Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 36

• 118 858
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Кажете ми някоя боя за коса,която да не изтощава много и най вече косата после да не стои като настръхнала .Аз ползвах Гарниер с маслата много време,но никак не е трайна,от Саяс не съм доволна,единствено една на Лореал има ,но е доста скъпа,а на мен ми трябват задължително две .

Ползвам само Кастинг на Лореал и тази боя ми покрива всички бели коси(имам много),а една опаковка ми стига за цялата коса(косата ми е до средата на гърба).Съвсем скоро я ползвах пак,увеличили са количеството,боя+окислител са цели 120 мл.Предварително косата се намокря и подсушава с кърпа(така пише в упътването) и боята се разнася много лесно.Честно казано предпочитам да дам малко повече за боя вместо да си съсипя косата.При мен боята на Саяс не ми покрива белите коси,Гарние съм ползвала и както казваш пада много бързо.Другата боя,която се справя с белите ми коси  е Палете,но гори ужасно.

# 721
Боите на Гарние и Палете не ги харесвам и аз !
Обаче тези на Лореал са страхотни !  PeaceНяколко пъти съм си вземала като са били на промоция и съм страшно доволна.
Сега съм решила да я каносъм, та да видя какво ще стане, че много пада тая коса, направо имам чувството че наполовина е намаляла  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 722
  • Бургас
С къна не се покриват много добре белите коси(ако имаш такива).Майка ми се къносва  и в началото става тъмен цвят(тя ползва тъмно кестенява къна).Обаче след няколко измивания къната явно започва да се отмива,защото косата изсветлява,появяват се някакви ужасни ръждиви нюанси,стои като на кичури...Никак не ми харесва.

# 723
  • София
Кастинг използвах едно време, само нея, но като пуснаха новата, уж за повече блясък, тя ми се отмиваше супер бързо и просто спрях да я ползвам.
Тази на Шварцкопф муса, не се ли отмива и тя бързо, мисля, че веднъж я пробвах като я пуснаха и помня, че и тя ми се отми бързо, а тогава и нямах бели косми.
Сега основно ползвам Лореал Екселенс, екстра ми е, два пъти Саяс взимах и тя ми е ок. А тази ММ Бюти за 3 лв е супер също, и амонячната и без амоняк.Имаше един период, в който само с нея се боядисвах.

# 724
  • София
Тази на Кастинг издържлива ли е?Майка ми е доволна много от Продиджи.

# 725
  • Бургас
Тази на Кастинг е учудващо покривна и издържлива за безамонячна боя.Имам много бели коси,при мен явно е до ген(на 33 съм).Когато сложа тази боя тя не се отмива,но косата ми расте бързо и се показват белите корени.Иначе това,което съм боядисала си стои черно-ползвам номер 200.
Тази боя Продиджи пак ли е на Лореал?В интерес на истината точно с бои никак не ми се експериментира,защото ме е страх да не ми изгори косата,направо я бях съсипала с Палете преди време.

# 726
Последно преди седмица се боядисах с ММ Бюти,понеже наблизо нямаше от къде да купя друга. Хареса ми как покри, а след маската,която е в опаковката косата ми беше уникално мекичка. Доволна съм.  Peace

Сега имам друг въпрос -за матиращ фдт. Четох за 24 h matte на Лореал,но цената от 23 лв ми е малко прекалена.   Rolling Eyes  Нещо на по-ниска цена да ми препоръчате?  Blush  bouquet

# 727
Сега имам друг въпрос -за матиращ фдт. Четох за 24 h matte на Лореал,но цената от 23 лв ми е малко прекалена.   Rolling Eyes  Нещо на по-ниска цена да ми препоръчате?  Blush  bouquet
Аз съм много доволна от Ревлон. Не го сменям от години.

# 728
  • София
Тази на Кастинг е учудващо покривна и издържлива за безамонячна боя.Имам много бели коси,при мен явно е до ген(на 33 съм).Когато сложа тази боя тя не се отмива,но косата ми расте бързо и се показват белите корени.Иначе това,което съм боядисала си стои черно-ползвам номер 200.
Тази боя Продиджи пак ли е на Лореал?В интерес на истината точно с бои никак не ми се експериментира,защото ме е страх да не ми изгори косата,направо я бях съсипала с Палете преди време.
Да,Продиджи е на Лореал,косата на майка ми става бляскава от нея и е издържлива.Палете наистина много гори.Но все пак си е и до коса,познавам такива,които са доволни от нея.

# 729
  • Бургас

Този на Катрис никак не е лош:
http://www.catrice.eu/bg/lice/fon-do-ten/detaili/catrice-cosmeti … -make-up-010.html

Viktoriyaa,и аз имам позната доволна от Палете-тя е със светла,но не руса коса,а ползва някакъв рус нюанс и се получава много красиво.

# 730

Този на Катрис никак не е лош:
http://www.catrice.eu/bg/lice/fon-do-ten/detaili/catrice-cosmeti … -make-up-010.html

[/quote]
 Благодаря ви много. Ще видя кой от тях ще намеря тук.  bouquet
SvetlaK, този го търсих, защото помня,че го беше похвалил някой,но не го открих. Ще го потърся пак.  Hug
Ох пиша от таблета и нещо оплесках цитатите...  Embarassed ooooh!

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 14:48 от T o X i C

# 731
  • Перник
... Сега имам друг въпрос -за матиращ фдт. Четох за 24 h matte на Лореал,но цената от 23 лв ми е малко прекалена.   Rolling Eyes  Нещо на по-ниска цена да ми препоръчате?  Blush  bouquet

Eто този купих инцидентно, но ми хареса http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/fon-do-ten/e/product/all- … -free-make-up-15/

# 732
  • Стара Загора

Как е като покритие? При теб траен ли е? Има много ограничен избор от цветове  Sad

# 733
  • София
T o X i C имам този на Лореал, но ми е доста изсушаващ на този етап и го смесвам с Афинитон на Мейбълин /тубичката/, може да го погледнеш ако не си го ползвала.
mariqivanova799 постоянно ми прави впечатление колко общи неща имаме, все едно сме от една порода. Laughing Сега ще ме накараш да взема пак Кастинг, да го видя как ще се отнесе към мойта коса.

# 734
Явно е до кожа. Аз си бях взела този споменатия на Essence и го изхвърлих почти цял. Ужасно тежък и мазен, лъсвах след 1 час. А пише точно обратното на опаковката....
Матиращия на Лореал, за който говорите наистина при мен върши работа. Взе го на някаква промоция за 16 лв. Плътен и покривен е, но ме спасява от лъщенето.
Иначе съм имала купища неуспешни покупки, докато намеря нещо подходящо. Този също не е зле - http://media.maxfactor-international.com/public/images/glamourst … prod2_eternal.jpg

Общи условия

Активация на акаунт