Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 36

• 118 871
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да хахах от кварталния СВА Laughing.
Колкото пъти минех през щанда толкова пъти ме изкушаваше, ама мислех си, абее 3.50лв кой знае къв е смотан....Да ама накрая си го купих, той направо ме викаше Joy и не съжалявам. Peace

# 706
Ще намина към СБА да ме повика и мен един такъв  Mr. Green

# 707
  • София
Хаха ходи ходи, ама ако не ти хареса случайно, после да не викаш по мен. Mr. Green
Значии, е са си правих маска на лицето с желатин....баси гадното. Sick Смърди отвратно, а като почнах да отлепям кола маска на лицето си направих, по едно време викам чакай да погледна има ли мъх оскубан....иии видях тук там косъмче. Shocked doh Другата половина взех да я мия, ми то няма миене тва бе, ужас, измих, попих лицето с кърпа, кога се пипам то лепне..Айде пак гел, търкай с гъбата, ужас, кожата си свалих, а преди маската ексфолирах. Направо кожата си свалих.Повече никъв желатин на лицето, само на косата. Странното е, че съм си правила и преди, но с разни други работи вътре и не беше толко гадно. Сега като се замисля, ето защо ми се вижда мъха под брадичката по дълъг newsm78, преди години много си правих една китайска черна маска с глина.Е тя беше бетон, отлепваш, то дърпа болии, затва съм била после червена, щот ми свалила мъхчето. #Cussing out

# 708
Еее, няма, да не си ме натиснала да го кyпyвам шампоана Simple Smile
А маска с желатин за махане на черни точки съм си правила два пъти - втория път, за да се yверя, че наистина е гадна   Laughing  Освен това гледах някакво клипче в ютюб (на Мichelle Phan), където на желатина останаха много черни точки. А на мен съвсем малко ми се изчистиха, но пък мъхче ми се оскyба, да. Но това не ме притеснява, защото за да порасне гъст и дълъг мъха, трябва редовно да се обезкосмяваш според мен. Едва ли ще стане от един път. Още повече, че съм попадала на  клипчета, на които бръснат целите тела и лица на млади момичета. Правело се преди сватбата. С бръснач оформят веждите, обръсват нос, yши, брадичка, бyзи, врат - всичко. Това в Китай, Кореа, Япония и др. Та, ако растеше толкова лесно брада, нямаше да ги бръснат момичетата - така си мисля.
Скрит текст:

# 709
Колкото и странно да звучи, много момичета, жени си бръснат лицата. Гримът се нанасят много по- добре и е почти невъзможно лицето ти да стане "cakey" , освен ако наистина не сложиш един тон грим. Разликата е просто очевадна. Никоя от този метод не се е превърнала в горила дори и след години бръснене, научно е и невъзможно да станеш такава  Laughing
Има много статии и клипчета на влогърки.

# 710
  • Бургас
Хубав ли е шампоана с кератин на Лидл?
вчера се измих с него и ми хареса,има хубав аромат и дава обем на косата

# 711
Кажете ми някоя боя за коса,която да не изтощава много и най вече косата после да не стои като настръхнала .Аз ползвах Гарниер с маслата много време,но никак не е трайна,от Саяс не съм доволна,единствено една на Лореал има ,но е доста скъпа,а на мен ми трябват задължително две .
Аз ползвам Schwarzkopf Perfect Mousse и ми харесва много. Peace

# 712
  • sofiq
За Орзен какво ще кажете,добри ли са им шампоаните и балсамите?Имам олиото,ароматно е и ми действа добре на косата.  

ПП:Сега са по 2.99 в Лили и Дм.

Аз съм доволна от шампоана за мазна коса,маските съшо съм ползвала и ми харесват...трябва да проверя ако и те са намалени да си взема .

# 713
Намалени са и маските на 4 и нещо.

# 714
  • София
О това с бръсненето многооо ъъъ ужасно ми се струва, как ще се бръснат лелеее.... Shocked С кола маска съм чувала, разни епилации, ама бръснене, неможе после да не никнат по гадни косъмчетата Rolling Eyes. Незнам ама ще вниманам вече с такива маски. С белтъка по добре, поне не скубе така. Whistling
Тоз Лидълския шампоан как съм му се наточилааа...Сега имам една Шаума с кератин, ама много ми изсушава косата, не ми харесва.  Naughty

# 715
кератинът по принцип поизсушава, слагай след него по-щедро олио /т. нар. кристали/ за коса
още ли си чернокоса?

# 716
Хаха ходи ходи, ама ако не ти хареса случайно, после да не викаш по мен. Mr. Green
Значии, е са си правих маска на лицето с желатин....баси гадното. Sick Смърди отвратно, а като почнах да отлепям кола маска на лицето си направих, по едно време викам чакай да погледна има ли мъх оскубан....иии видях тук там косъмче. Shocked doh Другата половина взех да я мия, ми то няма миене тва бе, ужас, измих, попих лицето с кърпа, кога се пипам то лепне..Айде пак гел, търкай с гъбата, ужас, кожата си свалих, а преди маската ексфолирах. Направо кожата си свалих.Повече никъв желатин на лицето, само на косата. Странното е, че съм си правила и преди, но с разни други работи вътре и не беше толко гадно. Сега като се замисля, ето защо ми се вижда мъха под брадичката по дълъг newsm78, преди години много си правих една китайска черна маска с глина.Е тя беше бетон, отлепваш, то дърпа болии, затва съм била после червена, щот ми свалила мъхчето. #Cussing out

Имах подобно преживяване с тази маска с желатин, без да има какъвто и да било ефект, само драма при махането и Simple Smile От "домашните" маски в този дух, много повече ми хареса тази с белтък и кърпички- да кажем по брадичката първо се нанася малко белтък, после се слага отделен пласт от носна кърпичка и пак се покрива с малко белтък, изсъхва и се отлепя като онези лепенки, които се продават в магазина. Ефектът е почти като на лепенките, поне има някакво почистване, за разлика от желатина, а и се маха много по-лесно  Peace

Преди време и аз си правих от прословутата маска с желатин за косата, но наскоро попаднах на едно  предаване, в което се проверяваха до колко са ефективни всякакви домашни маски при лекар (преди и след маската състоянието на косата/ кожата). След тази маска за косата, това, което каза лекарката е, че тя не се отразява по абсолютно никакъв начин на състоянието на косата....

# 717
След тази маска за косата, това, което каза лекарката е, че тя не се отразява по абсолютно никакъв начин на състоянието на косата....

трудно се "храни" нещо, което не е живо  Laughing
но пък косата изглежда феноменално след нея - или поне моята коса  Grinning

а докторката сподели ли тя какво ползва?  Thinking

# 718
  • София
Буб чернокоска съм да, заклета Crazy. Мерси, че ми поясни за кератина, олио нямам, трябва да си взема нещо.
С белтъка процедирам по същият начин и аз, чудесна маска е. Peace
А желатина за косата е мммм чуууден. Laughing

# 719
  • Перник
+1 глас за шампоана с кератин на Лидл и боята Шварцкопф мус.

Общи условия

Активация на акаунт