ПЕ отново, отговора е не.  Peace Всичко е приключило тогава, заради ниския рейтинг.  Peace
Ако питаш за бтв - Искра ти е казала.  Peace

# 387
Скрит текст:

същото  Joy Joy

Joy Joy Joy 

Heart Eyes Party Party

сигурно  Joy Joy Joy щото в реала, във филма .. във фотосесии  Joy Joy Joy навсякъде е с него  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy  амии, така е,  Peace Peace навсякъде може да потрябва  hahaha hahaha  то е зиморничево наЩу красавчИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

любопитно ми е каква е визията на Чачи  Wink Grinning

ladyuu ladyuu И на мен...  smile3539 smile3539

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes

# 388
Привет , ято  wavey wavey wavey

Много красоти сте наредили за 2 дни , само дето нищо ново още  newsm12 .
Аз бях в движение и ви следях по тела , но не успях да се включа  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Голямо информационно затъмнение покрай тази реклама , да видим какъв ще е резултата  newsm47

Цитат
Режисьорчо бяга и вика: "Къде е чадъра, бе, хайлази... който Чаатай трябва да забива?"
Двамата вдясно "Споко шефе, вдигнали сме го горе на тази стойка, чакаме..."
Р: "К'во чакате, ще ви уволнявам всички, ятото от 36 часа е на пост, още една снимка с Чачи няма.... Ади екшън!!! ... Чабук, чабук.... "

Ма верно с туй якенче е от ПО  smile3532 . Може да му е късметлийско  Peace Peace Peace

Лу  Hug Heart Eyes , ама ти на снимките ли беше , джанъм  Joy Joy Joy . Я дай малко инфо от първа ръка  Grinning Grinning Grinning

Ама има и друго яке , яяя  hahaha hahaha hahaha

Ама аз на всичките си припадам  newsm03 newsm53 newsm03

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Искре , туй му била новата визия  hahaha hahaha hahaha

4470 4470 4470 4470 4470

# 389
охххх, нИ мога  hahaha hahaha hahaha hahaha   питат ни за ПЕ  Joy Joy Joy  дори за ПЕ  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт