Рибарица-хотел Вежен или Арго

• 3 310
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, исках да попитам някой бил ли е в тези хотели, какво мислите?
Намерих малко мнения за хотел Арго, но почти нищо за Вежен.

# 1
И аз търся отзиви за хотел Вежен, но не намирам такива. Преди малко звънях в хотела. Бяха много вежливи, обясниха ми че през лятото водата в басейна била топла. Ние сме баба,дядо и четири внучета та започнах да търся място за почивка за през лятото. Изглежда ми приятен този хотел. Дано се включи някой с повече информация.

# 2
Здравейте, исках да попитам някой бил ли е в тези хотели, какво мислите?
Намерих малко мнения за хотел Арго, но почти нищо за Вежен.
Миналата година септември или октомври бяхме в Арго. Останах изключително разочарована! Хотела беше почти празен, а ни настананиха в последната, най-отзад на сградата стая, която гледаше към...един плет. Банятя беше мръсна, нямахме хавлии и трябваше да си поискаме от рецепцията. Донесоха ни ги след 2 часа. В стаята беше студено и  няма с какво да се отопляваш. Бяхме с включена закуска и вечеря. По-голяма пародия на вечеря не съм виждала - две кюфтета с три резена домат + десерт 2 ябълки! Ако искаш да си поръчаш нещо друго от менюто - няма почти нищо. Персонала - не особено приветлив. А иначе, като база хотела изглежда много добре. Обаче само това . Никога не бих стъпила пак там.  newsm11

Общи условия

Активация на акаунт