В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 281
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Ани......... Hug  да ме прощава джадЪ.......... Mr. Green  ама...........който е  smile3553 "ангела"  златни му ръце............ Joy Joy Joy Joy Joy хич не ми липсва...... Party Party Party  а и от тва което разбрах за студа и тракането на зъбки...........заради нея........ Crossing Arms вечИ и аз я гледам особено............. Sick Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 587
  • Sofia, Bulgaria

Той не е като всички newsm26 Той е Чаатай Улусой - нашият любимец Чачи   Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Прекрасна вечер момичета  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 19:59 от Iskra Pandova

# 588
Така е Искре  Peace поне за мен. Няма друг като него   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
# 590
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Ани......... Hug  да ме прощава джадЪ.......... Mr. Green  ама...........който е  smile3553 "ангела"  златни му ръце............ Joy Joy Joy Joy Joy хич не ми липсва...... Party Party Party  а и от тва което разбрах за студа и тракането на зъбки...........заради нея........ Crossing Arms вечИ и аз я гледам особено............. Sick Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 591
 Flutter Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Леко се поосвестих... #Crazy #Crazy  и разгледах всичко ... Shocked Shocked  и много си завидях...   Crazy Crazy за Чачи...   Blush Party Party Party  Невероятен

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А колко пъти гледах гифа на пешеходната пътека... не е истина... Вени Hug Heart Eyes

Лилии, благодаря! Hug Hug Heart Eyes ИзгорЕ ми не манджата, аз изгорЕх, аааз,  Joy Joy та се не видЕх!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug на всички  Heart Eyes Heart Eyes

ПП  Joy Joy Joy Манджата и тя изгоря, не е първоаприлско...  hahaha hahaha hahaha

# 592
  • София
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Нямам сили за повече  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Само не разбрах, защо им трябват все двойки да снимат  newsm78 newsm78 Много рядко се намира идеалния баланс, почти винаги някой доминира. Да ме прощава ангелката  Rolling Eyes ама Бойчето хубаво го е казала за  smile3553

И докато гледах снимките, ето тази песничка ми звучеше в главата  Joy Joy Joy Joy
http://vbox7.com/play:3027e15b

Лу  Hug Heart Eyes на патерица да ти честитя празника на детенце  bdbaloni Да расте умна, здрава, щастлива и обичана  baloni
И поздравче за мама  Hug Heart Eyes

# 593
Добър вечеееер  Joy Joy Joy Joy

ей, нЕма я джадъ и изрязахте ангелката бе  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha ама снимките тепърва ще завалят  Party Party Party Party

извънземен е Чачи бе, извънземееееен

ПП Лилиииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes аз от онзи ден го мисля Чачи как се е намръзнал  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes миличкия той .. кой знае колко е студена водата. Ходи да спасява разни ангелки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 594
Ехоо wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Въхх Crazy какви красоти сте наредили Crazy Crazy Наистина са прелестнии Party Party
Благодаря, за всичко споделено, момичета bouquet bouquet

Flutter Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Леко се поосвестих... #Crazy #Crazy  и разгледах всичко ... Shocked Shocked  и много си завидях...   Crazy Crazy за Чачи...   Blush Party Party Party  Невероятен

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А колко пъти гледах гифа на пешеходната пътека... не е истина... Вени Hug Heart Eyes

Лилии, благодаря! Hug Hug Heart Eyes ИзгорЕ ми не манджата, аз изгорЕх, аааз,  Joy Joy та се не видЕх!!!  Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug на всички  Heart Eyes Heart Eyes

ПП  Joy Joy Joy Манджата и тя изгоря, не е първоаприлско...  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Преди да върна назад първо се захласнах Crazy по тази стр. , та Луу Hug Heart Eyes помислих, ooooh! че ти си стояла на пешеходна пътека и си се дзирапила У гифа   Laughing Laughing

Ивче Hug Heart Eyes приятно ти....и дано, даноо love001 love001

Честит ден на шегата! Grinning Нека усмивки озаряват по- често лицата ни! Hug Hug Hug Hug Hug

# 595
един Баръшко ми изскочи в Т  Crazy Crazy Crazy

# 596
# 597
един Баръшко ми изскочи в Т  Crazy Crazy Crazy

Ох яяяяяяяяяяяяяя............ Crazy Crazy CrazyБаръшко ще ми пробие коджаман дупка у сърцето.......знам си го........... ooooh! Виве......... Hug Hug Hug Hug

# 598
 Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

За малко да забравя ooooh! Днес е Международен ден на птиците

Честит и на вас, ято Party Party

# 599

Общи условия

Активация на акаунт