В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 341
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро на всички момичета и момчета!

# 526
  • Sofia, Bulgaria

Добро утрооо  Heart Eyes  Hug :

Не знам дали и днес снимките продължават но,мен още ме държат вчерашните емоции Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart
Лили,аз нямам никакво отношение към Керемчи и не знам много за него ooooh! ooooh!
 Лили40 може и аз да греша за Мерт Алас затова цитирах Балчилар а той пък го взима от Хюрриет  newsm78 newsm78 newsm78
 Слънчев и успешен ден на всички  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 10:44 от Iskra Pandova

# 527
Здравейте, милички! Hug Hug Hug Hug

Добро утро!  

Моля ви, четете   Crossing Arms   Ако не тук, в Т, в Инст си пише всичкоооооо  Peace
и за фотографа и за списанието и за....  ooooh!  Ако не го разбирате, ами чакайте, все някой ще го преведе  Peace  някога  Laughing може би, че гледам онова правиписно недоразумение в Емировата  Mr. Green   темата, продължава да влачи всичко, което се слага тук.  Mr. Green  
Искре, рекламата е като всяка друга реклама - видео. Ако има нещо в това списание, което е само за Турция, ще е интервю.  Peace

Лу, ти как, аджеба, се научи да си намираш всичко бе  Joy

Серка е много по-красива и по-секси от нея в рекламата за Мави..  Peace Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Къз, дЖадъ,  Hug Heart Eyes що ми се ядосваш, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бях любопитна за фотографа, защото и за секунда не повярвах на това, Naughty Naughty  че Чачко искал Мерт Алаш, та Мерт Алаш, досущ като малко дете..
Ама за да се спася от едни полемики вече се отказвам и от двамата си любимци, ще отида да стана заклета фенка на Енгин Акйюрек.. Ще видите вие newsm47 newsm47 newsm47
Лу, Hug Heart Eyes благодаря ти за информацията! bouquet bouquet Наистина си много добра в намирането й Peace Peace
Искре,  Hug Heart Eyes той Абдуррахман Балджълар си копира информацията, която чете в социалните медии, не че получава информация от първа ръка.. Но е факт, че си обича мноог Чачко..
Варияна, Hug Heart Eyes благодаря за  излегнатия Чачко.. Там е все още дете, а вече отвсякъде лъха на мъж.. Мъж като мъж дето викат. Peace Peace Peace
Вивчо, Hug Heart Eyes благодаря за музикалния поздрав Heart Eyes bouquet
Галенце, Hug Heart Eyes питам се как ли са ти събрали границите newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Хади хубав ви ден!

# 528
  • София
Здравейте, милички! Hug Hug Hug Hug

Добро утро!  

Моля ви, четете   Crossing Arms   Ако не тук, в Т, в Инст си пише всичкоооооо  Peace
и за фотографа и за списанието и за....  ooooh!  Ако не го разбирате, ами чакайте, все някой ще го преведе  Peace  някога  Laughing може би, че гледам онова правиписно недоразумение в Емировата  Mr. Green   темата, продължава да влачи всичко, което се слага тук.  Mr. Green  
Искре, рекламата е като всяка друга реклама - видео. Ако има нещо в това списание, което е само за Турция, ще е интервю.  Peace

Серка е много по-красива и по-секси от нея в рекламата за Мави..  Peace Peace

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Къз, дЖадъ,  Hug Heart Eyes що ми се ядосваш, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Бях любопитна за фотографа, защото и за секунда не повярвах на това, Naughty Naughty  че Чачко искал Мерт Алаш, та Мерт Алаш, досущ като малко дете..
Ама за да се спася от едни полемики вече се отказвам и от двамата си любимци, ще отида да стана заклета фенка на Енгин Акйюрек.. Ще видите вие newsm47 newsm47 newsm47
Лу, Hug Heart Eyes благодаря ти за информацията! bouquet bouquet Наистина си много добра в намирането й Peace Peace
Искре,  Hug Heart Eyes той Абдуррахман Балджълар си копира информацията, която чете в социалните медии, не че получава информация от първа ръка.. Но е факт, че си обича мноог Чачко..
Варияна, Hug Heart Eyes благодаря за  излегнатия Чачко.. Там е все още дете, а вече отвсякъде лъха на мъж.. Мъж като мъж дето викат. Peace Peace Peace
Вивчо, Hug Heart Eyes благодаря за музикалния поздрав Heart Eyes bouquet
Галенце, Hug Heart Eyes питам се как ли са ти събрали границите newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Хади хубав ви ден!
Лили  Joy Joy Joy Joy Енгин  Mr. Green няма лошо, като ги наредим ашкъмите като Мимето, тогава незнам как ще смогваме с инфо  newsm47

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 529
 search search  Кво търсим....  Crazy     Добър ден на всички.............. Hug Hug   Лили..... Hug Hug Hug   аз съм така............ noear   когато говореят с лошо за еркека............ newsm53    Ще си говорим на есен с тях..... Stop    Joy Joy Joy Joy Joy

# 530
Здравейте  Hug Hug Hug

Добро утро!  

Моля ви, четете  
Ако не тук, в Т, в Инст си пише всичкоооооо  Peace

Иве Hug, имам добър учител... по твоите пътечки... и у правилните акаунти... Ноооо не мога да чета ...  Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes :love  Hug

# 531
 :search  И тук нямям нИкви забележки..... Crazy Crazy Crazy     П.п говоря за фотката.........другото как го довлачих тук........... ooooh!   а и не му развирам............. Blush Joy Joy Joy Joy Joy

# 532

hahaha hahaha hahaha Кво търсим вика, сладур  Heart Eyes Hug

Лили,  Heart Eyes Hug те тука, мила, разни мисли с косенцето сме подхванали от сутринта.  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=909839.msg32844453#msg32844453

# 533
Привет, момичетааа Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha Кво търсим вика, сладур  Heart Eyes Hug

Лили,  Heart Eyes Hug те тука, мила, разни мисли с косенцето сме подхванали от сутринта.  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=909839.msg32844453#msg32844453

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галенце, Hug ма, то и при вас много интересно бе Crazy намествате се  Party Laughing и си спрягате тройки и четворки от сабаХ  Crazy Joy Joy Joy

# 534

Heart Eyes Heart Eyes

Party Party   Heart Eyes Heart Eyes

... на Чачо ананаса  Joy Joy

Къз, дЖадъ,  Hug Heart Eyes що ми се ядосваш, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

теб пък кой те натиска  ooooh! ooooh!

love001 love001 love001 love001  

де го чукаш, де се пука  hahaha hahaha hahaha
вкиснала съм ощИ няколко  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 15:03 от ivva

# 535
# 536

как си подпрял крачетата уморенки  Crazy Crazy Laughing   

# 537
# 538
  • Sofia, Bulgaria

Heart Eyes Heart Eyes

Party Party   Heart Eyes Heart Eyes

... на Чачо ананаса  Joy Joy

Къз, дЖадъ,  Hug Heart Eyes що ми се ядосваш, я Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

теб пък кой те натиска  ooooh! ooooh!

love001 love001 love001 love001  

де го чукаш, де се пука  hahaha hahaha hahaha
вкиснала съм ощИ няколко  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Иве Hug мен туитър и инстаграм ни ма искат и туй то  Naughty Cry Затуй "чета" вестници и списания...  Blush BlushBlush Blush

# 539

Общи условия

Активация на акаунт