Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Миче, има ли го вече Делибато с превод  newsm78
Релакче Hug не Peace вчера четох при рускините, че не се е появил никъде в нета, а на двд ще излезе на 8 април Laughing те са готови да го преведат бързо, като се появи Laughing

# 466
  • близо до брега на морето
Релакче Hug не Peace вчера четох при рускините, че не се е появил никъде в нета, а на двд ще излезе на 8 април Laughing те са готови да го преведат бързо, като се появи Laughing
Със сигурност ще е бързо-само да се яви някъде Joy Joyте нал действат със скоростта на светлината Joy Joy Joy

# 467
Със сигурност ще е бързо-само да се яви някъде Joy Joyте нал действат със скоростта на светлината Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ъха, та даже и парите са събрали Laughing

# 468
Ох бе hahaha hahaha hahaha значи нема рИват за рубли hahaha hahaha hahaha(така и не съм на ясно с техните преводи, ма все събират милите-като ги чета, подсещане правят за нова серия на дадено дизи).Пък за кардото моа ги сложат на лихва hahaha hahaha hahaha

# 469
Ох бе hahaha hahaha hahaha значи нема рИват за рубли hahaha hahaha hahaha(така и не съм на ясно с техните преводи, ма все събират милите-като ги чета, подсещане правят за нова серия на дадено дизи).Пък за кардото моа ги сложат на лихва hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha и аз не ги разбирам / много народ са- та предполагам, че на един човек не му се налага да плаща много, и така преводачите си изкарват парички /  хич не си падат по доброволния и безвъзмезден труд Laughing

# 470
Девойки нерде сте бе-почна Shocked
Сама ли ще си превеждам на ум и ще си пиша мислите Joy Joy Joy
Приятно гледане Hug Hug Hug

# 471
Здравейте всички, и аз съм тук на първия ред сядам, че закъснях  Popcorn

# 472
  • София
Мацоранки, Hug  и аз успях! Дано не заспя, че съм гроги!  Praynig  Приятно гледане!(не, че разбирам нещо.... ама карай, кВо ми пука) Joy Joy Joy

# 473
Мими,Зиги,Ками  Hug Heart Eyes привет на все.Хайде сядам и аз да гледам приятно и безпроблемен нет

# 474
Ох, закъснях ли ?

# 475
Приятно гледане и от мен Hug

# 476
Девойки нерде сте бе-почна Shocked
Сама ли ще си превеждам на ум и ще си пиша мислите Joy Joy Joy
Приятно гледане Hug Hug Hug

Здравейте момичета Hug bouquet

И аз съм тук - на първия ред Peace Joy, но ..иди-ми - дойде ми до кухнята Heart Eyes и обратно на компа....изтървах явно началото, но ..влезох в релси... Peace
Безпроблемен Нет за всички Ви Hug bouquet

# 477
Ох,успокоих сЪ-явихте се Hug Hug Hug
Ма с това ново време и на мен ми е зор-ма днес форсирах малко Joy Joy Joy...ма ще е зор де Laughing

# 478
Ох,успокоих сЪ-явихте се Hug Hug Hug
Ма с това ново време и на мен ми е зор-ма днес форсирах малко Joy Joy Joy...ма ще е зор де Laughing
Ади и аз сколасах и засядам Laughing

# 479
Ооох, гласът на изнудвача не ми се връзва с гласа на Хакъ бей ooooh! Embarassed Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт