В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Яко в Матрицата...
Привет Hug Hug Hug

Положението при мен е следното:

# 541
Привет Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy   Рано бе-де е чак август.................. Joy Joy Joy Joy

# 542
Добър ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug или добър вечер по-скоро  Joy Joy Joy

как си подпрял крачетата уморенки  Crazy Crazy Laughing    

ами уморен е, миличкия  Rolling Eyes Rolling Eyes то да не е лесно  Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Привет Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy   Рано бе-де е чак август.................. Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ренка  Hug Hug Hug Hug поляха те със студена вода ли?  ooooh! ooooh!

Галееееее, гледам добра причина имаш за събирането на границите  Joy Joy Joy Joy

Джадъ, престани да се нервиш за глупости бе  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

гуш, гуш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП Лилиииииииииии  Hug Hug Hug Hug като прочетох на кого ще ставаш фенка и щях да се задавя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 18:38 от Ани (Aniska)

# 543

Crazy Crazy

Джадъ, престани да се нервиш за глупости бе  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

не се нервя, моля  Naughty Laughing  а с ония е забавно  Joy Joy  ама соц.мрежи, ама рускините, ама поназнайват турски  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy   Heart Eyes Heart Eyes

# 544
# 545

Ох беее, идвам да припадна... и аз  wflag  Рении  Hug Heart Eyes , дай една кофа ледена вода насам... да ме свестиш...   Joy Joy Joy

Е, не може да има такъв поглед, бе, ол-маз!  ooooh! Crazy  Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Мацки, за малко да забравя защо още съм толкова щастлива днес, ами имам рожденичка, щерка овне... няма такова щастие...  Party Party Party /Знаех си, че имаше още нещо за споделяне  hahaha hahaha hahaha/ Хади почерпка  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

ПП Може да ми пратите и Чачи за малко, да донесе леда...  Party Party  да ми покаже как се ползва Heart Eyes Heart Eyes  ............ и да постои така....  с мократа фанелка....  може и седнал........  Blush Crazy Crazy Crazy 

Оф, тъпа ли съм... Banghead Banghead  чак сега схванах защо онази фенка говори за мокри сънища свързани с Чачи... cry видя ми се толкова дебелашко, а то било ... Colin's-ко   hahaha hahaha hahaha

PS   Иве, изтървала съм на кого се нервиш, ама гял, гял при гъските и Сичко ще ти мине  Hug Heart Eyes

всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 546
  • Sofia, Bulgaria

Ох беее, идвам да припадна... и аз  wflag  Рении  Hug Heart Eyes , дай една кофа ледена вода насам... да ме свестиш...   Joy Joy Joy

Е, не може да има такъв поглед, бе, ол-маз!  ooooh! Crazy  Crazy Crazy

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Мацки, за малко да забравя защо още съм толкова щастлива днес, ами имам рожденичка, щерка овне... няма такова щастие...  Party Party Party /Знаех си, че имаше още нещо за споделяне  hahaha hahaha hahaha/ Хади почерпка  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

ПП Може да ми пратите и Чачи за малко, да донесе леда...  Party Party  да ми покаже как се ползва Heart Eyes Heart Eyes  ............ и да постои така....  с мократа фанелка....  може и седнал........  Blush Crazy Crazy Crazy  

Оф, тъпа ли съм... Banghead Banghead  чак сега схванах защо онази фенка говори за мокри сънища свързани с Чачи... cry видя ми се толкова дебелашко, а то било ... Colin's-ко   hahaha hahaha hahaha

PS   Иве, изтървала съм на кого се нервиш, ама гял, гял при гъските и Сичко ще ти мине  Hug Heart Eyes

всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Лу, да ти е жива и здрава рожденичката smile3525 най готината зодия newsm03
newsm10
 Мерси за пчерпката Simple Smile Hug

Приятна вечер и хубаво настроение на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
 Иве  love001

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 21:03 от Iskra Pandova

# 547
Лу  Hug Hug Hug да ти е жива и здрава рожденичката!!!  newsm59 nbirthday newsm67 bigdance2 dance ura Tada

аа, Чачи е зает с Тейлър, нЕма време да ти носи лед  Naughty Naughty Joy Joy

# 548
Лу, пак навреме се сети  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Има още няколко часа до края на деня  Joy Joy Joy Joy
Да ти е жива и здрава щерката  newsm59 Много щастие и късмет да има  bigdance2

# 549
  • Яко в Матрицата...
Лууу, Hug Hug да ти е жива, здрава и много щастлива щерката! bouquet bouquet bouquet

# 550
Охооооо, на Лу овнето имало днес рожден ден  Hug Hug Hug bouquet Нека му мнооооого здраве и късмет!  nbirthday newsm67

На маман  Heart Eyes Hug пресен чичек да му се радва

# 551
Лу  Hug Heart Eyes , да ти е живо и здраво слънчицето  newsm59 ura smile3510
Много радост и гордост да ти носи  love001 love001 love001

Почерпката тъкмо навреме , саол  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Благодаря за споделените красоти , прекрасни  love001

Толкова съм уморена , че нямам сили да пиша  hahaha hahaha hahaha 

за мама  newsm51 love001

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 552
Привет, ято! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лу, да ти е жива и здрава щерката! Овнетата не са лоши, само дето имат рогца Simple Smile Heart Eyes , аз в къщи си имам и овне и теле   Heart Eyes
...един поглед и сме под масата Blush Joy Joy Joy

# 553
Лу................ Hug Hug Hug Hug hahaha hahaha hahaha  ама вЕрно овреме се сети яяяяя..... Hug Hug Hug  Да ти е жива и здрава щерката овне и много да те радва........... Hug newsm59 ura newsm59 ura

# 554
  • Пловдив
Ехооо, добре заварили! Hug
Най-после с нов комп мога да се насладя на Чачовите красоти!!!
ЧРД на съкровището на Лу! Много късмет и здраве й пожелавам!
През уикенда ще ви прочета по-подробно, че съм много уморена и психически и физически тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт