В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 208

• 32 241
  • 735
  •   1
Отговори
# 645

Много ми хареса това интервю. Питат го конкретни неща и той дава конкретни отговори. Не му задават разни отвлечени въпроси за любовта, ревността и други подобни и не се налага да разтяга локуми  Peace А и момчето расте. На неговата възраст година-две са дълго време, време на промени  Peace

ПП Няма и велики планове  Laughing Laughing Laughing Laughing Честно казано това интервю ми хареса повече от предишното.  Peace

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 11:48 от Venetat

# 646

Много ми хареса това интервю. Питат го конкретни неща и той дава конкретни отговори. Не му задават разни отвлечени въпроси за любовта, ревността и други подобни и не се налага да разтяга локуми  Peace А и момчето расте. На неговата възраст година-две са дълго време, време на промени  Peace

ПП Няма и велики планове  Laughing Laughing Laughing Laughing Честно казано това интервю ми хареса повече от предишното.  Peace

ами той и предния път не е казал, че ще атакува Холивуд, не знам защо си помислихте, че има велики планове.  Joy Joy Joy Joy

# 647

Току-що дадоха този репортаж  Peace Чачко бил малко болен  Tired

https://twitter.com/OnlyOzdemirr/status/716553907640647681

# 648

Много ми хареса това интервю. Питат го конкретни неща и той дава конкретни отговори. Не му задават разни отвлечени въпроси за любовта, ревността и други подобни и не се налага да разтяга локуми  Peace А и момчето расте. На неговата възраст година-две са дълго време, време на промени  Peace

Party Party Crazy Crazy Heart Eyes

Да, Вени, наистина, ясно и кратко отговаря.   Crazy Crazy Heart Eyes

Някои неща от интервюто на "Сабах/Гюнайдън газет" 03.04.16г в преразказ по превода от руски....  Peace Peace Hug Hug

1. Преди снимките са имали списък на варианти, и там са фигурирали Мерт Алаш и Джиджи Хадид. Благодарен е на Колин'с, че са наели една от ангелките на Викториа'с Сикрет... Запознал се е с Мерт Алаш и имат намерение за общи планове в бъдеще. Сега са снимали със Серкан Шеделе.  Grinning Grinning

2. Режисирал е  "Дом"/ "Home" - 30 минутен филм за бездомните, по сценарий на приятел, снимал е с американци, всеки с различна професия, например един адвокат е игралролята на бездомник... Иска да участва със свои филми във фестивали, това му е цел сега ....

3. В Америка освен, че продължава да учи, имал възможност да си почива напълно, ходи на безлюдни места, където на тишина и спокойствие се завръща към себе си, рисува предимно пейзажи, понякога с маслени бои, пише сценарии, разкази, ходи за риба и на походи...

4. Не, че вижда развитието си свързано само с Америка, но там може най-ефективно да се оттегли от всичко, а и ЛА е школа за всички актьори, контактува, опознава нова култура...

5. Бодрум му е скъп по особен начин, защото на 16 год  за първи път се отделил от семейството си, станал самостоятелен, отивайки да работи като сервитьор. Там започнал да прави планове за бъдещето си, вслушвайки се в съветите на заобикалящите го...

6. Влага парите си в недвижими имоти. Има намерение това да му стане бизнес, но по- нататък, когато стане материално устойчив.  / Party Къде остана ресторанта?/

7. Кенан аби му е идол и учител, Чачи му звъни понякога за съвет...

8. Темата за проблема с килограмите...  всичко му се лепяло...  Party Party Hug Hug... не ядял сладко и тестяно, обичал и млечни продукти много, но понякога и от тях трябвало да се лишава... спортувал...  ooooh! ooooh! Grinning Grinning

Хубаво интервю, естествен, без излишен свян и кокетство.  Hug  Успех Чачи!  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден, девойки!  love001 sun sun sun

ПП Сега ми е още по- интересно какво ще изкарат "Космополитън-Турция" ...  Sunglasses Sunglasses Sunglasses  те бяха единия целия снимачен ден в Бодрум.... освен да са били поддържащ екип за "101 продукшън" ??? Ама и така да е... няма как да не направят материал...  Някой знае ли кога излиза априлският им брой?  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 13:09 от Анонимен

# 649
# 650
# 651
# 652
Ето ги оригиналите на всички снимки  Peace Слагам ги така, че мамата ...  Joy Joy Joy

Добавих галерията и в публикацията с интервюто в блога.  Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 14:18 от Ани (Aniska)

# 653
Привеееет Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ама златнии, златни сте бе, момичетаа love001 love001 love001 Кога излезе интервюто, кога го преведе, Ании bouquet Hug И всичко що де има за Чачи сте донесли тук Party Party Благодарско на всички, за всичкоо споделено bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Heart Eyes Heart Eyes

Party секси бАнбооон  Crazy Crazy Crazy

Луу Hug Hug...чорапките, а?!  Party Laughing Laughing

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Heart Eyes Heart Eyes

Кое, кое ли не му е перфектно  Party Party
Просто съвършенство!!! Heart Eyes Heart Eyes

PS. 6 мин. не мога да отлепя очи от този поглед Heart Eyes Heart Eyes
НапраУУ ме.....

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 14:30 от Елия777

# 654
явно любимия аби Кенан му дава идеи за инвестициите в недвижими имоти  Joy Joy Joy не спира да повтаря Чачи, че му е идол.  Heart Eyes А и батЮ така от от сърце му се радва  Heart Eyes Heart Eyes

репортажа в тубето

бил болничък от грип, това само заради ангелката дето трябваше да я спасява  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy
пак казва за инвестициите в себе си и опознаването на различни култури.  Peace

# 655
Ето ги оригиналите на всички снимки  Peace Слагам ги така, че мамата ...  Joy Joy Joy

Добавих галерията и в публикацията с интервюто в блога.  Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аниииии Hug Heart Eyes Hug , благодаря ти , слънчице
! Прекрасна си , че ни донесе тоя хубав хабер  love001 и за снимчиците  love001

А интервюто , наистина е много естествено , зряло и мнооого земен и възмъжал Чачи  newsm44
newsm44 newsm44

А бе , прекрасник , откъдето и да го погледнеш  newsm03 newsm53 newsm03

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

От припадане вече главата ми се замая  и кръвно вдигнах  4470 4470 4470 . Ай запрете се , де
 hahaha hahaha hahaha

# 656
  • Пловдив
Ани, много, много благодаря за интервюто и снимките!  Hug
Така пролетно и свежо ми подейства Чачи! Нашето момче е станало мъж, яяя!!!

# 657
Ани, много, много благодаря за интервюто и снимките!  Hug
Така пролетно и свежо ми подейства Чачи! Нашето момче е станало мъж, яяя!!!

И на мен така  Joy Joy Joy Но промяната в него се видя още на премиерите на филма и в интервютата след това.  Peace Вече е един уверен в себе си млад, красив, талантлив мъж. Продължава да учи и стъпка по стъпка върви напред. И което е лошо за нас  Joy Joy върви към други занимания - като режисурата например. То е ясно, че си го влече отдавна, ама сега вече има възможност да пробва. Мисля,ч е ще му харесва все повече да се занимава с това, отколкото с актьорство.  Whistling разбира се, няма да стане веднага, но натам върви.  Laughing Може би иска да държи нещата в свои ръце, не да зависи от сценаристи, режисьори и т.н.  Peace

# 658

Ох , бе ... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 659
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes Heart Eyes, благодаря ти за превода, снимките и споделеното инфото! love001 love001 love001

Разкошно е излязъл на снимките Чачо, макар и да мисля че този тип облекло не е неговото Crazy  Щом е избрал да рекламира тази фирма, значи има защо. Искаше ми се да е нещо различно от младежко облекло, но пък се надявам рекламата да е хубава и оригинална.

Много се радвам, че прави първи стъпки като режисьор, не мисля обаче че ще поиска да е само зад камера... А може и той да създаде своя продуцентска къща, за да си е сам шеф Joy Joy Joy Следва мечтите си много осмислено и последователно. Дано да го видим скоро на екран Party Crazy

Общи условия

Активация на акаунт