Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~88~

• 37 843
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Галип голяма гад ей, как блъсна жената  ooooh!
И аз като Васето, предполагам че Асуто ще е детето, и сестрата на Емир  Thinking

# 226
  • близо до брега на морето
И аз като Васето, предполагам че Асуто ще е детето, и сестрата на Емир  Thinking
Ирка и аз тъкмо вече съм са стъкмила и киризя Laughing...ма ако е тя-кой ще командори Туфан...тез са бетер старото студио Х Joy Joy Joy

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, Ондер как си тръгна от Велиданката   smile3508
Малеееее Зезето колко е опасна, от къде са ги видели тия номера с тия праволинейни родители двамата с Таръка, седя и се чудя , осиновени ли са двамата    Whistling Mr. Green

# 228
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка и аз тъкмо вече съм са стъкмила и киризя Laughing...ма ако е тя-кой ще командори Туфан...тез са бетер старото студио Х Joy Joy Joy
Как кой, Хакъто  Mr. Green
Той за това ускори процеса, че нали на смъртно легло  Mr. Green

# 229
Тоя Галип голяма гад ей, как блъсна жената  ooooh!
И аз като Васето, предполагам че Асуто ще е детето, и сестрата на Емир  Thinking
еее, как кой Laughing Хак ви бей Laughing не случайно, Галипчо кат му се хвалеше, че много добре знае на кво е способен, онзи му рекна - но пък ти не знаеш колко съм силен аз Laughing

# 230
Как кой, Хакъто  Mr. Green
Той за това ускори процеса, че нали на смъртно легло  Mr. Green
Точно Peace

# 231
 smile3521 до сряда колко ли сценария ще напишем  smile3523 кой знае с какво ще ни изненадат, ако наистина има още 10 серии, какво ли са ни замислили СЦ newsm78 newsm78 newsm78

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Озан ако не играе игри, гледа анимации  hahaha hahaha
Това Зезе, продължава да ме дразни с кривата си уста  Crossing Arms

# 233
smile3521 до сряда колко ли сценария ще напишем  smile3523 кой знае с какво ще ни изненадат, ако наистина има още 10 серии, какво ли са ни замислили СЦ newsm78 newsm78 newsm78
Като ги изгледаме, ще разберем със сигурност Laughing

Озан ако не играе игри, гледа анимации  hahaha hahaha
Това Зезе, продължава да ме дразни с кривата си уста  Crossing Arms
Joy Joy Joy Joy па тоя си е чист дечко Laughing не случайно Зезето прескача до Емковата стая hahaha hahaha

# 234
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Ма много тихо тук бе-темата на втора страница Naughty Laughing
Изгледах си епизодчето-ма това Зезе-кво цели,че останало малко Thinking -по акъла на Асуто ли е-или сама си действа-не можах да и хвана пътя Laughing
Хубав ден милички Hug Hug Hug

# 235
  • Свети Влас
Добро утро. Слънчев ден!  Hug Hug Hug

# 236
Добро утроо  Hug Hug Hug

# 237
  • София
Привет прекрасни  Hug
макар и леко дъждовна тази сутрин нека денят ни бъде спокоен и щастлив

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Мим  Heart Eyes Hug и аз това се чудих, ем се гали дето я пипал, ем малко оставало  ooooh!
И тоя Озан, ма може ли да е толко прост, женени и не спи с него  ooooh!Сега да видим Емко какъв ход ще предприеме, няма да я пусне току така Ниханчето  Thinking

Ани, Линди  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 239
  • У Диспансера ...♥♥♥

Това гнусното пък  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт