Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 36 114
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Малко си пуснах да гледам с превод , и от снощи каквото разбрах си мисля , че вече изнудвача няма да помага на КеНи .Онази Емирка 2 е решила да вземе Кемо .Но Кемал не е Нихан , няма да се даде .Надявам се иначе тези сценаристи  #2gunfire
Фили, няма Laughing тя мрази Емко и искаше да го закопае, дори да го раздели с Нихан, ма като вижда, че така ше загуби Кемо, обърна страната Mr. Green тя и затова каза на ането си - Друг начин няма, за да го спра/Кемал имаше предвид/ Mr. Green

Привет прекрасни  Hug Ще си намери майстора тая Асуто много ми е противна още от началото и актрисата не ми харесва  Whistling Предлагам за края на сериала да се  обеси със собственото си косище ще е много ефектен край за отрицателен герой в турско дизи  Mr. Green то бива коса бива ама нейната е  ooooh!

# 631
  • близо до брега на морето
Деси Heart Eyes Hug относно Асуто и в същото време Памука съм на същото разстояние като теб-не ме кефи и това е Laughing.Страшно харесвам дългите коси-макар и аз да нямам такава Mr. Green-ма нейната е Shocked.Има достатъчно възможности да си запази дължината,ма да си промени визията Laughing.Нал адаш,кажи си компетентното мнение Wink

# 632
Деси Heart Eyes Hug относно Асуто и в същото време Памука съм на същото разстояние като теб-не ме кефи и това е Laughing.Страшно харесвам дългите коси-макар и аз да нямам такава Mr. Green-ма нейната е Shocked.Има достатъчно възможности да си запази дължината,ма да си промени визията Laughing.Нал адаш,кажи си компетентното мнение Wink
не завиждайте бе Mr. Green Страхотна коса има, факт Peace Инак и на мен не ми е симпатична Whistling

# 633
  • близо до брега на морето
Не завиждам точно на нейната Naughty-дължина има Peace гъста е Peace-ма може малко я промени бе-поне имат салони бол  Laughing

# 634
Като нищо Нихан, ще се върне при Емир заради Озан и видеото в края на серията, и тогава, ще си припомним бележката дадена й навремето от Кемал, а защо не Асу да не получи своя звезден миг с Кемал в момент на отчаяние, и слабост мислейки си, че Нихан го предава избирайки с-вото си пред него.

# 635
Като нищо Нихан, ще се върне при Емир заради Озан и видеото в края на серията, и тогава, ще си припомним бележката дадена й навремето от Кемал, а защо не Асу да не получи своя звезден миг с Кемал в момент на отчаяние, и слабост мислейки си, че Нихан го предава избирайки с-вото си пред него.
Наде и аз тва си мисля ooooh!

# 636
На мен и косата й ми харесва, и тя самата, нищо, че е със студено излъчване, още в КСШ  я забелязах.

# 637
не завиждайте бе Mr. Green Страхотна коса има, факт Peace Инак и на мен не ми е симпатична Whistling
Мичонка  Hug ти на това гнездо на главата страхотна ли викаш  като бучимиш  hahaha е ,така казваше прабаба бог да я прости,дължина има факт ама форма никаква  ooooh!
Миме  Hug Наде  Hug

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Косата и много хубава, като в приказката за Снежанка- черна, като абанос  Crazy
И на Кемо, е същата  Mr. Green

# 639
Мичонка  Hug ти на това гнездо на главата страхотна ли викаш  като бучимиш  hahaha е ,така казваше прабаба бог да я прости,дължина има факт ама форма никаква  ooooh!
Миме  Hug Наде  Hug

Деси , много е разчумавена , да укротят малко това косище ( аз цял живот съм с дълга коса , и мойта ако не полагам усилие е същия чумляк) .Но при нея и дължината е мноого голяма - като Покахонтас ! Close

Направо ще умра от яд , ако Направят Нихан толкова малодушна да се върне заради онзи НЕБЛАГОДАРНИК, ЕГОИСТ, ГЛУПАК Озан !
Има ли такива хора в реала като Озан и Тарък , толкова различни от братята и сестрите си - нали са възпитани от същите родители .В Карата е малко като в приказка - много лоши и много добри !

# 640
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Миме  Hug Наде  Hug
Деси , много е разчумавена , да укротят малко това косище ( аз цял живот съм с дълга коса , и мойта ако не полагам усилие е същия чумляк .Но при нея и дължината е мноого голяма - като Покахонтас ! Close

Направо ще умра от яд , ако Направят Нихан толкова малодушна да се върне заради онзи НЕБЛАГОДАРНИК, ЕГОИСТ, ГЛУПАК Озан !
Има ли такива хора в реала като Озан и Тарък , толкова различни от братята и сестрите си - нали са възпитани от същите родители .В Карата е малко като в приказка - много лоши и много добри !
Че има разбира се.

# 641
# 642
Малко си пуснах да гледам с превод , и от снощи каквото разбрах си мисля , че вече изнудвача няма да помага на КеНи .Онази Емирка 2 е решила да вземе Кемо .Но Кемал не е Нихан , няма да се даде .Надявам се иначе тези сценаристи  #2gunfire
Фили, няма Laughing тя мрази Емко и искаше да го закопае, дори да го раздели с Нихан/ мога да му отнема Нихан/ , ма като вижда, че така губи Кемо/ но ще загубя Кемал/, обърна страната Mr. Green тя и затова каза на ането си - Друг начин няма, за да го спра/Кемал имаше предвид/ Mr. Green

На мен пък друго ми идва наум Laughing щом Асуто знае, че е сестра му, дали пък тя не е следила живота им и цялото изнудване да си е нейна идея, а не на Хакъто Laughing естествено той знае, че тя иска отмъщение, ма не знае всички подробности Laughing и дефакто тя е човекът, който дърпа конците Laughing и с Туфо разговаря друг по тела, а не Хак Laughing
Чшшшшшш Naughty не ми разваляй кефа ма ooooh!

# 643
Че кое и е страотното newsm78 на Зезето е по хубава Party

# 644
Че кое и е страотното newsm78 на Зезето е по хубава Party

Ауууу на тая снимка е още по-ужасна ич не ми харесва тая,ако ще мис свят да спечели Laughing Ренку  Hug за Зезината коса съм съгласна с теб  Peace Неслиханче не че си ми е слабост ама и на нея косата и мн ми харесва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт