Спомени и впечатления за социализма в България

• 539 300
  • 11 975
  •   1
Отговори
# 3 135
Не се бой, тебе никой няма да те сбърка. Имаш уникален стил.

# 3 136
Защо Anna-Bell ?  Да взема да го сменя наобратно, защото и без това и на мен по-ми харесва ?  В същност си бях измислила друг ник за смяна.  Но какъв е твоя проблем не ми е ясен и това мъчение при теб? Не ми се особено ясна тази реакция.
Ако имате такава алергия към псевдоними мога да сложа идеите за гласуване и който кажете , че ви е най-симпатичен него слагам Simple Smile

Ние да не сме сме другарят Тодор Живков, че да сменяме имена.  Joy

# 3 137
Защо Anna-Bell ?  Да взема да го сменя наобратно, защото и без това и на мен по-ми харесва ?  В същност си бях измислила друг ник за смяна.  Но какъв е твоя проблем не ми е ясен и това мъчение при теб? Не ми се особено ясна тази реакция.
Ако имате такава алергия към псевдоними мога да сложа идеите за гласуване и който кажете , че ви е най-симпатичен него слагам Simple Smile

Тодор Живков  ми беше едната идея, но моля не кради! не е другарско!

# 3 138
Какво става тук? Ранна утрин е, а изглежда като че ли винарки прелитат.

# 3 139
Не се бой, тебе никой няма да те сбърка. Имаш уникален стил.

JoyАз точно затова полюбопитствах. Не мога да я сбъркам никога.

# 3 140
Какво става тук? Ранна утрин е, а изглежда като че ли винарки прелитат.

Студ е за винарки. Имаме сняг и скреж от уикенда насам.
ще слагаме обратно зимните гуми.
червените бабички! Те са виновни!

# 3 141

ако се дегизирам като реститутка ?

# 3 142

Joy Peace

# 3 143

Пак ще те разконспирирам. Кво си мислиш ти. Joy

# 3 144

Пак ще те разконспирирам. Кво си мислиш ти. Joy

В немската тема имаме "маскиране" 1х годишно и наистина е супер объркващо. Аз не успявам да разпозная никого. После всеки си върща ника и пак съм в познати води, но не всеки може да разпозанва другите. Аз не мога. Случвало ми се е в теми да "разпознаят" някого, а аз не намирам връзка.

Сега ще ви оставям на соц. вълна.

На мен вчера ми стана супер мъчно за толквоа млади мъже , които са загинали при овладяването на чернобилската катастрофа. Дадоха филм, ами всички пилоти , кото са хвърляли пясък и олово са умряли за няколко години. Плюс много от войниците , съвсем млади Sad
Като си помисли човек са спасили света от 3 та много по-голяма и ужасна ексползия ... а никой не говори за тях. Сякаш като са руснаци , то тези момчета не са били обичани от майките си и не са се радвали на живота. В същтност са спасили нашия.
Вчера във филма казаха , че за късмет са действали по руски. Дали са жертви, направили са най-бързото възможно решение, но са спасили цялата Европа от обезлюдяване плюс света от последствия.
И в други случаи ми е правило впечатление, че ако жертвите са "западни" настава голям траур и голями почести ... ако са "източни" е се забравят.
Колко бързо се забрави например катастрофата над Бодензее със самолет с украински деца по вина на швейцарски служител. Беше преди около 14 години.
...

# 3 145
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

И в други случаи ми е правило впечатление, че ако жертвите са "западни" настава голям траур и голями почести ... ако са "източни" е се забравят.

и за тези, които деконтаминират във Фукушима не се говори много.

иначе според мен за "западните" се говори, защото правят все филми, с драма и патос. руски филм за Чернобил незнам да има, но може и да се бъркам.
вчера и аз гледах - само в Норвегия и в Беларус хората от контаминираните райони имат инфо какво да ядат и какво да избягват. на тези от Беларус са им помогнали французи, 10г. след катастрофата. комитет от Фукушима е ходил там да обменят опит.
в Украина и Русия хората нямат информация и явно не искат и да я получат, защото беларусите споделяха всичко с японците.

та всичко е въпрос на политика.

# 3 146

Ася въпрос на политика е , но а зкато ги гледах и си помисли, че ако тези момчета не бяха умряли тогава, за да спрат трета експлозия, то ние нямаше да сме живи или да сме това, което сме.
Политика или не , то аз лично съм им благодарна и ми стана много мъчно за тях и за роднините им Sad

# 3 147
https://www.youtube.com/watch?v=fT7XyBs9yNI има филми  за  Чернобил.

# 3 148

и за тези, които деконтаминират във Фукушима не се говори много.

иначе според мен за "западните" се говори, защото правят все филми, с драма и патос. руски филм за Чернобил незнам да има, но може и да се бъркам.
вчера и аз гледах - само в Норвегия и в Беларус хората от контаминираните райони имат инфо какво да ядат и какво да избягват. на тези от Беларус са им помогнали французи, 10г. след катастрофата. комитет от Фукушима е ходил там да обменят опит.
в Украина и Русия хората нямат информация и явно не искат и да я получат, защото беларусите споделяха всичко с японците.

Аз по Дискавъри съм гледала много подробна възстановка какво се е случило в град Припят с атомната централа.

# 3 149
Чернобил е по социалистическо. Тогава беше мода да се крие информация.

Общи условия

Активация на акаунт